IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Отврътителни идиоти са от Пощенска! Клиент съм им от 2007-ма. Съдлъжник по кредит, за който предсрочното е 4%. Гадни мизерници са от ПОЩЕНСКА БАНКА!!! Нямат предложения за стари клиенти, нямат нищо, само стръв за нови балъци. Не искам да рефинансирам за да мога да ги резна изведнъж със заличена ипотека.
    Рефинансирай в Алианц, до 15.09.2012 и лихвата ще ти е 6.95 годишно, без лихва за предсрочно погасяване.
    Last edited by dessi_georgieva; 30.07.2012, 22:11.

Коментар

• Fitch потвърди рейтинга на Алианц Банк България на ВВВ+ със стабилна перспектива

10.7.2012 г.

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди кредитния рейтинг на Алианц Банк България АД, а именно дългосрочен: ВВВ+ със стабилна перспектива.

При определянето на кредитните рейтинги на Алианц Банк България са взети предвид: тавана за кредитен рейтинг (BBB+) и текущия дългосрочен рейтинг на Република България от същата агенция, кредитния рейтинг на мажоритарния акционер на банката - Allianz SE (AA-/Stable) и високата вероятност за потенциална подкрепа.

Рейтингът на Алианц Банк България е отражение на нейната достатъчна ликвидност, ниският риск за рефинансиране и адекватна капитализация. Регулаторният общ капитал е 15.5% към края на първото тримесечие на 2012 г.

"Банката тази година отбелязва своята 15-та годишнина и последните няколко години имаме най-високия рейтинг получаван за банка в България. За нас е изключителна чест да сме сред най-стабилните финансови институции у нас", коментира Никола Бакалов – главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Коментар

• За мен е първата банка пускаща изгодни услуги за работещият българин, първата банка издала Мастеркард с чип.

Коментар

• За мен е Алианц банк , много изгодни условия, ел.банкиране и електронно портмоне.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
            Очарован съм от обслужването в Дбанк клон Нишава.За 1път бях там,и бяха изключително любезни-попълниха всички документи вместо мен.Дано и в другите клонове са така.
            Че в коя банка не ти попълват документи ако не си си ги написал и си титуляр?!?
            И това ще мине ...

Коментар

• Абсолютно съгласен за Демир. Бачкам от хиляди години с тях

Коментар

• Мен ме обслужва най-добре тази
                http://en.wikipedia.org/wiki/Grameen_Bank

The organization and its founder, Muhammad Yunus, were jointly awarded the Nobel Peace Prize in 2006;[6] the organization's Low-cost Housing Program won a World Habitat Award in 1998.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                  Очарован съм от обслужването в Дбанк клон Нишава.За 1път бях там,и бяха изключително любезни-попълниха всички документи вместо мен.Дано и в другите клонове са така.
                  Taka e не само в този клон! Малките трябва да се подкрепят, за да има истинска конкуренция!
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Очарован съм от обслужването в Дбанк клон Нишава.За 1път бях там,и бяха изключително любезни-попълниха всички документи вместо мен.Дано и в другите клонове са така.
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Отврътителни идиоти са от Пощенска! Клиент съм им от 2007-ма. Съдлъжник по кредит, за който предсрочното е 4%. Гадни мизерници са от ПОЩЕНСКА БАНКА!!! Нямат предложения за стари клиенти, нямат нищо, само стръв за нови балъци. Не искам да рефинансирам за да мога да ги резна изведнъж със заличена ипотека.
                      А чакай ..чакай купона е че тези 4 % още си ги искат И за да ти заличат ипотеката ако изгаси6 предсрочно е 50 кинта Отсека кожодерство.Обясняваш им че има евродирективи и т.н. за отпадане на лихвата по предсрочно гасене ! вдигат рамене и си искат 4 % те процента.От 2006 година ми е кредита взет на 11 % годишна база, единствената промяна която направих за тези 6 години е като стар клиент да я свалят на 10,5 %.При условие че вече потребителските кредити (не ипотечните) са на 6 % за ресурса.

Коментар

• Отврътителни идиоти са от Пощенска! Клиент съм им от 2007-ма. Съдлъжник по кредит, за който предсрочното е 4%. Гадни мизерници са от ПОЩЕНСКА БАНКА!!! Нямат предложения за стари клиенти, нямат нищо, само стръв за нови балъци. Не искам да рефинансирам за да мога да ги резна изведнъж със заличена ипотека.

Коментар

• за банка като става въпрос по добре пиши на бнб
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Явно са ти скъсали нервите
                            Няма такава банка ...наливаш и пари по сметка и като отидеш да гасиш главница по кредит ти вземах лихва за това че "парите са стояли безлихвено" при тях
                            Смешници ....пълни ...но сег аподготвям едно писъмце до КФН за да видя има ли такава институция въобще в BG и дали тя си върши съвестно работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Пощенска банка - най лукавата и мазна банка. Не се наяде !
                              Явно са ти скъсали нервите

Коментар

• Пощенска банка - най лукавата и мазна банка. Не се наяде !

Коментар

Working...
                                X