IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нискорискова, но същевременно добра доходност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Нали Мантри са си братле. Човек купи нещо ( гараж, земя, гарсониерка, златце) зима некви парци и се кефи че е излъгал системата, докато не усети че системата му го такова яко . Ама не е лошо, за известно време се чувства щастлив
    Щастието идва когато плана се е изпълнил докрая - и после се возиш само гратис

Коментар

• Да не каже някой пак, че само се бАзикЪме с чУЙекЪ, ето и моЙте два цента:
      Предлагам балансиран портфейл на БФБ с почти нулев риск, сравнително добра диверсификация по отрасли и неограничен потенциал за ръст:
      Инфраструктура (HDPAT, MOSTS)
      Металургия (черна KREM, цветна OTZK)
      Енергетика (2EL)
      Банки (CORP)
      Химия (HIMKO, KDN)
      Не съм сигурен, че има толкоз акциЙ на пазара, ама и да хартиса малко кеш, може да се сложи при Петя примерно.
      Нищо от горното не е препоръка, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Тъй е, мизантропе - когато човек иска пасивен доход - т.е. да си лежи и да си печели
        Няма мантри, има аритметика.
        Нали Мантри са си братле. Човек купи нещо ( гараж, земя, гарсониерка, златце) зима некви парци и се кефи че е излъгал системата, докато не усети че системата му го такова яко . Ама не е лошо, за известно време се чувства щастлив

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
          Егати смеха
          Братле, нали не си провокатор
          Сега ще наскачат мантрите на форума
          Импа вече е казал неговата - Атерки и жабоци. Срам го е да ти каже за Алианц в светлината на Бокогепенето
          Чухме и мантрата за гаража и земята
          Очаква се:
          Фортис, Михалис и др. да ти препоръчат физическо злато
          Ландлорда да ти препоръча гарсониери
          Дали некой ще се изока с бит и ебан коини предстои да се разбере.

Истината приятелю е, че всеки сам избира как да си загуби парите, за да не се сърди после на другите. Това е тежък избор, ама няма кой да го реши вместо теб
          Има обаче един аватар тука.. мноо як, който гласи (по памет)
          Дал съм много пари за леки жени и пиене, но съм дал и много пари за глупости
          Те в това е истината

ОПС. Пропуснах Бате Пешо - праи си сам машини, с които на старини ще произвежда, ама не казва какво. Освен това сади домати, компир и други
          Жистоко,с малки пропуски но жистоко.Надявам ,се пропуснатите няма да ти се разсърдят
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Тъй е, мизантропе - когато човек иска пасивен доход - т.е. да си лежи и да си печели
            Няма мантри, има аритметика.

Коментар

• Егати смеха
              Братле, нали не си провокатор
              Сега ще наскачат мантрите на форума
              Импа вече е казал неговата - Атерки и жабоци. Срам го е да ти каже за Алианц в светлината на Бокогепенето
              Чухме и мантрата за гаража и земята
              Очаква се:
              Фортис, Михалис и др. да ти препоръчат физическо злато
              Ландлорда да ти препоръча гарсониери
              Дали некой ще се изока с бит и ебан коини предстои да се разбере.

Истината приятелю е, че всеки сам избира как да си загуби парите, за да не се сърди после на другите. Това е тежък избор, ама няма кой да го реши вместо теб
              Има обаче един аватар тука.. мноо як, който гласи (по памет)
              Дал съм много пари за леки жени и пиене, но съм дал и много пари за глупости
              Те в това е истината

ОПС. Пропуснах Бате Пешо - праи си сам машини, с които на старини ще произвежда, ама не казва какво. Освен това сади домати, компир и други

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                Aбе аз нашта борса съм е зае.ал, даже не знам каква сума остана там, ама все ми е да те питам. На кое викаш "жабоци"
                облигациите(облизвациите) на София Комерс Заложни Къщи

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Купи си жабешки облизвации. Щом наричаш инвестирането на финансовите пазари "игри", значи тая работа не е за тебе.
                  Aбе аз нашта борса съм е зае.ал, даже не знам каква сума остана там, ама все ми е да те питам. На кое викаш "жабоци"

Коментар

• Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнение
                    Здравейте, имам едни 8-9000 лв, от които искам да изкарам колкото се може по-висока доходност. Какво ще ми препоръчате? Депозит? Ако е така, кажете коя банка предлага най-високи лихви по депозити до 1 година. Нямам време да чета огромните PDF-и на 20+ банки, затова питам запознатите.
                    Игра на финансовите пазари? - Нямам време и воля да следя борсови индекси и тем подобни.
                    Купи си жабешки облизвации. Щом наричаш инвестирането на финансовите пазари "игри", значи тая работа не е за тебе.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Г-н Караиванов предлагаше сигурна инвестиция, с 45% годишна доходност, но не мога да му намеря предложението сега
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Купи си гараж в София до 4000 евро и го дай под наем. Или ниви с арендатор в района.

Коментар

• Нискорискова, но същевременно добра доходност?

Здравейте, имам едни 8-9000 лв, от които искам да изкарам колкото се може по-висока доходност. Какво ще ми препоръчате? Депозит? Ако е така, кажете коя банка предлага най-високи лихви по депозити до 1 година. Нямам време да чета огромните PDF-и на 20+ банки, затова питам запознатите.
                          Игра на финансовите пазари? - Нямам време и воля да следя борсови индекси и тем подобни.
                        Working...
                        X