Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя банка ни обслужва най-добре
Collapse
X
-
Last edited by dessi_georgieva; 30.07.2012, 22:11.
-
Fitch потвърди рейтинга на Алианц Банк България на ВВВ+ със стабилна перспектива
10.7.2012 г.
Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди кредитния рейтинг на Алианц Банк България АД, а именно дългосрочен: ВВВ+ със стабилна перспектива.
При определянето на кредитните рейтинги на Алианц Банк България са взети предвид: тавана за кредитен рейтинг (BBB+) и текущия дългосрочен рейтинг на Република България от същата агенция, кредитния рейтинг на мажоритарния акционер на банката - Allianz SE (AA-/Stable) и високата вероятност за потенциална подкрепа.
Рейтингът на Алианц Банк България е отражение на нейната достатъчна ликвидност, ниският риск за рефинансиране и адекватна капитализация. Регулаторният общ капитал е 15.5% към края на първото тримесечие на 2012 г.
"Банката тази година отбелязва своята 15-та годишнина и последните няколко години имаме най-високия рейтинг получаван за банка в България. За нас е изключителна чест да сме сред най-стабилните финансови институции у нас", коментира Никола Бакалов – главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеОчарован съм от обслужването в Дбанк клон Нишава.За 1път бях там,и бяха изключително любезни-попълниха всички документи вместо мен.Дано и в другите клонове са така.И това ще мине ...
Коментар
-
Мен ме обслужва най-добре тази
http://en.wikipedia.org/wiki/Grameen_Bank
The organization and its founder, Muhammad Yunus, were jointly awarded the Nobel Peace Prize in 2006;[6] the organization's Low-cost Housing Program won a World Habitat Award in 1998.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеОчарован съм от обслужването в Дбанк клон Нишава.За 1път бях там,и бяха изключително любезни-попълниха всички документи вместо мен.Дано и в другите клонове са така.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеОтврътителни идиоти са от Пощенска! Клиент съм им от 2007-ма. Съдлъжник по кредит, за който предсрочното е 4%. Гадни мизерници са от ПОЩЕНСКА БАНКА!!! Нямат предложения за стари клиенти, нямат нищо, само стръв за нови балъци. Не искам да рефинансирам за да мога да ги резна изведнъж със заличена ипотека.
Коментар
-
Отврътителни идиоти са от Пощенска! Клиент съм им от 2007-ма. Съдлъжник по кредит, за който предсрочното е 4%. Гадни мизерници са от ПОЩЕНСКА БАНКА!!! Нямат предложения за стари клиенти, нямат нищо, само стръв за нови балъци. Не искам да рефинансирам за да мога да ги резна изведнъж със заличена ипотека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЯвно са ти скъсали нервите
Смешници ....пълни ...но сег аподготвям едно писъмце до КФН за да видя има ли такава институция въобще в BG и дали тя си върши съвестно работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеПощенска банка - най лукавата и мазна банка. Не се наяде !
Коментар
Коментар