IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

VISA DEBIT

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пробвай не на банкомат, а на ПОС в някоя банка. Би трябвало да виждат по-подробно защо има отказ и да кажат какво може да се направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
      Обикновено в чужденция АТМ пита дали сметката е 1.Current 2.Saving 3.Cheque
      Не знам дали в България пита, но пробвайте различните варианти докато пусне.
      Какво съобщение ти изписва при отказа на транзакция?
      На банкомата на ПИБ ми изписа отказана транзакция, на другите неразпозната карта за този терминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от tonmil Разгледай мнение
        Да. Те са казали, че няма проблема да се използва в България.
        Обикновено в чужденция АТМ пита дали сметката е 1.Current 2.Saving 3.Cheque
        Не знам дали в България пита, но пробвайте различните варианти докато пусне.
        Какво съобщение ти изписва при отказа на транзакция?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Причината е най-вероятно в банката издала картата. Уведомили ли сте ги, че картата ще бъде ползвана в чужбина?
          Да. Те са казали, че няма проблема да се използва в България.

Коментар

• Причината е най-вероятно в банката издала картата. Уведомили ли сте ги, че картата ще бъде ползвана в чужбина?

Коментар

• Разчитам на сериозни отговори.А за КТБ отговорят други хора.

Коментар

• Смятам и там да проверя и май ДСК работят с VISA DEBIT.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  и в ЦКБ
                  и КТБ то също

Коментар

• и в ЦКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tonmil Разгледай мнение
                      Моят син притежава карта VISA DEBIT издадена от САЩ банка VENTANEX. Проблемът е, че не може да тегли от тази карта от банкоматите в България - пробвахме на ПИБ,ТОКУДА, БАКБ. Какъв съвет бихте ми дали, за да могат да се изтеглят парите от картата.
                      Питай скимаджиите

Коментар

• VISA DEBIT

Моят син притежава карта VISA DEBIT издадена от САЩ банка VENTANEX. Проблемът е, че не може да тегли от тази карта от банкоматите в България - пробвахме на ПИБ,ТОКУДА, БАКБ. Какъв съвет бихте ми дали, за да могат да се изтеглят парите от картата.
                      Working...
                      X