Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плащане в RMB -юани
Collapse
X
-
Чак сега ми остава време да пиша, наистина в Пощенска имат, благодаря ти много!Почерпката остава в сила, само пиши къде и пращам
Не знам кой е Дончо, но докато разбера как става, загубих 2 часа, никой нищо не знае по телефона и по гишетата, накрая ме свързаха с някакъв Treasury отдел и те ми обясниха.
Но в момента нещо няма много смисъл, или трябва да натисна китайците да свалят още цените в юани, иначе е едно и също, само че по-сложно.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАко наистина ще почерпиш - Пощенска банка предлага търговия с юани и ще ти свършат работа. Ако е много на зор и имаш затруднениея - звънни, ще развъртя един телефон до Дончо, много готин човек и отзивчив, дано не прозвучи като реклама.
П.С. Чакам си почерпката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЗдравейте,
трябва ми спешна информация, относно възможността да се плаща към китайски доставчици в юани.Доколкото знам е разрешено от 2-3 години, заводът ми потвърди, че с удоволствие ще ми даде сметка в RMB.Бях получавал преди време от Общинска банка писмо, че почват да предлагат такава услуга, днес им звънях, НИКОЙ нищо не знае и не е чувал, звънях и по други банки -същото.
Чета, че май трябвало да се мине през форекс брокер, което е напълно ново и непознато за мен.
Въпросът е, дали някой знае нещо случайно, някоя фирма или брокер или международна банка да предлага тази услуга.
Ако стане, ще почерпя сериозно, защото до утре трябва да съм решил как ще плащам.
А възможността да не се занимавам с валута на света USD просто ще е невероятна.
Благодаря!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеОК, мерси много!!!
П.С. Чакам си почерпкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеNiki5, благодаря ти, а ти знаеш ли дали предлагат такава услуга, защото по сайтовете не виждам.
Така или иначе утре ще питам, но ако знаеш..
ина4е сас сигурност zнам zа Голдман и Standard Chartered, ama v Bg ne znam
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеDeutsche Bank AG
House Address
Tsar Osvoboditel Boulevard 14
1000 Sofia
Bulgaria
Phone Number
+359 2 980-2517
Fax Number
+359 2 980-1209
Opening Hours
Monday - Friday
09:00 - 17:00
бул. Ситняково 48
Сердика Офиси, етаж 10
София 1505
България
Teл : +359 2 9175 100
Факс : +359 2 981 9914
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеdeutsche bank/citi имат маи клонове в БГ. пробваи
Deutsche Bank AG
House Address
Tsar Osvoboditel Boulevard 14
1000 Sofia
Bulgaria
Phone Number
+359 2 980-2517
Fax Number
+359 2 980-1209
Opening Hours
Monday - Friday
09:00 - 17:00
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЗдравейте,
трябва ми спешна информация, относно възможността да се плаща към китайски доставчици в юани.Доколкото знам е разрешено от 2-3 години, заводът ми потвърди, че с удоволствие ще ми даде сметка в RMB.Бях получавал преди време от Общинска банка писмо, че почват да предлагат такава услуга, днес им звънях, НИКОЙ нищо не знае и не е чувал, звънях и по други банки -същото.
Чета, че май трябвало да се мине през форекс брокер, което е напълно ново и непознато за мен.
Въпросът е, дали някой знае нещо случайно, някоя фирма или брокер или международна банка да предлага тази услуга.
Ако стане, ще почерпя сериозно, защото до утре трябва да съм решил как ще плащам.
Благодаря!
Коментар
-
Плащане в RMB -юани
Здравейте,
Благодаря!Last edited by chronos; 04.03.2015, 19:16.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар