Първоначално изпратено от investor4fun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции Peer to Peer
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Аз не мога да изляза само от инвестицията си на БФБ, за съжаление...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеМен силно ме интересува някой успял ли е да излезе с повече от 50% от сметката си и за колко време? Или всички се радват на едни виртуални парички които не е ясно дали ще ги видят някога?
Коментар
-
Най-доходната българска Р2Р платформа е Cashlend.bg доходността е от 18 до 24% годишно в зависимост от това колко дългосрочни кредити купуваш. Няма реферална програма. Зад платформата стои оригинатора "Моят Кредит" ЕООД, регистриран в БНБ като небанкова финансова институция. Който желае може да опита. Аз съм много доволен. В момента съм инвестирал в над 1100 кредита.
Коментар
-
Благодаря за отговорите.
Някой може ли да поясни какво значи следното:
"-The bonuses of up to EUR 1 000 will be rewarded based on your outstanding investment amount at the end of the Bonus Period (first 14 days after registration on Mintos)."
Ако инвестирам на 7-мия ден 1000 Евро, след 14-тия, ще бъде изплатен бонус за 1000 Евро или се има предвид всеки от дните каква сума се инвестира и се смята средно аритметично?
Коментар
-
Първоначално изпратено от StoyanM Разгледай мнениеЗдравейте,
Дали може да се заредят средства в Mintos от акаунт в Paysera, който е на друго име?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
Това са бързи креити с много по-висок от 12% реален лихвен процент (ГПР). У нас той е ограничен до 50% и почти всички такива заеми са с над 49%. Просто това са малки и много краткосрочни заеми (най-често под 3 месеца), като креитополучателите изобщо не усещат високия лихвен процент. Много печеливша ниша е. А за държавите, в които тази конкретна платформа, дори няма ограничение до 50%.
Даже в доста случаи ГПР-то може да е в пъти по-малко от 50%. Ако теглиш за първи път от компании за бързи кредити, получаваш бърз кредит с 0% лихва. Даже доста хора могат да се изхитрят и да си изтеглят първи кредити от всички фирми, предлагащи първи безлихвен заем. Реално всеки път кандидатстваш в нова фирма за първи път и всеки път получаваш кредит с 0% лихва. И така докато се превъртят всички такива фирми и се вземат безлихвени първи кредити от всяка една от тях
Иначе да, това определено си е печеливша ниша, няма никакво съмнение в това.Last edited by mibova; 24.04.2019, 12:09.
Коментар
-
Ново сериозно постижение за Mintos - заеми за над €2,000,000,000 (два милиарда евро!) са финансирани чрез платформата! И това е постигнато само с 125,000 инвеститори. Представям си потенциал, който има P2P, когато стане масово. Лошото е, че тогава доходността сигурно ще падне, затова по-добре да не е скоро.www.wavetrader.eu
- 1 like
Коментар
-
Печелившият от специалната томбола на Grupeer – Симеон Радев споделя опита си в инвестициите. Защо предпочита P2P, в кои платформи инвестира, какво харесва и какво може да се подобри.Симеон Радев беше любезен да сподели своя опит в инвестиции, които е правил и защо предпочита P2P инвестициите. В кои P2P платформи инвестира и защо.www.wavetrader.eu
Коментар
Коментар