Е добре де като не е независима БНБ - тогаз кой е истинския и шеф ? Че не е Искров -то е ясно . ТАТО си мисли че може би шефа е нашата ни родна БГ мафия . А кой е шефа на БГ мафията ТАТО си няма и представа Някакви идеи ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска Народна Банка - независима ли е ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИма ли още някой да не е разбрал че началника на бнб е некадърник мушморок и м ижитурка.На всички постовев държавата са такива хора калинки и калинчовци партийни креатури.Господ да ни е на помощ ако стане война.Тия първи ще се изпокрият и разбягат.Според мен най добрия вариант е да направим референдум с един единствен въпрос.Искате ли да помолим някоя друга държава да ни вземе под крило о да ни дондурка щото от нас нищо не става.....Най добре е да станем Германска провинция ако немците не ни искат Ердоган ще ни поиска.Не сме дорасли за собствена държава.
за германска провинция съм съгласен
с условие, че бъгарин няма да заема никаква административна длъжност в държавата, няма да правим избори - т.е. няма да имаме право на глас
Коментар
-
Има ли още някой да не е разбрал че началника на бнб е некадърник мушморок и м ижитурка.На всички постовев държавата са такива хора калинки и калинчовци партийни креатури.Господ да ни е на помощ ако стане война.Тия първи ще се изпокрият и разбягат.Според мен най добрия вариант е да направим референдум с един единствен въпрос.Искате ли да помолим някоя друга държава да ни вземе под крило о да ни дондурка щото от нас нищо не става.....Най добре е да станем Германска провинция ако немците не ни искат Ердоган ще ни поиска.Не сме дорасли за собствена държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАбе,то не само БНБ-то трябва да заменим,ами и цялата политическа сган.
За едно беше прав Боко преди години - мат'риала е много лош,особено политическия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТе БНБ-то ако още малко се позачудят ....скоро ке бъдат забранени с закон и на техно място ке дойде мейби ЕЦБ
За едно беше прав Боко преди години - мат'риала е много лош,особено политическия.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕ,те и БНБ-то това се чудятТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеЕ тогаз кой требе да отвори КТБ-то ?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеБНБ е абсолютно независима.....тъй като от нея абсолютно нищо не зависиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Отдавна ти е изяснен въпроса,Тато,но трябва да се чете повече преди да се пускат теми!
http://www.ciela.com/ciela_books/kap...b-lgarija.htmlДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСлед събитията около КТБ всеки гражданин на РБ си задава въпроса дали БНБ е независим емисионен институт на държавата която се отчита за своята дейност пред Народното събрание.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%BA%D0%B0
Иван Искров си изтеглил парите месеци преди кризата с КТБ! Защо? Лъгал ли е обществото, че всичко е наред?
http://bezcenzura.bg/ivan-iskrov-si-...ichko-e-nared/
Централната ни банка да е независима.
Коментар
Коментар