IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДАНС откри телефонна линия за сигнали за дестабилизиране на банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Младият мъж е задържан в Русе.
    С чамадан за Москве

Коментар

• Все ми е на акъла ,че са го заловили.. По -скоро е поредният им ПР IT специалист автор на скандалните имейли за банките

Заловен е компютърен специалист, който е разпространявал компрометиращата информация за състоянието на банките под форма на есемеси и имейли. Това съобщиха по Нова ТВ.

Младият мъж е задържан в Русе.
      http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-bankite.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Съвсем се отплеснахте - доносничество, че и натопяване ... - то, нали и доказателства трябват после
        Не спирате да обяснявате как няма на какво законово основание да се обвинят един куп истински лъжци и манипулатори, които зомбират цялото население от екраните ....ама сега за дребните рибки се загрижихте

По цял свят това си е съвсем нормална практика - да се търси съдействие от гражданството и да се посочат телефони за улеснен контакт.

Но в случая, мисля, че Подбудителите им избождат очите, но тези се опитват да симулират дейност...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Това не е ли насърчаване на доносничество? Не мисля, че ми харесва...
          А досещаш ли се на къде води това?!

Дори през соца, не е имало телефонни номера за доноси... не и по този открит начин.

Сега всеки който има зъб на някого може чудеса да направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
            Давай смело, ако сарказма и иронията са станали наказуеми, ще си обера пешкира. Но в случай, че не са, нали знаеш, че има един член там от НК за набеждаване - тъкмо и аз малко парички да изкарам от целата дандания
            Няма набеждаване!!!! Крайно време е да разберете, че С ТОВА ШЕГА НЕ БИВА! Сарказмът и иронията са неподходящи, а ти със сарказма и иронията си (няма как да знам дали е сарказъм и ирония или наистина целенасочено го правиш) - във всеки случай подвеждаш хора!
            Банките са стабилни!
            Last edited by LuckyYou; 28.06.2014, 18:26.
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• ДАНС откри телефонна линия за сигнали за дестабилизиране на банки
              Това не е ли насърчаване на доносничество? Не мисля, че ми харесва...
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Хайде де, няма ли да има вълна от сигнали срещу Бойко и Кутев. сигурен съм че ДАНС ще им отдели внимание
                Ма ти вярваш ли?Буци е уникален идиот уникален.И после ще ми говорят че интелигентните гласували за него.Ако това е интелекта на България по добре да идва Ердоган

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  По въпроса за SMS-ите

Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?

Предлагам, ако на някой му е познат този номер да го докладва незабавно.
                  Ами, що не вземеш да звъннеш? Да видиш кой отговаря на телефона
                  Нямаше по голяма простотия от това да ни задължат срещу всеки номер да стои реален човек.
                  Да, ама на който му трябва телефон за мушии винаги ще си намери. Бас, че никой нама да отговори на телефона или че е собственост на някой ром, който и идея си няма за това

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    След толкова години, нашите политици и държавни служители продължават да разчитат на това, че ще се клепаме един друг
                    Това я държи политическата вихрушка.
                    Разделението.
                    Групи, които се разделят на Комунисти и разни други -Исти, -асти и
                    самоизяждането им.
                    Хляб и зрелища.
                    А те гледат боя от балкона

Коментар

• По въпроса за SMS-ите

Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?

Предлагам, ако на някой му е познат този номер да го докладва незабавно.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Крадеца вика ...... крадеца
                        ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                        ᴏᴚ☠

Коментар

• След толкова години, нашите политици и държавни служители продължават да разчитат на това, че ще се клепаме един друг

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                            Мнение оценено с 6.Давай смело, ако сарказма и иронията са станали наказуеми, ще си обера пешкира. Но в случай, че не са, нали знаеш, че има един член там от НК за набеждаване - тъкмо и аз малко парички да изкарам от целата дандания
                            Точно помислих, че сте се уплашили. Респект!

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              вече изпратих сигнал до ДАНС, за да проверят акаунта с псевдоним draznitel_3. Крайно време е, този или е малоумен или е трол
                              Давай смело, ако сарказма и иронията са станали наказуеми, ще си обера пешкира. Но в случай, че не са, нали знаеш, че има един член там от НК за набеждаване - тъкмо и аз малко парички да изкарам от целата дандания

Коментар

• Хайде де, няма ли да има вълна от сигнали срещу Бойко и Кутев. сигурен съм че ДАНС ще им отдели внимание

Коментар

Working...
                                X