IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обслужването на банките

Най- добре обслужва тази банка , която не те бави.

Коментар

• Обслужването на банките -DEPOZITI I LIHVI

merci za otgovora!

Коментар

merci za ideiata!

Коментар

• къде са директорите

Sluchi se tochno predi sedmica - otivam v 8:35 v edin maluk klon na Bulbank v Sofia da smenia malko valuta i kakwo stava - 3-a choveka sme se naredili na opashka, kasierkata pie chai i si govori s ohranata, shefkata na klona zakacha mlad kolega (predpolagam che beshe stajant) za tova kude e hodil na more, a drugite i kolejki sa gi obikolili i slushat s interes. Taka chakah 10 minuti. Nikoi ne ni pogledna, che chakame na opashka. Togava vleze edno momche da pita neshto svurzano s teglene na kredit. Shefkata na klona go poem (i bukvalno i prenosno) i za 2 minuti go sduvka i bukvalno izgoni. Samo deto ne mu kaza 'ti puk kyv si, kredit sha iskash, ade begai', no momcheto i taka se stresna i si izleze. Nie, chakashtite za kasa izgledahme i izslushahme. Veche minaha 15 min i nikoi ne ni obrushtashe vnimanie. Kasierkata zapochna da si naglasiava edno kalendarche i ne proiavi nikakuv interes kym horata. Nervite ne mi izdurjaha i si izliazoh. Drugite ostanaha da chakat. Superbanka sa tia.

Коментар

• къде са директорите

Имаше един учебник по банково дело, който Първа частна банка преведе от немски и го подари на служителите си навремето. Че в този учебник в първите му страници се твърди, че КЛИЕНТЪТ Е ЦАР. Следва да си зададем въпроса дали директорите (на централа, офис или клон) знаят това и как правят връзка с подчинените си. За мене, само сляп може да не забележи опашките пред гишетата. Особено по време на обедна почивка.
            Но скъпи депозитари, ще дойде и нашето време, когато ще ни глезят да си внесем паричките в някоя банка. Само търпение му е майката.

Коментар

Подобно нещо ми се случи и на мен в клон на Евробанк на бул.Стамболийски. Четири човека чакахме 30 минути. Касиерката беше на пазар, а другата служителка цели 30 минути си говореше с някой от "централата", какво ще се случи когато се продаде банката, как щели да ги съкратят и т.н., къде ще карат летните си отпуски. Изобщо не я интересуваше, че абсолютно непознати хора - клиенти стават неволни слушатели на неща от "кухнята" на банката.

Коментар

Обслужването на банките е под всякаква критика. Все още разни лелки с манталитет на махленски продавачки обслужват клиентите, които са имали наглостта да им прекъснат сладкият разговор. Определено има значение каква е лихвата, защото все пак трябва да се плаща от заплатата, прихода. Обаче все пак трябва да се има предвид, че тази банка че обслужва сметките и ще трябва поне веднъж да се ходи там се замислям къде ще е.
                Според мене една банка като Райфайзенбанк се справя много добре с обслужването и с лихвените равнища. Първа инвестиционна банка също се справя добре. В Експресбанк никога няма да отида.

Коментар

Za Mia, vij www.corpbank.bg Prefernzialen bezsro4en depozit

Коментар

аз съм доволен от тенденцията да има бонбони в клона на банката
                    първо я въведоха в ПИБ, а сега и в Биохим има бонбони

веднъж щеше да убия някой в Биохим, ако не бяха бонбоните да се разсейвам с нещо - изсмуках 3 докато не ме обслужиха

Коментар

kak

Коментар

ING bank. No nali znaesh, che ako ti e fiksirana lihvata susto moje da si nazad s materiala. Drug variant e da si kupish DCK i da gi durjish do padeja. Vuzvrustaemostta ti ste ti e dohodnostta do padeja na koito si gi kupil + malko ot reinvesticia na kuponite.

Коментар

Purvo, izvinete, tche vuvejdam tema po sredta na razgovor, no ne znam kak tehniceski moga da vuveda nova tema.

Onova, koeto me vulnuva, e slednotot - Lihvite po depozitite v BG sa super visoki, sravneni naprimer s Germania.
                          No nikude ne namiram informatzia za "tvurdi" lihvi, Zaschtoto ako Evrobank ili CIBank mi predlagat dnes 7-8 %,
                          a sled dva mesetza gi svaliat na 1-2%, niama smisul ot razkrivane na vlog, pecalbata ti e nikakva i samo se razpraviasch s fomalnosti.
                          Niakoi ima li ideia kude ima takiva "tvurdi" lihvi, koito vajat za zelia srok na sro4nia depozit?
                          Pri Ci Bank naprimer evrodepopzita e s plavaschta liva, nischto, tche e za konkretern srok.

Коментар

Имах впредвид, че ако наказателната лихва за предсрочно погасяване е пр-но 3%, по-добре е да рефинансираш при банка която предлага пр-но с 1% (и по-малко) по-ниска лихва по кредитите си.

Коментар

Ti, тук става дума, ако тръгнеш да се рефинансираш при по ниски лихви, тези 2-3% не са никак безобидни.

Коментар

Наказателната лихва за предсрочно погасяване съвсем не е толкова важна, защото се плаща като процент върху погасяваната сума само веднъж а и е в повечето случаи 2-3%. От друга страна, лихвата по заемите се плаща всяка година (месец) върху цялата остатъчна главница. Така че 2-3% в никакъв лучай не изравняват разходите в сравнение със заем чиято лихва е с 2-3% по-висока.

Коментар

Working...
                                X