IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кредити от Private Finance Union

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кредити от Private Finance Union

НАд 100 са подадените заявки за ипотечни кредити и лизинг. Много е странен начина обаче по който се работи - охраната е единствения ти жив досег с хората от ПФЮ като с очите си видях че на човека му е трудно да пише. Иначе издава входящ номер на попълненото искане за кредит(за лизинг е същото, а за физически лица няма специална форма). След два дни ти звънят за среща ако са те одобрили. Офиса е на 6 или 7 етаж на бизнес сградата Александър на Витоша 21 като достъпа до този етаж е само с ключ и през асансьора. Надявам се до два дни да ме потърсят за да видя повече документи, но има нещо притеснително в цялата тази работа...

Коментар

koko, не става въпрос за недаване на кредити - просто ги дават на хора, които отговарят на определени условия
      но в БГ-бизнеса не всичко е идеално и много заплати се дават под масата.
      Тогава в банка не можеш да отговориш на изискванията и отиваш в организация като PFU

Коментар

хора, как може да твърдите, че банките не давали или пък давали, ама много трудно и скъпо кредити?!?!
        ДОКАТО ИМА ТАКИВА, КОИТО СИ МИСЛЯТ ТАКА, ЩЕ ИМА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ ОБРАЗУВАНИЯ КАТО ЧАСТНИЯ ЮНИОН. А КОГАТО НЯКОЙ ИЗГЪРМИ, НЕКА СЕ СЪРДИ САМО НА СЕБЕ СИ.

Коментар

фамилиите са рядко срещани, така че можеш и на жени да търсиш (ако на 26 са женени)...
          но не мисля че това е проблема. според мен това е фирма, която се опитва да направи нещо (което е хубаво), но ако не е яко подсигурена и има дейност, може да попадне на много рискови клиенти - тези които се насочат към тях, при това скъпо кредитиране, ще бъдат предимно такива, които не могат да го получат при банки и други лизингодатели - обикновено ниски или недекларирани доходи...
          но те предполагам ще мислят по този въпрос.

Коментар

търся някой от бащите им щото ако идват от Англия трябва някой да ги е пратил, но нищо не излиза. А за Елма - и на мен ми звучи доста познато но не включвам...

Коментар

Карайчев е само тук - Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 608/2003 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Мегамайзър Лимитид България” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, ул. Данте 1, вх. А, ап. 15, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия (внос, износ и реекспорт), транспорт и туризъм, строителство, обзавеждане и търговия с недвижими имоти, посредничество, лизингови сделки, ресторантьорство, хотелиерство и кафетария и всякакви други търговски сделки, разрешени от законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Мегамайзър Лимитид” и се управлява и представлява от управителя Симо Петров Карайчев.

Коментар

Елма ми е адски познато, мисля че се сещам откъде, но ако съм прав - нямам право да го коментирам
                Друго нещо излезе ли?

Коментар

lucky, голямо разследване им направихме )

Коментар

Дишлиев и тук го има - Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ регистрира с решение от 17.V.2002 г. по ф.д. № 24072/93 промени за “Елма” - АД: вписва промени в устава, приети на общо събрание на акционерите, проведено на 10.V.2002 г.; вписва промяна в представителството - дружеството се представлява от председателя на съвета на директорите Йорданка Запрянова Запрянова и Константин Владимиров Дишлиев заедно.

Някой да го познава?

Коментар

Интересно ми е дали са застраховали риска.
                      Иначе ако не са от "лошите момчета", утре още отивам да подпиша договор с Балкан Стар, който да лизинговам при тях и с/у 20% от сумата ще имам кола за чудо и приказ
                      Това е шега естествено, но за разлика от хеброс-лизинг (зад които стои банка), и BRS (където работата е още по-дебела), за тази компания няма нищо друго...
                      Но такъв ни е пазара - има голямо търсене на кредити и лизинговане, след като самите банки се модернизираха...

Коментар

И още - Ямболският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 1831 от 19.ХII.2002 г. по ф.д. № 505/2002 вписа в търговския регистър акционерно дружество “Изба Воденичане” - АД, със седалище и адрес на управление Ямбол, ул. Цар Симеон 14А, с предмет на дейност: производство, получаване, преработка и търговия с вина и продукти, получени от грозде и вино, лозарска и селскостопанска дейност и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., разпределен в 500 обикновени поименни акции с право на глас с номинална стойност 100 лв., с неопределен срок, със съвет на директорите от 3 членове с мандат 3 години в състав: Даниел Михал Дончев - изпълнителен директор, Константин Владимиров Дишлиев - изпълнителен директор, и Боряна Христова Даскалова - председател, и се представлява от изпълнителните директори Даниел Михал Дончев и Константин Владимиров Дишлиев, чийто мандат е 3 години, заедно и поотделно.

Коментар

Аха - "Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 901/2003 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Прайвът Файнънс юниън” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, бул. Витоша 21, ет. 7, с предмет на дейност: покупка на менителници и записи на заповед, финансов лизинг, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятие, факторинг, гаранционни сделки, внос, износ и реекспорт, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Симо Петров Карайчев, Константин Владимиров Дишлиев и Петя Димитрова Недялкова и се управлява и представлява от Константин Владимиров Дишлиев."

Коментар

Нещо друго знае ли се за тях - в Държавен вестник нищо не излиза...
                            От колко време работи ПФЮ? Някой успял да влезе през охраната за повече от брошура?

Коментар

Private Finance Union - преимуществено се притежава от Симо Карайчев и Константин Дишлиев, двамата по на 26 години, капиталите вероятно са от Great Britain

Коментар

dmitri, вероятно е така...
                                на мен ми е интересен проекта им за договор.
                                ако някой се сдобие с него, нека ми го изпрати, ако му е възможно

Коментар

Working...
                                X