IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам кеша след КТБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнение
    + нали Пиб-а ще е най-строго контролираната банка от Европейската комисия, така че
    мисля, че ще си тип топ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Елементарно.
      Щото тия от първа и втора са плащали МАЛКО (малка вноска) и ЗА КРАТКО, а искат да получават МНОГО и за дълго.
      А НОИ "плаща", щото все още има държава да събира данъци и да ги прехвърля на НОИ, която да "плаща". Ако не беше така, НОИ да се се споминала отдавна.
      Ами тогава за чии да го търся в частен фонд?Сега частната КТБ защо не плаща а пак гадната държава ще плаща?Докога ще търпим разни тарикати да печелят на наш гръб а когато трябва да плащат да се крият.Аз искам право на избор.Никога няма да дам доброволно и стотинка на частник.Ако ще не от Германия ами от марс да е.

Коментар

• + нали Пиб-а ще е най-строго контролираната банка от Европейската комисия, така че
        мисля, че ще си тип топ

Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        http://www.fibank.bg/bg/iq-umna-smet...to-predlojenie

над 20 бона в лева или 10 бона в евраци - лихва от 3% + 1.2% годишен бонус на среднодневното салдо - т.е. достатъчно е да потдържаш над 10 бона в евраци там и на края на годината взимаш 1.2% т.нар лихвен бонус.

Коментар

• Интересно значи защо така : http://alexanderbtodorov.com/2014/04...and-cancelled/

И дали е вярно че : http://alexanderbtodorov.com/2013/02...private-funds/

ПП
          знам разликат амежду ДПО и ДЗПО

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Че той Горанов е толкова тъп, че бая нещица ще скрият от него.
            Ще му изнесат сградата на Министерство на Финансите под носа, той няма да разбере
            Само портрета на бащицата да не пипат, че това е иконата в кабинета му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Импе понеже си честен ще бъда и аз такъв.Преди време спорехме че парите по сметката ми в ДЗПО са по малко от вноските.Оказа се че не са.Извинявам се грешката е моя.Сега да питам защо частните фондове не плащат на пенсионерите от първа и втора категория труд които се пенсионираха миналата и тая година а им плаща НОИ.Май излезе че НОИ плаща а частниците не.Да ти кажа предпочитам да плащам на ромовете отколкото на Даниела парцалките дето хващала самолета да ги пазарува в Рим и Милано.Некак си по ми е гадно кога ме крадат образовани тарикати
              Елементарно.
              Щото тия от първа и втора са плащали МАЛКО (малка вноска) и ЗА КРАТКО, а искат да получават МНОГО и за дълго.
              А НОИ "плаща", щото все още има държава да събира данъци и да ги прехвърля на НОИ, която да "плаща". Ако не беше така, НОИ да се се споминала отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Хе-хе: говориш за схеми на Понци, но вярваш, че горанов ще ти даде пенсия като станеш дрът... повечето от нещата, дето ги изброяваш като очакване от, по принцип са запазени за ромовете – на теб ти се пада привилегията само да ги плащаш. Внасяш пари уж за пенсия, те отиват за ромови помощи, плащаш заплати на ушев и на садията – пръвият пази Хъхрю и Мангау да не се изколят на пияна глава, но не животът и имотът ти, вторият – пази правата на Хъхрю и Мангау, не твоя живот и твоя имот, давайки им условни присъди и пробации, плащаш здравни осигуровки, за да могат Хъхрю и мангау и Айшетата и чааветата да се търкалят по болниците безплатно, но ти ако се разболееш сериозно, ще трябва да си продадеш всичко що имаш, за да си спасиш животът и пак не е сигурно ще събереш ли парите. Плащаш и на чиновниците – ама те тебе те гледат на кръв, но търчат като разгонени хлебарки да уреждат на Хъхрю и Айшето и чааветата помощите.
                Само мазохост може с готовност да си плаща данъците на тая държава – а и другите работи.

А на борсата може и повечето хора да печелят – ако инвестират умно и в растящи бизнеси. Не е казано, че един трябва да губи, за да спечели друг – това да не е сварка?
                Импе понеже си честен ще бъда и аз такъв.Преди време спорехме че парите по сметката ми в ДЗПО са по малко от вноските.Оказа се че не са.Извинявам се грешката е моя.Сега да питам защо частните фондове не плащат на пенсионерите от първа и втора категория труд които се пенсионираха миналата и тая година а им плаща НОИ.Май излезе че НОИ плаща а частниците не.Да ти кажа предпочитам да плащам на ромовете отколкото на Даниела парцалките дето хващала самолета да ги пазарува в Рим и Милано.Некак си по ми е гадно кога ме крадат образовани тарикати

Коментар

Файдата тоже е да скриеш едни пари от горанов.
                  Че той Горанов е толкова тъп, че бая нещица ще скрият от него.
                  Ще му изнесат сградата на Министерство на Финансите под носа, той няма да разбере

