IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плащане в RMB -юани

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
    Чак сега ми остава време да пиша, наистина в Пощенска имат, благодаря ти много!Почерпката остава в сила, само пиши къде и пращам
    Не знам кой е Дончо, но докато разбера как става, загубих 2 часа, никой нищо не знае по телефона и по гишетата, накрая ме свързаха с някакъв Treasury отдел и те ми обясниха.
    Но в момента нещо няма много смисъл, или трябва да натисна китайците да свалят още цените в юани, иначе е едно и също, само че по-сложно.
    Китайците не признават нищо друго освен юани,така че няма никакво значение как ще им платиш ,всичко се обръща в юани веднага!Също така предпочитат пари в банкова сметка,в брой се оскъпява.Курса долар-юан в брой се различава от този по банка доста.

Коментар

• Чак сега ми остава време да пиша, наистина в Пощенска имат, благодаря ти много!Почерпката остава в сила, само пиши къде и пращам
      Не знам кой е Дончо, но докато разбера как става, загубих 2 часа, никой нищо не знае по телефона и по гишетата, накрая ме свързаха с някакъв Treasury отдел и те ми обясниха.
      Но в момента нещо няма много смисъл, или трябва да натисна китайците да свалят още цените в юани, иначе е едно и също, само че по-сложно.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Ако наистина ще почерпиш - Пощенска банка предлага търговия с юани и ще ти свършат работа. Ако е много на зор и имаш затруднениея - звънни, ще развъртя един телефон до Дончо, много готин човек и отзивчив, дано не прозвучи като реклама.
      П.С. Чакам си почерпката

Коментар

Здравейте,
        трябва ми спешна информация, относно възможността да се плаща към китайски доставчици в юани.Доколкото знам е разрешено от 2-3 години, заводът ми потвърди, че с удоволствие ще ми даде сметка в RMB.Бях получавал преди време от Общинска банка писмо, че почват да предлагат такава услуга, днес им звънях, НИКОЙ нищо не знае и не е чувал, звънях и по други банки -същото.
        Чета, че май трябвало да се мине през форекс брокер, което е напълно ново и непознато за мен.

Въпросът е, дали някой знае нещо случайно, някоя фирма или брокер или международна банка да предлага тази услуга.
        Ако стане, ще почерпя сериозно, защото до утре трябва да съм решил как ще плащам.

А възможността да не се занимавам с валута на света USD просто ще е невероятна.

Благодаря!
        Имаш ЛС!
        Only God Can Judge me...

Коментар

ОК, мерси много!!!
          Ако наистина ще почерпиш - Пощенска банка предлага търговия с юани и ще ти свършат работа. Ако е много на зор и имаш затруднениея - звънни, ще развъртя един телефон до Дончо, много готин човек и отзивчив, дано не прозвучи като реклама.
          П.С. Чакам си почерпката
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ОК, мерси много!!!

Коментар

Niki5, благодаря ти, а ти знаеш ли дали предлагат такава услуга, защото по сайтовете не виждам.
              Така или иначе утре ще питам, но ако знаеш..
              sorry не сам в бг, но zнам 4е двете са актвини в тоz биzнес

ина4е сас сигурност zнам zа Голдман и Standard Chartered, ama v Bg ne znam

Коментар

• Niki5, благодаря ти, а ти знаеш ли дали предлагат такава услуга, защото по сайтовете не виждам.
                Така или иначе утре ще питам, но ако знаеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                  Deutsche Bank AG
                  House Address

Tsar Osvoboditel Boulevard 14
                  1000 Sofia
                  Bulgaria
                  Phone Number

+359 2 980-2517
                  Fax Number

+359 2 980-1209
                  Opening Hours

Monday - Friday

09:00 - 17:00
                  Ситибанк Европа АД, клон България
                  бул. Ситняково 48
                  Сердика Офиси, етаж 10
                  София 1505
                  България
                  Teл : +359 2 9175 100
                  Факс : +359 2 981 9914

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                    deutsche bank/citi имат маи клонове в БГ. пробваи

Deutsche Bank AG
                    House Address

Tsar Osvoboditel Boulevard 14
                    1000 Sofia
                    Bulgaria
                    Phone Number

+359 2 980-2517
                    Fax Number

+359 2 980-1209
                    Opening Hours

Monday - Friday

09:00 - 17:00

Коментар

Здравейте,
                      трябва ми спешна информация, относно възможността да се плаща към китайски доставчици в юани.Доколкото знам е разрешено от 2-3 години, заводът ми потвърди, че с удоволствие ще ми даде сметка в RMB.Бях получавал преди време от Общинска банка писмо, че почват да предлагат такава услуга, днес им звънях, НИКОЙ нищо не знае и не е чувал, звънях и по други банки -същото.
                      Чета, че май трябвало да се мине през форекс брокер, което е напълно ново и непознато за мен.

Въпросът е, дали някой знае нещо случайно, някоя фирма или брокер или международна банка да предлага тази услуга.
                      Ако стане, ще почерпя сериозно, защото до утре трябва да съм решил как ще плащам.

Благодаря!
                      deutsche bank/citi имат маи клонове в БГ. пробваи

Коментар

• Плащане в RMB -юани

Здравейте,

Благодаря!
                        Last edited by chronos; 04.03.2015, 19:16.
                      Working...
                      X