IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова тарифа на "Карол" от 01.07.2016

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тия мишоци си закриха офиса в Пловдив, е гаси!

Коментар

• Напръв поглед Еврофинанс ,юг маркет нямат отрицателна лихва в/у кеша .вероятно и други по малки ИП ,без раздут персонал дето си дърпат макарите по цял ден .

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        все още има посредници без такси за поддръжка на портфейла
        но явно не издържат на ниските обороти на БФБ и вдигат таксите
        0,05% не е много, но все пак
        Кои са?

Коментар

• все още има посредници без такси за поддръжка на портфейла
          но явно не издържат на ниските обороти на БФБ и вдигат таксите
          0,05% не е много, но все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            Аз казано честно не виждам никаква логика в тези такси...

Нали си вземат парите от сделките, които правиш.... а това за такса в/у кеша е направо нелепо....

Какви наистина са таксите при другите посредници.... има ли такива безумици ?
            почти всички банки имат месечна такса по разплащателните сметки, тази такса я възприемам, като нещо такова - имаш варианти не държиш кеш и не плащаш;
            неприятното в момент е че на борсата няма инструменти(тип дцк), в които да си държиш парите, докато ти потрябва кеш, тоест пак губиш време и средства за банкови преводи ако искаш да преместиш кеша
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Нали си вземат парите от сделките, които правиш.... а това за такса в/у кеша е направо нелепо....

Като няма сделки какво ще вземат? И те са огладнели като брокерите на НИ
              Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Виж при Елана. В началото бях малко предубеден като към наш ИП , но практиката показа, че са ок. Таксите са прилични за "пасивна" търговия ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аз казано честно не виждам никаква логика в тези такси...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Не е точно така, там също има такси, тук по-сериозна е лихвата на кеша, но то също си е световна тенденция
                    смея да се съглася и подтвърдя казаното от Иван за търговия през чужд посредни с такси сравними с рейнджовете на карол и БЕЗ попечителска такса месечна или годишна.

Изглежда карол въвежда таксите като следствие от погребаната бфб и необходимостта да печели за заплатите на персонала си повече.

Коментар

• Да! Тези такси никак не ми харесват!

Препоръчайте ми друг посредник! Ако може да му е свястна платформата за търговия на БФБ (да не е cobos)
                      Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Не виждам нещо много страшно - всяко нещо си има цена. Но кеша ще го дръпна, защото там си е по-сериозна таксата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                          .
                          че бензина е 2+ лв.,
                          че хубавата луканка е 20+лв.,
                          че разни хубави неща са ХХХ+ лв.,
                          ама...

като искам нещо хубаво и качествено...
                          си плащам цената за него.

P.S. Драги съфорумци,
                          когато сте недоволни от нещо,
                          първо: пишете от какво сте недоволни,
                          второ: пишете защо и как другаде е по-хубаво и по-евтино,
                          и
                          трето: давайте предложение за оправяне на нещата.

На това му се казва "градивна критика"....
                          всичко останало е просто.... мрънкане.
                          Борсата не струва.
                          Дружествата са шитове
                          Посредниците гледат да отаковат дявола във въздуха с 4х комисиони навън
                          Комисията спи
                          Пенсионните фондове гледат да си защитят далаверата
                          Инвеститорите не знаят, че са такива и никой не се опитва да им напомни

Предложение за оправяне на нещата:

ЛИЧНИ ПЕНСИОННИ СМЕТКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            При това положение излиза, че ми е много по-изгодно да търгувам на световните борси през чужд посредник, отколкото да ползвам услугите на Карол за търговия на БФБ.
                            Не е точно така, там също има такси, тук по-сериозна е лихвата на кеша, но то също си е световна тенденция

Коментар

• При това положение излиза, че ми е много по-изгодно да търгувам на световните борси през чужд посредник, отколкото да ползвам услугите на Карол за търговия на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                                Нищо страшно и скъпо няма.Дори мисля,че таксата е полезна и ще раздвижи леко пазара.Ако имаш портфейл около 100 к е достатъчно да правиш 4 сделки минимални и нишо не плащаш.Или 1-2 по-големи сделки.Познавайки човешката психика-"да не се набутам",съм убеден,че ще има колеги които само заради това ще правят сделки.Отами по-голяма ликвидност и...т.н.Абе добре е за пазара.
                                Чакай ти ликвидност от насилствени мерки...
                                Точно обратен ще е ефекта - просто кеша ще избяга към други видове активи - та дори и консумация.... която в света на Джанет, Абе и Драги май си е най- практичния вариант... колкото и тъжно да е.

Коментар

Working...
                                X