Коментар

Хе-хе: говориш за схеми на Понци, но вярваш, че горанов ще ти даде пенсия като станеш дрът... повечето от нещата, дето ги изброяваш като очакване от, по принцип са запазени за ромовете – на теб ти се пада привилегията само да ги плащаш. Внасяш пари уж за пенсия, те отиват за ромови помощи, плащаш заплати на ушев и на садията – пръвият пази Хъхрю и Мангау да не се изколят на пияна глава, но не животът и имотът ти, вторият – пази правата на Хъхрю и Мангау, не твоя живот и твоя имот, давайки им условни присъди и пробации, плащаш здравни осигуровки, за да могат Хъхрю и мангау и Айшетата и чааветата да се търкалят по болниците безплатно, но ти ако се разболееш сериозно, ще трябва да си продадеш всичко що имаш, за да си спасиш животът и пак не е сигурно ще събереш ли парите. Плащаш и на чиновниците – ама те тебе те гледат на кръв, но търчат като разгонени хлебарки да уреждат на Хъхрю и Айшето и чааветата помощите.
                    Само мазохост може с готовност да си плаща данъците на тая държава – а и другите работи.

А на борсата може и повечето хора да печелят – ако инвестират умно и в растящи бизнеси. Не е казано, че един трябва да губи, за да спечели друг – това да не е сварка?
                    Като си толкова отворен кажи как вместо да внасям задължителните осигуровки да ги пренасоча към доброволен фонд. Или направо да те препратя при работодателя ми - ще направиш як бонус само от един съвет, понеже осигурява хиляди хора.
                    Ако питаш мен мазохистите са други - които имат избор и въпреки това си правят доброволни осигуровки.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                      А що, не е ли вярно а? КАК печелиш от фондовия пазар? Като купиш нещо и го продадеш по скъпо. Дивидентната доходност е бая умрела и несигурна.
                      ТА .. излиза, че за да печелят всички, трябва все повече и повече балъци да влизат и да купуват все по-скъпо и по-скъпо.
                      Как се казваше това.. схема на Понци или по-известно у нас като "Варненски игри" (младежите може и да не помнят)

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                        Анди тия фондове Амунди са много по-голяма пръчка от Шрьодерс -
                        Проверих Фонда на Амунди за Индийски Акции. Комисионните са следните:
                        А ravnovesie даде линк на Блекрок ETF разгледа ли ги? Те май са най-добри от гледна точка на такси и комисион ?
                        Last edited by andy2000; 17.11.2014, 15:19.

Коментар

• На този етап е малко силно да се говори за инвестиции в предвид, че още не са почнали да връщат парите на вложителите. Освен това, държавата ще защити хората с до 100 000 евро. От тези хора, съм почти сигурен, че около 60% имат над 100 000 лв., които в предвид, че най-вероятно са единствените им спестявания е малко рисково да бъдат инвестирани (все пак мащаба е от голямо значение).

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Анди тия фондове Амунди са много по-голяма пръчка от Шрьодерс -

Еднократни такси, удържани преди или след инвестицията
                            Такса за записване 4,50%
                            Такса за обратно изкупуване Няма
                            Такса за конвертиране 1,00%
                            Това е максималната сума, която може да бъде удържана от Вашите средства
                            преди да бъдат платени приходите от инвестицията.
                            Такси, удържани от подфонда в рамките на една година
                            Текущи такси 2,30%
                            Такси, удържани от подфонда при определени условия
                            Такса за постигнати
                            резултати
                            20,00% годишно от всички доходи, които
                            подфондът получи над 10/40 MSCI INDIA.
                            През последната финансова година е
                            начислена такса за постигнат резултат от
                            1,10%.

ТОВА Е БЕЗУМИЕ!!!!

Шрьодерс ти събират 2.45% годишна такса от активите, без други такси и най-важното - БЕЗ ТАКСА за това, че си стъпил в техния офис. (това след разговор с една кака от Карол).
                            http://etfdb.com/type/region/emergin...pacific/india/

Коментар

• Анди тия фондове Амунди са много по-голяма пръчка от Шрьодерс -

Еднократни такси, удържани преди или след инвестицията
                              Такса за записване 4,50%
                              Такса за обратно изкупуване Няма
                              Такса за конвертиране 1,00%
                              Това е максималната сума, която може да бъде удържана от Вашите средства
                              преди да бъдат платени приходите от инвестицията.
                              Такси, удържани от подфонда в рамките на една година
                              Текущи такси 2,30%
                              Такси, удържани от подфонда при определени условия
                              Такса за постигнати
                              резултати
                              20,00% годишно от всички доходи, които
                              подфондът получи над 10/40 MSCI INDIA.
                              През последната финансова година е
                              начислена такса за постигнат резултат от
                              1,10%.

ТОВА Е БЕЗУМИЕ!!!!

Шрьодерс ти събират 2.45% годишна такса от активите, без други такси и най-важното - БЕЗ ТАКСА за това, че си стъпил в техния офис. (това след разговор с една кака от Карол).
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                                Гледам тук капациетите им е смешно , ама те не дават съвети
                                Само обясняват колко аз съм тъп и неграмотен ( което не изключвам да е така да)
                                ОБАЧЕ някак не казват къде, само обясняват колко не съм прав
                                Та.. я не знам как е ама и така не е някак....
                                Ми аз не забелязах да искаш съвет. Ти кат един виден агродеятел в този форум, с тон нетърпящ възражение, заключи че що е борса е пирамида и те тва е! Вчера равновесния цял списък ви даде в тая тема, чети там ако наистина те интересува.

Коментар

Working...
                                X