Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таблица за сравнение на Брокери (Елана, Карол, Бенчмарк, Булброкърс, ПФБК)
Collapse
X
-
На първо място искам да кажа голямо благодаря на alligator_29! Информацията е много полезна, особено като за инвестиране за първи път в американските финансови пазари (без CFD и т.н.).
А какви данъци се плащат на така наречените capital gains (купуваш евтино, продаваш скъпо ? Може би това е посочения в таблицата "Tax on divident", или той е само за изплатени дивиденти от акции? Вероятно има и разлика дали се инвестира от името на физическо и юридическо лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеХм, готина тема... не знам как съм я пропуснал....
Само да попитам, имаш ли такава таблица на ценовите условия на различните посредници за достъп до търговия на БФБ ?
(знам, че едва ли ще има толкова значими разлики както за търговията на чуждестранни пазари, но все пак....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от alligator_29 Разгледай мнение[B]Внесох някои изменения в табличката след допълнения на колеги от форума.
Коментар
-
Апдейт на табличката
Внесох някои изменения в табличката след допълнения на колеги от форума. Касаят основно комисионните на ПФБК. Добавих Канада като пазар .
photo uploader[/IMG]
Коментар
-
Първоначално изпратено от alligator_29 Разгледай мнениеЗдравейте. Аз търгувам акции през Elana, плащам си $15, както си им пише и в официалната бюлетина за такси. Ако изтеглите Excell формата на моята таблица, има директни препратки към официалния сайт с такси на всеки от изброените посредници чрез натискане на графа "rate".
За американските акции - 15 долара е минимумът, а 10 долара е за CFD върху американски акции.
Условия за всички акции
Условия за CFD върху акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧекни комисионната за щатски акции ПФБК. Те са си ИБ.
На 99% съм сигурен, че е 0.01 за акция с минимум 4$
0.015 с минимум 6 мисля, че е за ЦФД.
Здравейте, много Ви благодаря за забележка за мое голямо учудване след повторно проучване установих че на официалния сайт на ПФБК, има две различни ценови листи за търговия през Interactive Brokers
http://www.ffbh.bg/js/tiny_mce/plugi...B_20102015.pdf
http://www.ffbh.bg/js/tiny_mce/plugi...Pricing_IB.pdf
Ще се опитам да се свържа с ПФБК, да изясня коя от изброените ценови листи е актуална, и ще променя данните в таблицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе , че съм много щастлив от услугите на Елана, но да уточня :
- на щатските пазари min е 10 $ а не 15 , както в таблицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от alligator_29 Разгледай мнениеДобавих няколко промени в табличката, след уточнения на колеги от форума
На 99% съм сигурен, че е 0.01 за акция с минимум 4$
0.015 с минимум 6 мисля, че е за ЦФД.
Коментар
Коментар