как върви рецензията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ! Рецензия на дипломна работа....
Collapse
X
-
Въпрос такъв: За да се рецензира нещо, не е ли редно, преди това, да бъде прочетено? Освен това, ако е "въпрос от рецензията", не е ли по-просто, да се попита в банката за въпросната цифра, да се изложи пред запитаните /форумците тук/ и тогава да се пита? На какво отгоре да даваме коментари на нещо, за което едва ли разполагаме с достатъчно информация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеВинаги съм мислел, че идеята на дипломната работа е да достигне до някакви изводи, да отговори на някакви въпроси, да направи някакви изследвания и измервания.
Моите извинения, но тази тема на мен ми звучи като тема за ПРЕРАЗКАЗ. Къде се намира научната стойност на тази тема?
Явно в суперкомплексния въпрос на рецензента... На който пък дипломанта дотолкова не може да отговори (дори и от обща култура), че е стигнал до форума.
После ще се сърди, че има ВИШУ, пък по цял ден монтира климатици...
Относно автора - напишете малко, собственото си мнение, пък тогава - може да го обсъдим и да помогнем с нещо - така в момента, много готованско идва, не мислиш ли?#dagoduhatbednite
Коментар
-
Винаги съм мислел, че идеята на дипломната работа е да достигне до някакви изводи, да отговори на някакви въпроси, да направи някакви изследвания и измервания.
Моите извинения, но тази тема на мен ми звучи като тема за ПРЕРАЗКАЗ. Къде се намира научната стойност на тази тема?
Явно в суперкомплексния въпрос на рецензента... На който пък дипломанта дотолкова не може да отговори (дори и от обща култура), че е стигнал до форума.
После ще се сърди, че има ВИШУ, пък по цял ден монтира климатици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от monsi02 Разгледай мнениеЗдравейте,
Писах дипломана работа по финанси на тема "Банкови карти - същност. Видове банкови карти, предлагани от ТБ УниКредит Булбанк".
Въпросът ми от рецензията е:
Как бихте коментирали количеството пари, държани като резерв от търговските банки, в макроикономически аспект за националната ни иканимика?
Моля, някой да помогне малко......
Благодаря!
Коментар
-
ПОМОЩ! Рецензия на дипломна работа....
Здравейте,
Писах дипломана работа по финанси на тема "Банкови карти - същност. Видове банкови карти, предлагани от ТБ УниКредит Булбанк".
Въпросът ми от рецензията е:
Как бихте коментирали количеството пари, държани като резерв от търговските банки, в макроикономически аспект за националната ни иканимика?
Моля, някой да помогне малко......
Благодаря!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар