Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банковите депозити.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
Ликвидност и БФБ в едно изречение
Е, бая атерки минаха тези дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеБФБ ли, сега понакупих и ще си ги имам още дълго. Но съм оптимистка. Вече не купувам, но и не бягам. Искам тук да са ми парите в България. Има доста пари на депозит и им търся алтернатива, но не имоти, земя , а финансови инструменти и то ликвидни, когато ми потрябват да мога да разполагам с тях.
Ликвидност и БФБ в едно изречение
Е, бая атерки минаха тези дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеОк....Дай ми ги , след една година имаш 20 % отгоре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеА това не е отговор на човек, който диверсицифира и е форумник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБягай далеч от БГ пазара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИскам нещо бързоликвидно и с добра доходност на БГ пазара.
Земя - виж какво става
Имот - много рискове
Злато - още не
Долар - ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение...............'' Църна маца' след 20.00 ...........................или полет до Бразилия с пълен стомах !!!! Еми , ....това заслужават задаващите такъв въпрос в такъв форум !
Коментар
-
Първоначално изпратено от makeup411Chydq se kak e vuzmojno chovek, razpolagasht s takiva symi ..da nqma predstava kakvo da gi pravi zadavam si vuprosa kak li gi e izkaral ...i nai-logichniq otgovor e - da reinvestira v nachinanieto si i da zadeli za advokat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСуета на суетите и всичко е суета. Така че ги изяж изпии и се радвай на живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕеееееееееееее малко провокация. Имам едни 100 000 какво да ги направя, за да не са на депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениедолари, злато, земя, търговски имоти
Коментар
Коментар