IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам кеша след КТБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Депозити в момента само една френска банка предлага на нива над средните, ако някой го влече...

Коментар

• Каквито и фантасмагории да се предлагат, общо взето наистина да си попилее парите човек, истината е че от платените от фонда 3.667 милиарда лева последната година и 2 месеца близо, 90% отново са на депозити в банки.Кеша в Уникредит, ДСК и Сосиетеженерел буквално прелива и в още няколко големи западни банки.Стигна се до абсурда от 0.20% лихва за 1-годишен депозит или 0.35% (направо са се прекъсали) и за над 50 000лв. в Уникредит дават 0.38%.Цели 0.03% повече WOW!
      В крайна сметка колкото и да плюем Цв. Вл. караше цялата алчна сган да дава прилични лихви, те го нарекоха "изкривяване на пазара".Сега ако ги питаш пазара вече не е крив, а е прав.Вземат кеш на 0.35% и дават кредити на 7.35% защото видиш ли риска бил голям.
      Last edited by nedev75; 24.01.2016, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнение

Зависи колко е кеша
        По мое мнение добри възможности са:
        1. петрол
        2. Дивидентни компании на БФБ
        3. Борсово търгувани фондове за суровини (мед, алуминии, титан, литии, ...)

Естествиено риска е изцияло за твоя сметка и за това решението си е изцяло твое.
        Страхотен съвет,явно изцяло е съобразен с НАБУТАМ
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнение

Зависи колко е кеша
          1. петрол

Естествиено риска е изцияло за твоя сметка и за това решението си е изцяло твое.
          Олеле

Коментар

• Къде да набутам кеша след КТБ?

Зависи колко е кеша
            1. петрол

Коментар

• Щом не знаеш кво да ги правиш - застраховка живот.
              Децата/родата ще намери как да ги профука
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Най-сигурно да ги проиграеш на рулетка и после картинката по-долу с буркана

Коментар

• v_tin

Не може да се изнесат пари които никога не ги е имало внесени, това е вярно.Обаче опоскаха парите от фонда.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Като гледам напред назад по нета и видях това
                    http://frognews.bg/news_101476/Istin...B-v-chujbina!/
                    Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!

Никакви източвания на милиарди в посока чужбина не е имало от КТБ. Това е основният извод на доклада на международната фирма "Аликс Партнърс", наета преди няколко месеца да проследи и върне изтеклите пари от Корпоративна търговска банка.

Оказа се, че такива няма. Така рухна митът за откраднати милиарди, с които прокуратура, Иван Искров, Петър Чобанов и пеевските медии манипулираха общественото мнение.

А сега де - накъде???
                    И защо беше всичката дандания, за да се събори орешарски и да дойде тиквун и да направи няколко десетки млрд кредити
                    Няма, няма, колко да няма. Те нямаше да го кажат ако наистина нямаше. Според мен Василев плаща още на свои хора по различни високи позиции да прикриват следите му. Нали не очаквате, че до вчера като бил могъщ и всички са му ходили на крака и са цицали от КТБ сериозни хонорари, сега ще се правят, че не го познават? Една част, може би, но не всички. Да не говорим и че той все пак държи и доста от хората, на които е плащал с уличаващи компромати за това. Така че за мен си е имало изнесени пари и в момента само се замазват нещата. Накрая ще излезе и че в КТБ никога не е имало държавни пари, нали

Коментар

• Къде да набутам кеша след КТБ

Е то ако е така какъв е проблема да я премахнеш след една година и после да си направиш нова, няма логика?

Коментар

• дайте ги на 'императора' ...пардон....импраторЪТ, да ги инвестира
                        ако спечели - печелят всички
                        ако загуби - само вие
                        и в двата случая дължите комисионно
                        Last edited by ratten; 11.11.2015, 08:54.
                        препоръка е

Коментар

• Грешката е наша, извинете.
                          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            нЕма ли борси и пенсионно за тебе бре?
                            Е-е-е-е-е-ей, кой негодяй ми е манипулирал постът?

Истинският е:

"И 0.001% да направят лихвата, пак ще си туряТ (финансовите невежи) парите в бамката"

Аз никога не съм си турял парите в - това е позорно за мен - Времев - ти ли ми скрои тоя срамен номер?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като гледам напред назад по нета и видях това
                              http://frognews.bg/news_101476/Istin...B-v-chujbina!/
                              Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!

Никакви източвания на милиарди в посока чужбина не е имало от КТБ. Това е основният извод на доклада на международната фирма "Аликс Партнърс", наета преди няколко месеца да проследи и върне изтеклите пари от Корпоративна търговска банка.

Оказа се, че такива няма. Така рухна митът за откраднати милиарди, с които прокуратура, Иван Искров, Петър Чобанов и пеевските медии манипулираха общественото мнение.

А сега де - накъде???
                              И защо беше всичката дандания, за да се събори орешарски и да дойде тиквун и да направи няколко десетки млрд кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от mimcheto Разгледай мнение
                                Моля, помогнете! Посъветваѝте ме в коя банка да вложа парите си така че да мога по всяко време да изтегля колкото ми са необходими.
                                Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

Working...
                                X