Първоначално изпратено от OB4AR
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции Peer to Peer
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hanabishi Разгледай мнениеГоляма част от изтегленото го пренесох на БФБ.
Аз излизам от всички още като се разсмърдяха нещата в минтос. То се усети още от лятото - лихвите паднаха от 16 до 10, кеш лага се увеличи навсякъде. Народа изсипа един вагон кинти и почнаха да кредитират куцо и сакато.
Моите ги пренесох в IB - редовно да се инвестират и да се дебне за дъна.
Коментар
-
Колеги, в последните месеци настъпиха леки трусове в P2P индустрията, пообобщих ги в един блогпост. Някой ще преструктурира ли портфейли, ще излиза ли от P2P инвестици и ако да, къде ще премести средствата? Къде според вас е най-високият expected return при разумен риск и защо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
т.е. да разбирам, че си се отказал от Р2Р инвестициите или си преструктурирал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеШа ма прощавате ама явно съм нещо тъп. Как като си вложил 1000-до лева и след близо година си си върнал 1032 лв. станаха 7% доходност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Ето това са цифрите:
Депозирани на 13.09.2017 – 1 000 лева.
Тегления: 15.01.2018 – 499.17, 17.04.2018 – 488.56, 13.08.2018 – 45.24, Тотал 1032.97 лева.
13-09-17 -1000 15-01-18 499.17 17-04-18 488.56 13-08-18 45.24 0.069415 “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahаз също приключих с IUOVO. Изтеглих си целия първоначален деопизт + лихвите. Акаунта ми е на нула в момента. Всичко стана изключително бързо, банковия трансфер дойде за 2-3 работни дни. На два пъти теглих парите си.
Нещо не ме изкефи цялата работа. Уж инвестирах в А клас заеми, а изпадаха в неплатежоспособност по-бързо от алкохолик играещ на ротативки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahаз също приключих с IUOVO. ...
Мен повече ме подразни привилегированите потребители с над 25к. Но това им е политиката; който не му харесва може лесно да си тръгне.
За истинско начало обаче препоръчвам клеар - без гаранции. Лошия кредит го губиш. Така човек се научава да поеме риска и да го оцени. Там нещата са много прозрачни.
Риск винаги има; загуби винаги има. Само ако не рискуваш няма да загубиш; и да се научиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеМен силно ме интересува някой успял ли е да излезе с повече от 50% от сметката си и за колко време? Или всички се радват на едни виртуални парички които не е ясно дали ще ги видят някога?
От минтос теглих на 2 пъти по 25% от портфейла - трябваха ми за други проекти. За 2 дена ги имах налични.
За бондора, робо, групер, реинвест24 и т.н. изчакай няколко месеца и ще имам информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеМен силно ме интересува някой успял ли е да излезе с повече от 50% от сметката си и за колко време? Или всички се радват на едни виртуални парички които не е ясно дали ще ги видят някога?
Коментар
-
Коментар
Коментар