Първоначално изпратено от viking_17
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
IUVO group - мнение
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от xavaeca Разгледай мнениеЗдравейте на всички!
Искам да попитам някой вече теглил ли си е пари обратно от платформата на iuvo?
Някой срещал ли е някакви затруднения да си получи парите обратно?
ПП
viking_17 Благодаря за отговора, не ти благодарих преди, за да не спамя излишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashina Разгледай мнениеIUVO е платформа на Изи Кредит ако не знаете. Парите, които внасяте там за "доходност" се взимат и се раздават през Изи КРедит на техни клиенти. Т.е. по този начин се финансират, скрити зад Финтех компания. Незнам, колко е ок или редно, но явно никой им няма вяра на тия измамници
А е напълно нормално парите да се "взимат и раздават" за кредити, защото ние ги даваме там именно с тази цел, за което получаваме и малка част от лихвата. Не виждам проблем да се финансират по този начин. И други платформи получават кинти по този начин. Twino, Klear, Bondora и т.н. А като гледам не е да им нямат вяра. Хубавите кредити изчезват достатъчно бързо. Не е като в twino, дето инвеститорите се ръфаме като псета за кокал, но пак не им е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xavaeca Разгледай мнениеЗдравейте на всички!
Искам да попитам някой вече теглил ли си е пари обратно от платформата на iuvo?
Някой срещал ли е някакви затруднения да си получи парите обратно?
ПП
viking_17 Благодаря за отговора, не ти благодарих преди, за да не спамя излишно.
Коментар
-
От 12 месеца инвестирам и в iuvo и в klear. Не мога да споделя публикация от блога си, тъй като админите ги изтриват. Който има желание да пише на лично, ще му изпратя линк да прочете и да види снимки от таблата. https://bit.ly/2JQxFbjLast edited by Irina Yanakieva; 16.06.2018, 09:47.
Коментар
-
IUПървоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Като чета по-долу, колко и при каква доходност и риск инвестирате, имам следните въпроси :
1. Не е ли по-доходоносно да инвестирате в дивидентни акции ?
2. Тук рискът не е ли по-голям за около 8 % доходност ?
Отдавна следя този тип инвестиции, но за сега не се навивам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМога да отговоря за Iuvo - инвестицията ми е в лв, преведени по тяхна българска сметка и инвестирани в български ординатори - т.е. моя доход не е от чужбина. ЕИК го има на сайта им.
Отговора е следният:
"Здравейте,
Изпращаме номер по ДДС: EE101965141 и с регистров номер 14063375 в Централния Търговския регистър на Естония.
Оставам на разположение!"
Опитах се да попълня Приложение № 6 на данъчната декларация и вместо ЕИК написах този момер "ЕЕ101965141", но файла ми дава "невалиден Булстат"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dalivali Разгледай мнениеЗдравейте,
Aз имам акаунти в Iuvo group и в Klear. Както някой от колегите написа по-горе " за сега всичко изглежда ОК", на хартия се виждат някакви приходи. Но до кога и аз не знам.
Искам да попитам дали някой е наясно и може да помогне с данъчните деклараций за края на годината.
Писах писмо на Klear и те ми отговориха, че приложението което трябва да попълня е "Приложение № 6", до тук добре. Обаче ми иска ЕИК на компанията, писах отново до Klear и за сега не ми върнаха отговор. Ще бъда благодарен ако някой внесе малко светлина.
Относто Iuvo-
В приложение № 6 има графа " Облагаем доход по чл. 35 от ЗДДФЛ от източници в чужбина". До колкото съм наясно Iuvo е регистрирана в Естония и предполагам, че именно тук трябва да се зададе сумата която трябва да се обложи с данък? От което автоматично следва, че не ми трябва ЕИК на компанията.
Ще бъда благодарен за всякакви мнения, понеже както сте наясно крайният срок е 31-ви Април.
Ако някой изрази мнение, че не е нужно този доход да се рекларира, нека поне бъде обяснителен и изчерпателен. Аз лични предпочиам да го декларирам и да платя огромният данък от около 10 лева.
Поздрави,
Христо“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Здравейте,
Aз имам акаунти в Iuvo group и в Klear. Както някой от колегите написа по-горе " за сега всичко изглежда ОК", на хартия се виждат някакви приходи. Но до кога и аз не знам.
Искам да попитам дали някой е наясно и може да помогне с данъчните деклараций за края на годината.
Писах писмо на Klear и те ми отговориха, че приложението което трябва да попълня е "Приложение № 6", до тук добре. Обаче ми иска ЕИК на компанията, писах отново до Klear и за сега не ми върнаха отговор. Ще бъда благодарен ако някой внесе малко светлина.
Относто Iuvo-
В приложение № 6 има графа " Облагаем доход по чл. 35 от ЗДДФЛ от източници в чужбина". До колкото съм наясно Iuvo е регистрирана в Естония и предполагам, че именно тук трябва да се зададе сумата която трябва да се обложи с данък? От което автоматично следва, че не ми трябва ЕИК на компанията.
Ще бъда благодарен за всякакви мнения, понеже както сте наясно крайният срок е 31-ви Април.
Ако някой изрази мнение, че не е нужно този доход да се рекларира, нека поне бъде обяснителен и изчерпателен. Аз лични предпочиам да го декларирам и да платя огромният данък от около 10 лева.
Поздрави,
Христо
Коментар
Коментар