IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алтернатива на банковите депозити.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    кво става, пак ли те сложиха дежурен по празниците да не правиш нищо и да ти плащаме заплатата

Кажи сега какъв е твоя избор на инвестиране - да знам да го слагам в забранената зона, че не искам да съм ортак с каръци
    Е смешко ти с какво ще ми плащаш заплатата бе.Нали сметката ти за ток беше 15 кинта.

Коментар

Я кажи сега ти къде набута вече бившия депозит от КТБ. Не е зле човек да гледа какво правят каръците
      Да каръците като мен си взеха парите от КТБ и за десет години взеха 100000 евро лихва.А умниците като тебе нямат и стотинка.ма ти си продължавай с бляновете.
      А сега какво правя не е твоя работа нямаш толкова интелект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
        Естествено ,че ако фалират много банки или държавата никой няма да отпусне пари ! Чертаеш много черни картини ! Говорим към момента, за сега такива са фактите ! Банките и хората се поуспокоиха и надявам се всеки си е взел урока !
        Е че аз за какво да поемам този риск като мога да не го поемам. Като при това без да губя нищо особено като риск доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ти си критерии точно за обратното на това което твърдиш
          кво става, пак ли те сложиха дежурен по празниците да не правиш нищо и да ти плащаме заплатата

Кажи сега какъв е твоя избор на инвестиране - да знам да го слагам в забранената зона, че не искам да съм ортак с каръци

Коментар

Всъщност има значение от къде идват парите. Защото може и да не могат да бъдат взети от никъде ако нещата наистина станат напечени. Кой мислиш че ще даде няколко милиарда на държава обхваната от банкова паника и с фиксиран валутен курс. Още от сега мога да ти кажа - НИКОЙ.
            Естествено ,че ако фалират много банки или държавата никой няма да отпусне пари ! Чертаеш много черни картини ! Говорим към момента, за сега такива са фактите ! Банките и хората се поуспокоиха и надявам се всеки си е взел урока !

Коментар

Чак пък надути. Реално американците са си реално оценени - с изключение на шепа модни тек компании - според мен. А европа и развиващите се пазари са евтини.
              Ти си критерии точно за обратното на това което твърдиш

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                За облигациите съм съгласен.
                Американските акции в момента са ужасно скъпи и там е твърде вероятно в скоро време да има корекция.И Stoxx 600 / S&P 500 / Nasdaq са надути до пръсване и не виждам смисъл да се влиза сега, когато всичко е на върха.
                Дай алтернатива на горните?
                Чак пък надути. Реално американците са си реално оценени - с изключение на шепа модни тек компании - според мен. А европа и развиващите се пазари са евтини.

Коментар

Все пак да не ме разберете погрешно, аз не бих вкарвал пари облигации сега. Там е абсолютен балон пред пукане и ми се струва тотално идиотско за някаква мижава доходност да рискувам значителна капиталова загуба. Но и в депозити ми се струва безсмислено - както винаги
                  За облигациите съм съгласен.
                  Американските акции в момента са ужасно скъпи и там е твърде вероятно в скоро време да има корекция.И Stoxx 600 / S&P 500 / Nasdaq са надути до пръсване и не виждам смисъл да се влиза сега, когато всичко е на върха.
                  Дай алтернатива на горните?

Коментар

Имаше, но не достатъчно ! Въпреки това платиха на хората ! До като закона е такъв и сумите до 100хил. евро са гарантирани не виждам проблем, а от къде ще дойдат парите няма значение !
                    Всъщност има значение от къде идват парите. Защото може и да не могат да бъдат взети от никъде ако нещата наистина станат напечени. Кой мислиш че ще даде няколко милиарда на държава обхваната от банкова паника и с фиксиран валутен курс. Още от сега мога да ти кажа - НИКОЙ.

Коментар

Фондът имаше пари - вече няма - след като платиха на хората.
                      Имаше, но не достатъчно ! Въпреки това платиха на хората ! До като закона е такъв и сумите до 100хил. евро са гарантирани не виждам проблем, а от къде ще дойдат парите няма значение !

Коментар

Фонда може и да няма нито лев, но платиха ли на хората платиха. А за над гарантираното всеки да си носи кръста, трябва и да се мисли малко !
                        Фондът имаше пари - вече няма - след като платиха на хората.

Коментар

От фонд в който няма пукнат лев в момента. Айде стига сме приказвали глупости глупости.
                          Фонда може и да няма нито лев, но платиха ли на хората платиха. А за над гарантираното всеки да си носи кръста, трябва и да се мисли малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ти нямаш пари.Какво ще даваш?
                            Я кажи сега ти къде набута вече бившия депозит от КТБ. Не е зле човек да гледа какво правят каръците

Коментар

Всеки както си го разбира. Да ме прощават българските банки, ама безграничната ми вяра в БНБ ми пречи да им давам пари
                              Иначе не ме разбирай погрешно, и аз съм на мнение,че пари в банка са си чисто замразяване. Парите трябва да се инвестират, друг е въпроса, че ние нямаме никаква икономика и затова няма къде и в какво. Да не говорим отделно хората колко са финансово неграмотни и знаят само банки та банки или в най добрия случай купуват имоти, които много често не им носят дори никакъв доход. А банките пък и те няма какъв бизнес да кредитират и така парите си спят при тях. Омагьосан кръг !

Коментар

Всеки както си го разбира. Да ме прощават българските банки, ама безграничната ми вяра в БНБ ми пречи да им давам пари
                                Ти нямаш пари.Какво ще даваш?

Коментар

Working...
                                X