Става въпрос за около 10 000. Ще е магазин за бижута. Тези пари ще са нужни главно за едно евентуално освежаване на магазина, който ще наема, закупуване на мебели, витрини и т.н. Човекът, с когото ще работя, той е и производителят на тези бижута, турчин е, ми каза, че в Турция имат сериозно търсене и всеки негов магазин успява да заработва по 30-40 000 годишно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кредит за ренти !
Collapse
X
-
Кат човек който нищо не разбира от земеделие и ренти, всяка банка ще ти иска обезпечение. Имаш ли какво да предложиш? Виж си цената на кредита и решавай.
Ако вкараш съдружник, верно ако нещата се всмърдят няма да връщаш, ама пък ако потръгне после ще му цакаш цял живот и тия 30 000 ще му ги платиш десеторно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dongrill Разгледай мнениеЗдравейте ! Интересувам се коя банка би ми отпуснала кредит за плащане на ренти за земеделски земи или за оборотни средства ? Кое би било по добра идея да взема кредит от банка или да си потърся съдружник инвеститор ? Става въпрос за 30 000- 35 000 лв.
Успех и да пишеш как е било.
Коментар
-
Кредит за ренти !
Здравейте ! Интересувам се коя банка би ми отпуснала кредит за плащане на ренти за земеделски земи или за оборотни средства ? Кое би било по добра идея да взема кредит от банка или да си потърся съдружник инвеститор ? Става въпрос за 30 000- 35 000 лв.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар