IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рефинансиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    ...

не сте коректни към втората банка, а някой ден ще ревете, че банката не е коректна към вас...
    +1
    Имат пълното право да го направят предсрочно изискуем, тъй като вторият кредит се води "целеви" (целта е погасяване на първия) и при положение, че "целта" не е постигната (затова искат служебната бележка, че кредита е погасен) ще берете ядове!!!
    Прочетете МНОГО ВНИМАТЕЛНО договора за втория кредит + общите условия към него !
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от vencityy1 Разгледай мнение
      Здравейте имам въпрос който много ме вълнува:
      изтеглих кредит с цел рефинансиране на друг от друга банка
      и сега ми изискват бележка с която да представя че се погасил задължението към другата банка
      и въпроса ми е ако аз не представя такъв документ а си внасям редовно вноските и по двата кредита ще бъде ли някакъв проблем за съответната банка която ми отпусна кредит с цел рефинансиране
      моля отговорете
      Благодаря предварителни
      оправете си заглавието на тема .................. refinansirane не означава нищо на никакъв език

ако искате да напишете рефинансиране на английскии то може да ползвате refinancing напимер

какво обезпечение сте дали на втората банка?

иначе разбира се, че е проблем, че са ви отпуснали заем за рефинансиране на първия ви заем, а вие не сте го погасили...

не сте коректни към втората банка, а някой ден ще ревете, че банката не е коректна към вас...

Коментар

• Рефинансиране

Здравейте имам въпрос който много ме вълнува:
        изтеглих кредит с цел рефинансиране на друг от друга банка
        и сега ми изискват бележка с която да представя че се погасил задължението към другата банка
        и въпроса ми е ако аз не представя такъв документ а си внасям редовно вноските и по двата кредита ще бъде ли някакъв проблем за съответната банка която ми отпусна кредит с цел рефинансиране
        моля отговорете
        Благодаря предварителни
      Working...
      X