Ако някой има желание, да даде съвет на лични. Заключвам темата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък заем за кратък период?
Collapse
Заключена.
X
X
-
За да не звучи толкова кретенско...след около 10 дни трябва да присъствам на важно за мен мероприятие и ми трябват малко пари за облекло и дребни разходи,които в момента нямам.Мога ли да закрия оувърдрафт за месец в банка?Да или не?Излишни подмятания не са ми нужни.Видях,че хора питат във форума за кредити,питам и аз.Вече говорих с една банка,казаха че няма проблем.Питам и вас,за всеки случай,за да не стана жертва на някоя клауза и т.н.Това е всичко.Не знаех,че финансовите затруднения,са форма на кретения,драги "инвеститори".Моля,ако този форум не е мястото,просто изтрийте темата и толкоз.Ако все пак имате отговор,изпратете го на лично съобщение,за да не изрекламирам някой,без да искам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kobain90 Разгледай мнениеЗдравейте,вероятно на мнозина от вас,казуса ми ще се стори смешен,но все пак реших да попитам...
По стечение на обстоятелствата,ми се налага да намеря от някъде около 300лв за кратък период от време,по-малък от 2 седмици.Работя на две места и имам нелошо заплащане,но така се случи този месец...Искам съвет,от къде мога да взема такава малка сума,която да върна след 2 седмици,да си платя лихвата за един месец и толкова.Причината да не желая да искам от приятели е,че просто не ми е удобно.Не защото съм много богат,а защото не искам да се чувствам длъжен.Не искам да се занимавам и с лихвари.Мога ли да поискам овърдрафт/потребителски кредит от банка,който да възстановя след две седмици и да приключат всички ангажименти?Просто желая да си платя месечните лихва и разходи и когато го направя да се върна в изходно положение,без никакви договори,уговорки и т.н.
Благодаря предварително за отговорите!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Малък заем за кратък период?
Здравейте,вероятно на мнозина от вас,казуса ми ще се стори смешен,но все пак реших да попитам...
По стечение на обстоятелствата,ми се налага да намеря от някъде около 300лв за кратък период от време,по-малък от 2 седмици.Работя на две места и имам нелошо заплащане,но така се случи този месец...Искам съвет,от къде мога да взема такава малка сума,която да върна след 2 седмици,да си платя лихвата за един месец и толкова.Причината да не желая да искам от приятели е,че просто не ми е удобно.Не защото съм много богат,а защото не искам да се чувствам длъжен.Не искам да се занимавам и с лихвари.Мога ли да поискам овърдрафт/потребителски кредит от банка,който да възстановя след две седмици и да приключат всички ангажименти?Просто желая да си платя месечните лихва и разходи и когато го направя да се върна в изходно положение,без никакви договори,уговорки и т.н.
Благодаря предварително за отговорите!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар