Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банковите депозити.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЯ кажи сега ти къде набута вече бившия депозит от КТБ. Не е зле човек да гледа какво правят каръците
А сега какво правя не е твоя работа нямаш толкова интелект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕстествено ,че ако фалират много банки или държавата никой няма да отпусне пари ! Чертаеш много черни картини ! Говорим към момента, за сега такива са фактите ! Банките и хората се поуспокоиха и надявам се всеки си е взел урока !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си критерии точно за обратното на това което твърдиш
Кажи сега какъв е твоя избор на инвестиране - да знам да го слагам в забранената зона, че не искам да съм ортак с каръци
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсъщност има значение от къде идват парите. Защото може и да не могат да бъдат взети от никъде ако нещата наистина станат напечени. Кой мислиш че ще даде няколко милиарда на държава обхваната от банкова паника и с фиксиран валутен курс. Още от сега мога да ти кажа - НИКОЙ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧак пък надути. Реално американците са си реално оценени - с изключение на шепа модни тек компании - според мен. А европа и развиващите се пазари са евтини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗа облигациите съм съгласен.
Американските акции в момента са ужасно скъпи и там е твърде вероятно в скоро време да има корекция.И Stoxx 600 / S&P 500 / Nasdaq са надути до пръсване и не виждам смисъл да се влиза сега, когато всичко е на върха.
Дай алтернатива на горните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе пак да не ме разберете погрешно, аз не бих вкарвал пари облигации сега. Там е абсолютен балон пред пукане и ми се струва тотално идиотско за някаква мижава доходност да рискувам значителна капиталова загуба. Но и в депозити ми се струва безсмислено - както винаги
Американските акции в момента са ужасно скъпи и там е твърде вероятно в скоро време да има корекция.И Stoxx 600 / S&P 500 / Nasdaq са надути до пръсване и не виждам смисъл да се влиза сега, когато всичко е на върха.
Дай алтернатива на горните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИмаше, но не достатъчно ! Въпреки това платиха на хората ! До като закона е такъв и сумите до 100хил. евро са гарантирани не виждам проблем, а от къде ще дойдат парите няма значение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФондът имаше пари - вече няма - след като платиха на хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеФонда може и да няма нито лев, но платиха ли на хората платиха. А за над гарантираното всеки да си носи кръста, трябва и да се мисли малко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт фонд в който няма пукнат лев в момента. Айде стига сме приказвали глупости глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи нямаш пари.Какво ще даваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсеки както си го разбира. Да ме прощават българските банки, ама безграничната ми вяра в БНБ ми пречи да им давам пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсеки както си го разбира. Да ме прощават българските банки, ама безграничната ми вяра в БНБ ми пречи да им давам пари
Коментар
Коментар