В iuvo можем да очакваме скоро, два нови оригинатора – един за автокредити и един за заеми до заплата (краткосрочни). Даже в платформата вече се е появил такъв тип кредит. Говорих с тях на Fintech Summit. Ето малко повече информация и за самото събитие:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
IUVO group - мнение
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнениеАз лично изтеглям инвестицийте си от Юво.
Причини:
Аз съм по-консервативно настроен и инвестирах само в А и В кредити в евро.
Резултатите ми са :
Изплатена главница : 1548 Евро
Изплатена лихва : 44 Евро
Bayback изплатена главница : 419 Евро / около 27 % /
Bayback изплатена лихва : 0
На таблото 7,27 % -
Забелязах, че от тази година се намалиха лихвите по А и В кредитите и bayback при тях от 30 дни стана на 60 дни .
Което ще доведе до още по-лоши резултати при моята инвестиционна стратегия.
Поздравиwww.wavetrader.eu
Коментар
-
Аз лично изтеглям инвестицийте си от Юво.
Причини:
Аз съм по-консервативно настроен и инвестирах само в А и В кредити в евро.
Резултатите ми са :
Изплатена главница : 1548 Евро
Изплатена лихва : 44 Евро
Bayback изплатена главница : 419 Евро / около 27 % /
Bayback изплатена лихва : 0
На таблото 7,27 % -
Забелязах, че от тази година се намалиха лихвите по А и В кредитите и bayback при тях от 30 дни стана на 60 дни .
Което ще доведе до още по-лоши резултати при моята инвестиционна стратегия.
Поздрави
Коментар
-
Бия Точния процент при мен е 14.89 Дашборда реално лъже, всъщност тоя процент показва прогнозна доходност на база на кредитите в които си инвестирал в момента при идеални условия. А те никога не са такива - ще има забавания, обратни изкупувания и т.н. Също доходността в евро била по-висока от тази в лева. Онзи ден се бях ядосал на фалшивите данни иговорих съма ти време със съпорта, та от там е това инфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПочти две години откакто съм превел първите пари към платформата и засега е ОК, като обаче не съм теглил все още
В началото въртях какви ли не сложни филтри за автоматично инвестиране, после реших да опростя нещата и в момента съм над 14% на евровата сметка и почти 11% на левовата. Ако някой желае мога да споделя какво съм задал като критерии и ще е интересно и други хора да споделят каква доходност им показва дашборда, въпреки, че той не е съвсем правилната цифра.
- 1 like
Коментар
-
Почти две години откакто съм превел първите пари към платформата и засега е ОК, като обаче не съм теглил все още
В началото въртях какви ли не сложни филтри за автоматично инвестиране, после реших да опростя нещата и в момента съм над 14% на евровата сметка и почти 11% на левовата. Ако някой желае мога да споделя какво съм задал като критерии и ще е интересно и други хора да споделят каква доходност им показва дашборда, въпреки, че той не е съвсем правилната цифра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
Пишете или звъннете на поддръжката. Превеждат се буквално веднага - 1-2 дни. Аз съм препоръчал доста хора. Важно е и кой те препоръчва. За да получите бонус, този който ви препоръчва също трябва да има инвестирани толкова средства - поне 2000 лева за 60 лева и поне 5000 - за още 120 лева. Описал съм го подробно - надявам се да сте го направили по този начин. Нов отчет няма, но не печалбата им е проблема в случая.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнениеИскам да питам уважаемите съфорумци, които инвестират в такъв инструмент - не ви ли е страх, че с оглед настъпващата криза, или поне намаляне активността в икономиките, немалко кредитополучатели ще се окажат неспособни да връщат кредитите си, откъдето и вашите инвестиции ще "изгорят"?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
Получих я още преди Нова година, но май няма да поникне
Коментар
-
Първоначално изпратено от viking_17 Разгледай мнениеНякой получи ли си вече монетката ...?www.wavetrader.eu
Коментар
Коментар