If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха-ха-ха-ха - аферим, драги, добре го рече: хората вместо да търсят други варианти, пак се набутват в бамка за 2-3 пъти по-ниска лихва, въпреки че би трябвало да осъзнават възможността да стане същото.
От 01.01.2015 лихвите ще бъдат:0.9 %евро, 0,7% долара и 1, 2% лева
Това ми припомня за времето на пирамидите във Варна. Изтеглилите от една пирамида, търсеха веднага най-изгодните пирамидални предложения за деня.
Ха-ха-ха-ха - аферим, драги, добре го рече: хората вместо да търсят други варианти, пак се набутват в бамка за 2-3 пъти по-ниска лихва, въпреки че би трябвало да осъзнават възможността да стане същото.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Сега ми направи нещо впечатление относно IQ сметката и минималното салдо
Не знам как е на каса, но за виртуалния банков клон има 40 000 лв макс на ден и 50 000 на седмица
Т.е макс бонусът, дори и да не пипате нищо ще е върху 20к евро , е айде малко повече
На гише дали са такива лимитите не знам, в смисъл откривате некаква левова, колкото да преведете парите в нея , и после от нея нареждате към евровата IQ сметка.
Хора, четете като дявола евангелието. Ето какво пишат хората:
Нива на лимити за операции:
Нивата на лимити са максималните суми, до които всеки един клиент може да извършва трансакции през Виртуалния банков клон. Нивата за лимити са валидни за клиентите физически лица и са, както следва:
дневен лимит в размер на 40 000 лв. или равностойността им в друга валута;
седмичен лимит на сметка за изпълнение на платежни операции в размер на 50 000 лв. или равностойността им в друга валута.
Всеки един клиент физическо лице, който желае да извършва платежни операции при лимити, различни от определените от Банката, може да ги промени, като подаде лично молба в клон на Fibank и сам определи свои лични лимити за платежни операции.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Не знам как е на каса, но за виртуалния банков клон има 40 000 лв макс на ден и 50 000 на седмица
Т.е макс бонусът, дори и да не пипате нищо ще е върху 20к евро , е айде малко повече
На гише дали са такива лимитите не знам, в смисъл откривате некаква левова, колкото да преведете парите в нея , и после от нея нареждате към евровата IQ сметка.
Абе сигурен съм, че има някакви подводни камъни по това IQ, като изключим репутацията на банката.
айде пак у лево. темата не е как да напазаруваме захарни изделия в хипермаркета, а къде да набутаме кешеца след КТБ. Аз писах какво обмислям да направя. И в идеите ми не минава да инвестирам в шоколадови изделия....
Това ми припомня за времето на пирамидите във Варна. Изтеглилите от една пирамида, търсеха веднага най-изгодните пирамидални предложения за деня.
В Карфур имаше хубави стоки когато зареждаха редовно и плащаха редовно. Имаха едни шоколадчета на Фереро, бяха страхотно...
айде пак у лево. темата не е как да напазаруваме захарни изделия в хипермаркета, а къде да набутаме кешеца след КТБ. Аз писах какво обмислям да направя. И в идеите ми не минава да инвестирам в шоколадови изделия....
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Пикадили е хубав магазин? Те си бяха зле преди да ги продадат първия път и станаха още по-зле. Стига, за мен Карфура пред тях си е модерен 5 звезден Хипермаркет.
Аз си харесвам Пикадили! Ама колкото хора толкова и мнения
До нова година няма да стане пък после знае ли човек. По добре да си останат Пикадили щото станат ли Карфур, оТиде убавия магазин
Пикадили е хубав магазин? Те си бяха зле преди да ги продадат първия път и станаха още по-зле. Стига, за мен Карфура пред тях си е модерен 5 звезден Хипермаркет.
Коментар