Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДАНС откри телефонна линия за сигнали за дестабилизиране на банки
Collapse
X
-
Все ми е на акъла ,че са го заловили.. По -скоро е поредният им ПР IT специалист автор на скандалните имейли за банките
Заловен е компютърен специалист, който е разпространявал компрометиращата информация за състоянието на банките под форма на есемеси и имейли. Това съобщиха по Нова ТВ.
Младият мъж е задържан в Русе.
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...a-bankite.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Съвсем се отплеснахте - доносничество, че и натопяване ... - то, нали и доказателства трябват после
Не спирате да обяснявате как няма на какво законово основание да се обвинят един куп истински лъжци и манипулатори, които зомбират цялото население от екраните ....ама сега за дребните рибки се загрижихте
По цял свят това си е съвсем нормална практика - да се търси съдействие от гражданството и да се посочат телефони за улеснен контакт.
Но в случая, мисля, че Подбудителите им избождат очите, но тези се опитват да симулират дейност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТова не е ли насърчаване на доносничество? Не мисля, че ми харесва...
Дори през соца, не е имало телефонни номера за доноси... не и по този открит начин.
Сега всеки който има зъб на някого може чудеса да направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеДавай смело, ако сарказма и иронията са станали наказуеми, ще си обера пешкира. Но в случай, че не са, нали знаеш, че има един член там от НК за набеждаване - тъкмо и аз малко парички да изкарам от целата дандания
Банките са стабилни!Last edited by LuckyYou; 28.06.2014, 18:26.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде де, няма ли да има вълна от сигнали срещу Бойко и Кутев. сигурен съм че ДАНС ще им отдели внимание
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо въпроса за SMS-ите
Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?
Предлагам, ако на някой му е познат този номер да го докладва незабавно.
Нямаше по голяма простотия от това да ни задължат срещу всеки номер да стои реален човек.
Да, ама на който му трябва телефон за мушии винаги ще си намери. Бас, че никой нама да отговори на телефона или че е собственост на някой ром, който и идея си няма за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСлед толкова години, нашите политици и държавни служители продължават да разчитат на това, че ще се клепаме един друг
Разделението.
Групи, които се разделят на Комунисти и разни други -Исти, -асти и
самоизяждането им.
Хляб и зрелища.
А те гледат боя от балкона
Коментар
-
По въпроса за SMS-ите
Ето ЛИНК към репортажа на Нова, където показват такъв SMS. Вижда се и номера, от който е изпратен - +359898774155. Защо поне собственикът на този номер не е вече закопчан?
Предлагам, ако на някой му е познат този номер да го докладва незабавно.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеМнение оценено с 6.Давай смело, ако сарказма и иронията са станали наказуеми, ще си обера пешкира. Но в случай, че не са, нали знаеш, че има един член там от НК за набеждаване - тъкмо и аз малко парички да изкарам от целата дандания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениевече изпратих сигнал до ДАНС, за да проверят акаунта с псевдоним draznitel_3. Крайно време е, този или е малоумен или е трол
Коментар
Коментар