If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
минуси -
1. прочети си договора, предполагам такси/лихви за предсрочно погасяване особено с не собствени средства.
по ниска лихва и ................. ти си знаеш условията
Просто прочети си договора /старият и провери какво ти искат за новият/ и си сметни
Ако се е набутал през 2007 г. без самоучастие с 13% лихва + такси за 30-годишен кредит сигурно ще е изгодно да се рефинансира....
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Възможно ли е да се изтегли по изгоден " лихвено кредит", за да се погаси друг не толкова изгоден Кредит ? И какви са минусите и плюсовете в тази операция ?
минуси -
1. прочети си договора, предполагам такси/лихви за предсрочно погасяване особено с не собствени средства.
2. Ипотеки, залози и т.н. освобождаване и наново вписване /ако има това са пари/
3. такси за новият кредит отпускане, усвояване и т,н,
плюсове -
по ниска лихва и ................. ти си знаеш условията
Просто прочети си договора /старият и провери какво ти искат за новият/ и си сметни
Възможно ли е да се изтегли по изгоден " лихвено кредит", за да се погаси друг не толкова изгоден Кредит ? И какви са минусите и плюсовете в тази операция ?
Искаш да рефинансираш, ако праЕлно съм та разбрал.
Че що да не може... ???
Ама убаво си сметни ВСИЧКИ разходи по операцията...
Успех.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Не само, че е възможно, дори ако сте редовен платец и обслужващата ви банка разбере, че искате да я смените, може сама да ви предложи по-добри условия.
Коментар