IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Такса за превод на 10 000лв. до Китай

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от beavisbg Разгледай мнение
    Тази тема я чета от сутрнита но не мога да се ориентирам - как става трансфера към Transferwise и по този начин не се ли плаща 2 пъти - веднъж на банката ми, и веднъж на самите Transferwise?
    не, ако сумата е до безплатния лимит, което можеш да направиш, ако си разбиеш плащането на 2-3 акаунта. Реално имаш само 1 лев такса за превода до Булбанк, където им е сметката (поне моят е толкова, твоята банка може да те таксува повече или по-малко), като превода до Булбанк е от твоя сметка, а не е на каса. След това те си вземат сумата от Бурканбанк и си я трансферират с максимално бързи темпове - за Европа им е около 1, за щатите - 2 дни. Ди Китай не съм пращал и не мога да ти кажа колко ще отнеме.
    Ако искаш да пращаш цялата сума, понеже е над разрешения безплатен лимит от 3К лири, то плащаш комисиона от о,5%, т.е. едни 50 долара и пак е по-евтино, но не е безплатно
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тази тема я чета от сутрнита но не мога да се ориентирам - как става трансфера към Transferwise и по този начин не се ли плаща 2 пъти - веднъж на банката ми, и веднъж на самите Transferwise?
      http://www.weekends-bg.com

Коментар

• Първоначално изпратено от beavisbg Разгледай мнение
        Здравейте,

Искам да пазарувам от китайския пазар и съм договорил цена от 20 000лв. за стоките. Плащането ще стане на 2 пъти по 50%, но трябва да бъде в USD. Въпросът ми е - как и при какъв курс и банка, мога да заплатя най-ниски такси за превалутиране и трансфер на сумите?

Поздрави
        ето в тази тема си има достатъчно писане, аз си ползвам Трансферуайз и съм супер доволен - там съм дал линк с моя референция за безплатен първи трансфер, Жеката също е дал референция, така че имаш избор
        Успех
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Такса за превод на 10 000лв. до Китай

Здравейте,

Искам да пазарувам от китайския пазар и съм договорил цена от 20 000лв. за стоките. Плащането ще стане на 2 пъти по 50%, но трябва да бъде в USD. Въпросът ми е - как и при какъв курс и банка, мога да заплатя най-ниски такси за превалутиране и трансфер на сумите?

Поздрави
          http://www.weekends-bg.com
        Working...
        X