Ефекта от развито финансово посредничество е привличане на чужди спестявания и съответно финансиране на инвестиции с тези пари. Това помогна на посредниците да са много добре в годините на балонизацията. Сега би трябвало да искат качествено възстановяване...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво искат посредниците?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от U2 Разгледай мнение...........Апостол-ът на свободния пазар.......;-)
Иване (ivanzn), какъв си такъв хуморист да изнамериш тази тема и да не кажеш нищо по нея?!
Сега модераторите ще я заключат ;-).
Коментар
-
Първоначално изпратено от АпостолКа Разгледай мнениеВидях написано какво ли не за издънки, предложения от и към инвестиционни посредници, чух какви ли не версии за причините за тези ден-до-пладне кърпежи, наречени "мерки". Може ли някой да каже само каква е целта на тези упражнения. Предлага се нещо, но не е ясно защо. Може ли някой да спре измама с тези нови "мерки". Още повече когато проблемът не е случаен...
Коментар
-
U2
...........Апостол-ът на свободния пазар.......;-)
Коментар
-
Zeus
Ще ви кажа:
собствениците - са измамници
областните управители - са измамници
нотариусите - са измамници
посредниците - са измамници
Само Аз знам, само Аз мога!
Аз съм Борсата, Депозитаря и Комисията (БДК) - три в едно и едно за всичко, и едно за всички.
Затова само Аз мога да кажа кой, какво, на кого и по колко - да продава, да купува, да плаща ... ако такава е волята Ми!
Коментар
-
Ще каже ли някой най-после какъв е проблемът? Или май няма такъв.
Било фалшиво пълномощното. Не, фалшив бил нотариуса. Не е май и това. Сигурно фалшива е личната карта или пък самите записи /що не?/. Един вика - офшорки, друг - нямало пари.
Ама ако продължаваме така може и някой наркобарон да излезе, че и Осама. Който знае - нека каже, пък после да видим дали "Мерките" си струват или са пълна дупка.
Коментар
-
U2
Винаги ще намерят някоя бумажка, за която да се хванат, че не е по буквата....Въпросът е основните документи дали са изрядни...а не мисля да са си сложили главата в торбата слепешката...
Коментар
-
хм
не е вярно,че има непопълнени документи
това е пълна измишльотина
Коментар
-
zidar
Някой наясно ли е какъв е точно проблема, каква е измамата. Стана ясно че набедените посредници не са попълнили всички необходими документи по оформяне на сделките. Всичко останало се разследва и яснота няма.
Не е ли редно да се изясни проблема и тогава да се търси решение?
Защо е това бързане и кой замита следи (или крадеца вика "дръжте крадеца")
Коментар
-
АпостолКа
Видях написано какво ли не за издънки, предложения от и към инвестиционни посредници, чух какви ли не версии за причините за тези ден-до-пладне кърпежи, наречени "мерки". Може ли някой да каже само каква е целта на тези упражнения. Предлага се нещо, но не е ясно защо. Може ли някой да спре измама с тези нови "мерки". Още повече когато проблемът не е случаен...Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар