Депозити в момента само една френска банка предлага на нива над средните, ако някой го влече...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам кеша след КТБ?
Collapse
X
-
Каквито и фантасмагории да се предлагат, общо взето наистина да си попилее парите човек, истината е че от платените от фонда 3.667 милиарда лева последната година и 2 месеца близо, 90% отново са на депозити в банки.Кеша в Уникредит, ДСК и Сосиетеженерел буквално прелива и в още няколко големи западни банки.Стигна се до абсурда от 0.20% лихва за 1-годишен депозит или 0.35% (направо са се прекъсали) и за над 50 000лв. в Уникредит дават 0.38%.Цели 0.03% повече WOW!
В крайна сметка колкото и да плюем Цв. Вл. караше цялата алчна сган да дава прилични лихви, те го нарекоха "изкривяване на пазара".Сега ако ги питаш пазара вече не е крив, а е прав.Вземат кеш на 0.35% и дават кредити на 7.35% защото видиш ли риска бил голям.Last edited by nedev75; 24.01.2016, 14:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнениеКъде да набутам кеша след КТБ?
Зависи колко е кеша
По мое мнение добри възможности са:
1. петрол
2. Дивидентни компании на БФБ
3. Борсово търгувани фондове за суровини (мед, алуминии, титан, литии, ...)
Естествиено риска е изцияло за твоя сметка и за това решението си е изцяло твое.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнениеКъде да набутам кеша след КТБ?
Зависи колко е кеша
По мое мнение добри възможности са:
1. петрол
2. Дивидентни компании на БФБ
3. Борсово търгувани фондове за суровини (мед, алуминии, титан, литии, ...)
Естествиено риска е изцияло за твоя сметка и за това решението си е изцяло твое.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКато гледам напред назад по нета и видях това
http://frognews.bg/news_101476/Istin...B-v-chujbina!/
Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!
Никакви източвания на милиарди в посока чужбина не е имало от КТБ. Това е основният извод на доклада на международната фирма "Аликс Партнърс", наета преди няколко месеца да проследи и върне изтеклите пари от Корпоративна търговска банка.
Оказа се, че такива няма. Така рухна митът за откраднати милиарди, с които прокуратура, Иван Искров, Петър Чобанов и пеевските медии манипулираха общественото мнение.
А сега де - накъде???
И защо беше всичката дандания, за да се събори орешарски и да дойде тиквун и да направи няколко десетки млрд кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениенЕма ли борси и пенсионно за тебе бре?
Истинският е:
"И 0.001% да направят лихвата, пак ще си туряТ (финансовите невежи) парите в бамката"
Аз никога не съм си турял парите в - това е позорно за мен - Времев - ти ли ми скрои тоя срамен номер?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Като гледам напред назад по нета и видях това
http://frognews.bg/news_101476/Istin...B-v-chujbina!/
Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!
Никакви източвания на милиарди в посока чужбина не е имало от КТБ. Това е основният извод на доклада на международната фирма "Аликс Партнърс", наета преди няколко месеца да проследи и върне изтеклите пари от Корпоративна търговска банка.
Оказа се, че такива няма. Така рухна митът за откраднати милиарди, с които прокуратура, Иван Искров, Петър Чобанов и пеевските медии манипулираха общественото мнение.
А сега де - накъде???
И защо беше всичката дандания, за да се събори орешарски и да дойде тиквун и да направи няколко десетки млрд кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от mimcheto Разгледай мнениеМоля, помогнете! Посъветваѝте ме в коя банка да вложа парите си така че да мога по всяко време да изтегля колкото ми са необходими.Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
Коментар