тия мишоци си закриха офиса в Пловдив, е гаси!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова тарифа на "Карол" от 01.07.2016
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениевсе още има посредници без такси за поддръжка на портфейла
но явно не издържат на ниските обороти на БФБ и вдигат таксите
0,05% не е много, но все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАз казано честно не виждам никаква логика в тези такси...
Нали си вземат парите от сделките, които правиш.... а това за такса в/у кеша е направо нелепо....
Какви наистина са таксите при другите посредници.... има ли такива безумици ?
неприятното в момент е че на борсата няма инструменти(тип дцк), в които да си държиш парите, докато ти потрябва кеш, тоест пак губиш време и средства за банкови преводи ако искаш да преместиш кеша“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАз казано честно не виждам никаква логика в тези такси...
Нали си вземат парите от сделките, които правиш.... а това за такса в/у кеша е направо нелепо....
Какви наистина са таксите при другите посредници.... има ли такива безумици ?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Какви наистина са таксите при другите посредници.... има ли такива безумици ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе е точно така, там също има такси, тук по-сериозна е лихвата на кеша, но то също си е световна тенденция
Изглежда карол въвежда таксите като следствие от погребаната бфб и необходимостта да печели за заплатите на персонала си повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение.
че бензина е 2+ лв.,
че хубавата луканка е 20+лв.,
че разни хубави неща са ХХХ+ лв.,
ама...
като искам нещо хубаво и качествено...
си плащам цената за него.
P.S. Драги съфорумци,
когато сте недоволни от нещо,
първо: пишете от какво сте недоволни,
второ: пишете защо и как другаде е по-хубаво и по-евтино,
и
трето: давайте предложение за оправяне на нещата.
На това му се казва "градивна критика"....
всичко останало е просто.... мрънкане.
Дружествата са шитове
Посредниците гледат да отаковат дявола във въздуха с 4х комисиони навън
Комисията спи
Пенсионните фондове гледат да си защитят далаверата
Инвеститорите не знаят, че са такива и никой не се опитва да им напомни
Предложение за оправяне на нещата:
ЛИЧНИ ПЕНСИОННИ СМЕТКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПри това положение излиза, че ми е много по-изгодно да търгувам на световните борси през чужд посредник, отколкото да ползвам услугите на Карол за търговия на БФБ.
Коментар
-
ivandavidov
При това положение излиза, че ми е много по-изгодно да търгувам на световните борси през чужд посредник, отколкото да ползвам услугите на Карол за търговия на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНищо страшно и скъпо няма.Дори мисля,че таксата е полезна и ще раздвижи леко пазара.Ако имаш портфейл около 100 к е достатъчно да правиш 4 сделки минимални и нишо не плащаш.Или 1-2 по-големи сделки.Познавайки човешката психика-"да не се набутам",съм убеден,че ще има колеги които само заради това ще правят сделки.Отами по-голяма ликвидност и...т.н.Абе добре е за пазара.
Точно обратен ще е ефекта - просто кеша ще избяга към други видове активи - та дори и консумация.... която в света на Джанет, Абе и Драги май си е най- практичния вариант... колкото и тъжно да е.
Коментар
Коментар