IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво искат посредниците?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ефекта от развито финансово посредничество е привличане на чужди спестявания и съответно финансиране на инвестиции с тези пари. Това помогна на посредниците да са много добре в годините на балонизацията. Сега би трябвало да искат качествено възстановяване...

Коментар

• Искат всичко, пари, лихви ...облагиии

Коментар

• Първоначално изпратено от U2 Разгледай мнение
        ...........Апостол-ът на свободния пазар.......;-)
        Както е казал поета "Усмивки от старите ленти"

Иване (ivanzn), какъв си такъв хуморист да изнамериш тази тема и да не кажеш нищо по нея?!

Сега модераторите ще я заключат ;-).
        http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от АпостолКа Разгледай мнение
          Видях написано какво ли не за издънки, предложения от и към инвестиционни посредници, чух какви ли не версии за причините за тези ден-до-пладне кърпежи, наречени "мерки". Може ли някой да каже само каква е целта на тези упражнения. Предлага се нещо, но не е ясно защо. Може ли някой да спре измама с тези нови "мерки". Още повече когато проблемът не е случаен...
          искат дял

Коментар

• Какво искат посредниците?

Май идва "зимата на нашето недоволсто" (това с БДК по-долу просто е уникално)....и какво следва?

Коментар

...........Апостол-ът на свободния пазар.......;-)

Коментар

Ще ви кажа:

собствениците - са измамници
                областните управители - са измамници
                нотариусите - са измамници
                посредниците - са измамници

Само Аз знам, само Аз мога!
                Аз съм Борсата, Депозитаря и Комисията (БДК) - три в едно и едно за всичко, и едно за всички.
                Затова само Аз мога да кажа кой, какво, на кого и по колко - да продава, да купува, да плаща ... ако такава е волята Ми!

Коментар

Ще каже ли някой най-после какъв е проблемът? Или май няма такъв.
                  Било фалшиво пълномощното. Не, фалшив бил нотариуса. Не е май и това. Сигурно фалшива е личната карта или пък самите записи /що не?/. Един вика - офшорки, друг - нямало пари.
                  Ама ако продължаваме така може и някой наркобарон да излезе, че и Осама. Който знае - нека каже, пък после да видим дали "Мерките" си струват или са пълна дупка.

Коментар

Винаги ще намерят някоя бумажка, за която да се хванат, че не е по буквата....Въпросът е основните документи дали са изрядни...а не мисля да са си сложили главата в торбата слепешката...

Коментар

не е вярно,че има непопълнени документи
                      това е пълна измишльотина

Коментар

Някой наясно ли е какъв е точно проблема, каква е измамата. Стана ясно че набедените посредници не са попълнили всички необходими документи по оформяне на сделките. Всичко останало се разследва и яснота няма.

Не е ли редно да се изясни проблема и тогава да се търси решение?
                        Защо е това бързане и кой замита следи (или крадеца вика "дръжте крадеца")

Коментар

Видях написано какво ли не за издънки, предложения от и към инвестиционни посредници, чух какви ли не версии за причините за тези ден-до-пладне кърпежи, наречени "мерки". Може ли някой да каже само каква е целта на тези упражнения. Предлага се нещо, но не е ясно защо. Може ли някой да спре измама с тези нови "мерки". Още повече когато проблемът не е случаен...
                        Working...
                        X