Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нискорискова, но същевременно добра доходност?
Collapse
X
-
Да не каже някой пак, че само се бАзикЪме с чУЙекЪ, ето и моЙте два цента:
Предлагам балансиран портфейл на БФБ с почти нулев риск, сравнително добра диверсификация по отрасли и неограничен потенциал за ръст:
Инфраструктура (HDPAT, MOSTS)
Металургия (черна KREM, цветна OTZK)
Енергетика (2EL)
Банки (CORP)
Химия (HIMKO, KDN)
Не съм сигурен, че има толкоз акциЙ на пазара, ама и да хартиса малко кеш, може да се сложи при Петя примерно.
Нищо от горното не е препоръка, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТъй е, мизантропе - когато човек иска пасивен доход - т.е. да си лежи и да си печели
Няма мантри, има аритметика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЕгати смеха
Братле, нали не си провокатор
Сега ще наскачат мантрите на форума
Импа вече е казал неговата - Атерки и жабоци. Срам го е да ти каже за Алианц в светлината на Бокогепенето
Чухме и мантрата за гаража и земята
Очаква се:
Фортис, Михалис и др. да ти препоръчат физическо злато
Ландлорда да ти препоръча гарсониери
Дали некой ще се изока с бит и ебан коини предстои да се разбере.
Истината приятелю е, че всеки сам избира как да си загуби парите, за да не се сърди после на другите. Това е тежък избор, ама няма кой да го реши вместо теб
Има обаче един аватар тука.. мноо як, който гласи (по памет)
Дал съм много пари за леки жени и пиене, но съм дал и много пари за глупости
Те в това е истината
ОПС. Пропуснах Бате Пешо - праи си сам машини, с които на старини ще произвежда, ама не казва какво. Освен това сади домати, компир и другиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Егати смеха
Братле, нали не си провокатор
Сега ще наскачат мантрите на форума
Импа вече е казал неговата - Атерки и жабоци. Срам го е да ти каже за Алианц в светлината на Бокогепенето
Чухме и мантрата за гаража и земята
Очаква се:
Фортис, Михалис и др. да ти препоръчат физическо злато
Ландлорда да ти препоръча гарсониери
Дали некой ще се изока с бит и ебан коини предстои да се разбере.
Истината приятелю е, че всеки сам избира как да си загуби парите, за да не се сърди после на другите. Това е тежък избор, ама няма кой да го реши вместо теб
Има обаче един аватар тука.. мноо як, който гласи (по памет)
Дал съм много пари за леки жени и пиене, но съм дал и много пари за глупости
Те в това е истината
ОПС. Пропуснах Бате Пешо - праи си сам машини, с които на старини ще произвежда, ама не казва какво. Освен това сади домати, компир и други
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеAбе аз нашта борса съм е зае.ал, даже не знам каква сума остана там, ама все ми е да те питам. На кое викаш "жабоци"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКупи си жабешки облизвации. Щом наричаш инвестирането на финансовите пазари "игри", значи тая работа не е за тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнениеЗдравейте, имам едни 8-9000 лв, от които искам да изкарам колкото се може по-висока доходност. Какво ще ми препоръчате? Депозит? Ако е така, кажете коя банка предлага най-високи лихви по депозити до 1 година. Нямам време да чета огромните PDF-и на 20+ банки, затова питам запознатите.
Игра на финансовите пазари? - Нямам време и воля да следя борсови индекси и тем подобни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Нискорискова, но същевременно добра доходност?
Здравейте, имам едни 8-9000 лв, от които искам да изкарам колкото се може по-висока доходност. Какво ще ми препоръчате? Депозит? Ако е така, кажете коя банка предлага най-високи лихви по депозити до 1 година. Нямам време да чета огромните PDF-и на 20+ банки, затова питам запознатите.
Игра на финансовите пазари? - Нямам време и воля да следя борсови индекси и тем подобни.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар