Първоначално изпратено от Сините камъни
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отпуска ли се кредит срещу бизнесплан?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pkbg Разгледай мнениеТук няма да намериш отговор на въпроса си.
Вземи си плана и тръгни по банките, това е единственото решение. Без да отидеш и да поговориш с тях няма да стане.
Питай какви са възможностите за финансиране, може и да измислите нещо.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеПич, по-долу са ти казали - идеи за бизнес се крият. По-добре послушай, за друг път да знаеш. Иначе някой ще ти унищожи амбицията, което е грехота, особено за млад човек, който се опитва да направи каквото и да било нещо в тая държава
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеМомко, няма банка по света дето ще ти отпусне кредит само срещу един гол бизнес план, ако ще и нобелов лауреат по математика да ти е направил икономическата обосновка в плана и дори да предлагаш някоя гениална идея например за енергийно перпетум-мобиле... И какви са тия наивни и тъпи разсъждения : "Аз ще си седя на щанда първоначално а и изглеждам по детски наивен и чист" (цитирам теб). С тия детски разсъждения накъде си тръгнал ??? Банките гледат какво обезпечение предлагаш срещу парите им, а не как изглеждаш, ако ще да изглеждаш като малко пухкаво ембрионче - ангелче родено и отгледано в еснафска люпилня
Коментар
-
Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнениеДо колкото знам, да. С добър и надежден бизнес план, може да се кандидатства за кредит.
Коментар
-
Момко, няма банка по света дето ще ти отпусне кредит само срещу един гол бизнес план, ако ще и нобелов лауреат по математика да ти е направил икономическата обосновка в плана и дори да предлагаш някоя гениална идея например за енергийно перпетум-мобиле... И какви са тия наивни и тъпи разсъждения : "Аз ще си седя на щанда първоначално а и изглеждам по детски наивен и чист" (цитирам теб). С тия детски разсъждения накъде си тръгнал ??? Банките гледат какво обезпечение предлагаш срещу парите им, а не как изглеждаш, ако ще да изглеждаш като малко пухкаво ембрионче - ангелче родено и отгледано в еснафска люпилня
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеКраткият отговор - от банка - НЕ!
Коментар
-
Градски, замисли се!
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеВъзможно е, но не забравяй, че сезонът в Бургас е 3 месеца, а местните пазаруват все повече в МОЛ-ове, хипермаркети и т.н. и уличната търговия извън сезона е доста тежка.
Аз лично ти препоръчвам проучиш как се получава разрешение за амбулантен търговец и да направиш инвестиция в един красив уличен щанд на колела, като се опиташ да продаваш само в сезона. Ако търговията се окаже успешна може да наемеш и един магазин за постоянно. Например с нещо подобно може да почнеш:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУспех !
Само да подскажа...
Минавам през едно кафе и една фризьорски салон с табели - " Този обект е финансиран от ЕС по програма....( еди коя си )"
Чети, пиши, усвоявай, работи, печели....яж, пий и се весели !
пп И ако ми сложиш едно голямо "ТИ" на отговора, ще ядеш голямо дърво в живота...
Коментар
Коментар