IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чуждестранни инвеститори в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съмнителна е тази работа. 99,9% вероятност да ви се разминават целите.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
      Естествено, че става въпрос за измама и за пране на пари. Превеждат ти по-високата сума при условие, че ти ще прехвърлиш пари на определена от тях сметка. На теб ти оставят някаква комисионна за услугата, както и проблеми с данъчните, полиция и прокуратура.

Във въпросния договор средствата са представени като "Инвестиционен фонд, прехвърлен за управление на довереното лице".
      Законно?
      Или ще се наложи да посещавам прокуратурата?
      Най-много ме заинтригува фактът, че прегледаха набързо на бързо проекта и без никакви въпроси и колебаят ми предложиха средствата!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.C. Разгледай мнение
        Имам въпрос към всички компетентни лица.
        Преди време пуснах обява в сайт за търсене на инвеститори. В един момент с мен се свърза, личност която твърдеше, че е от Германия. Помоли ме да му изпратя проекта. Прати го и въпросната личност ми даде кординатите на друга личност, която се твърдеше, че е агент по набиране на инвестиции (или нещо такова). Той също ме помоли да му изпратя проекта и една седмица по-късно ми изпрати договор, който трябва да подпишем в Австрия.
        Тук започва интересното! Моя проект, е на стойност не повече от 400 000 лв., а предложените от тях средства са около 30-пъти повече от необходимите!

Въпросът ми е -възможно ли е да има някакъв вид измама, като: пране на пари или друг вид измама за който в момента не се сещам?

Може би подозренията ми са неоправдани, обаче трябва да се признае, че когато нещо е прекалено хубаво за да е истина, обикновеное измама!

Всяко мнение по темата ще е от полза. Благодаря.
        Естествено, че става въпрос за измама и за пране на пари. Превеждат ти по-високата сума при условие, че ти ще прехвърлиш пари на определена от тях сметка. На теб ти оставят някаква комисионна за услугата, както и проблеми с данъчните, полиция и прокуратура.

Коментар

• Чуждестранни инвеститори в България

Имам въпрос към всички компетентни лица.
          Преди време пуснах обява в сайт за търсене на инвеститори. В един момент с мен се свърза, личност която твърдеше, че е от Германия. Помоли ме да му изпратя проекта. Прати го и въпросната личност ми даде кординатите на друга личност, която се твърдеше, че е агент по набиране на инвестиции (или нещо такова). Той също ме помоли да му изпратя проекта и една седмица по-късно ми изпрати договор, който трябва да подпишем в Австрия.
          Тук започва интересното! Моя проект, е на стойност не повече от 400 000 лв., а предложените от тях средства са около 30-пъти повече от необходимите!

Въпросът ми е -възможно ли е да има някакъв вид измама, като: пране на пари или друг вид измама за който в момента не се сещам?

Може би подозренията ми са неоправдани, обаче трябва да се признае, че когато нещо е прекалено хубаво за да е истина, обикновеное измама!

Всяко мнение по темата ще е от полза. Благодаря.
        Working...
        X