IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Погасяване на кредит

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
    Чичо блогодаря,това го направих още същия ден.Търсех по бърз начин
    Само ще си изхабиш време, енергия и нерви ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Да !

Като си пуснеш едномесечното предизвестие за предсрочно прекратяване на договора.....
      Чичо благодаря,това го направих още същия ден.Търсех по бърз начин
      Last edited by nasco_3; 10.02.2016, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
        Изненадоха ме неприятно от една банка при опита ми да си върна предсрочно кредита.В общите им условия имало точка ,че трябвало едномесечно предизвестие.При положение ,че си плащам наказателната такса за предсрочно погасяване ,това ми се вижда несправедливо.Някой да знае има ли как да ги накарам по бързо да си вземат парите и да ми вдигнат ипотеката?
        пп Кредита е фирмен,т.е. не е защитен от закона !
        Да !

Като си пуснеш едномесечното предизвестие за предсрочно прекратяване на договора.....

Коментар

• Погасяване на кредит

Изненадоха ме неприятно от една банка при опита ми да си върна предсрочно кредита.В общите им условия имало точка ,че трябвало едномесечно предизвестие.При положение ,че си плащам наказателната такса за предсрочно погасяване ,това ми се вижда несправедливо.Някой да знае има ли как да ги накарам по бързо да си вземат парите и да ми вдигнат ипотеката?
          пп Кредита е фирмен,т.е. не е защитен от закона !
        Working...
        X