IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам кеша след КТБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цеко става Цецо

Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      От 01.01.2015 лихвите ще бъдат:0.9 %евро, 0,7% долара и 1, 2% лева
      Защо само по Алианц банк съдиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Всички банки ли? Коя звезда ти го каза?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ха-ха-ха-ха - аферим, драги, добре го рече: хората вместо да търсят други варианти, пак се набутват в бамка за 2-3 пъти по-ниска лихва, въпреки че би трябвало да осъзнават възможността да стане същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Това ми припомня за времето на пирамидите във Варна. Изтеглилите от една пирамида, търсеха веднага най-изгодните пирамидални предложения за деня.
            Ха-ха-ха-ха - аферим, драги, добре го рече: хората вместо да търсят други варианти, пак се набутват в бамка за 2-3 пъти по-ниска лихва, въпреки че би трябвало да осъзнават възможността да стане същото.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кешът (дето го няма де), на фунийка и отзад.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                Сега ми направи нещо впечатление относно IQ сметката и минималното салдо
                Не знам как е на каса, но за виртуалния банков клон има 40 000 лв макс на ден и 50 000 на седмица

http://fibank.bg/bg/virtualen-klon/p...-vi-predlagame

Т.е макс бонусът, дори и да не пипате нищо ще е върху 20к евро , е айде малко повече

На гише дали са такива лимитите не знам, в смисъл откривате некаква левова, колкото да преведете парите в нея , и после от нея нареждате към евровата IQ сметка.
                Хора, четете като дявола евангелието. Ето какво пишат хората:

Нива на лимити за операции:
                Нивата на лимити са максималните суми, до които всеки един клиент може да извършва трансакции през Виртуалния банков клон. Нивата за лимити са валидни за клиентите физически лица и са, както следва:

дневен лимит в размер на 40 000 лв. или равностойността им в друга валута;
                седмичен лимит на сметка за изпълнение на платежни операции в размер на 50 000 лв. или равностойността им в друга валута.

Всеки един клиент физическо лице, който желае да извършва платежни операции при лимити, различни от определените от Банката, може да ги промени, като подаде лично молба в клон на Fibank и сам определи свои лични лимити за платежни операции.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                  Сега ми направи нещо впечатление относно IQ сметката и минималното салдо
                  Не знам как е на каса, но за виртуалния банков клон има 40 000 лв макс на ден и 50 000 на седмица

Т.е макс бонусът, дори и да не пипате нищо ще е върху 20к евро , е айде малко повече

На гише дали са такива лимитите не знам, в смисъл откривате некаква левова, колкото да преведете парите в нея , и после от нея нареждате към евровата IQ сметка.
                  Абе сигурен съм, че има някакви подводни камъни по това IQ, като изключим репутацията на банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    айде пак у лево. темата не е как да напазаруваме захарни изделия в хипермаркета, а къде да набутаме кешеца след КТБ. Аз писах какво обмислям да направя. И в идеите ми не минава да инвестирам в шоколадови изделия....
                    Това ми припомня за времето на пирамидите във Варна. Изтеглилите от една пирамида, търсеха веднага най-изгодните пирамидални предложения за деня.

Коментар

• Сега ми направи нещо впечатление относно IQ сметката и минималното салдо

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        В Карфур имаше хубави стоки когато зареждаха редовно и плащаха редовно. Имаха едни шоколадчета на Фереро, бяха страхотно...
                        айде пак у лево. темата не е как да напазаруваме захарни изделия в хипермаркета, а къде да набутаме кешеца след КТБ. Аз писах какво обмислям да направя. И в идеите ми не минава да инвестирам в шоколадови изделия....
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абе, и Карфур не е лош. Част от стоките са много добри.

Аз също харесвам Пикадили, но и там положението върви стремглаво надолу, от как взеха да се препродават през 5 месеца
                          В Карфур имаше хубави стоки когато зареждаха редовно и плащаха редовно. Имаха едни шоколадчета на Фереро, бяха страхотно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Пикадили е хубав магазин? Те си бяха зле преди да ги продадат първия път и станаха още по-зле. Стига, за мен Карфура пред тях си е модерен 5 звезден Хипермаркет.
                            Аз си харесвам Пикадили! Ама колкото хора толкова и мнения

Коментар

• Абе, и Карфур не е лош. Част от стоките са много добри.

Аз също харесвам Пикадили, но и там положението върви стремглаво надолу, от как взеха да се препродават през 5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                До нова година няма да стане пък после знае ли човек. По добре да си останат Пикадили щото станат ли Карфур, оТиде убавия магазин
                                Пикадили е хубав магазин? Те си бяха зле преди да ги продадат първия път и станаха още по-зле. Стига, за мен Карфура пред тях си е модерен 5 звезден Хипермаркет.

Коментар

Working...
                                X