IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банкова сметка във Великобритания

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• htorbov

Не се занимавай с глупости , а просто приемай кучета койни и ги сменяй за пари после - от криптосите първо поколение май само те ще останат. Ще има второ поколение и няма да се налага да продаваш на разни сайтове и при третото поколение няма да искаш дори да сменяш за евра и долари пък камо ли паунд, които ще се обезценят така че държателите им ще ги боли глава като след запой с ракийка скоросмъртница.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Да, значи има сметка към дебитната.. ами дано да става, ще питам директно банките утре да ми обяснят. Благодаря, хора!

Коментар

• Сина има дебитна карта от Англия. Но не съм го питал за пдробности. Няма постоянен адрес там.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• За РС не вярвам да искат депозит. Най-вероятно само такси
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Те на мен са ми ясни в какво положение са и, че ще ме следят постоянно, вече съм се примирил с това Ясно ми е и за данъците.. но какво да се прави, нямам друг избор, никой не иска да ми дава достъп до въпросните начини на плащане, когато видят, че съм от България - мъча се от месеци.

А иначе да, ще звънна на банките в България, които посочих - ако те не могат да ми направят сметка от BG ще звънна на HSBC да ги питам кога да ходя и колко ще ми струва. До колкото видях в сайта на HSBC: http://www.hsbc.co.uk/1/2/overseas-account-opening

Please note, a charge of £100 will apply.

Само, че дали само с това ще ме обръснат не се знае.. притеснява ме да не ми кажат - може и да стане, може и да не стане, или да ми искат 10,000 паунда депозит.. и да се разкарвам направо.

Коментар

• Не съм сигурен, но ако отвориш такава сметка, все за нещо ще ти се наложи да ходиш пак. Така че защо не се пробваш да видиш дали английски банки нямат клонове в Гърция, например ?

ПП. И мани го Черкезов В Англия в която и да е банка да си паричните ти потоци се следят! Там няма банкова тайна, а работата на SOCA е най-вече тази, така че...
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• За уеб хостинг услуги е сайта.
                Тъй като цените ще са изключително ниски трябва да ползвам въпросния начин за плащане - там имат най-ниските такси.

Ами добре, аз преди няколко дни се бях обадил на HSBC UK и те ми бяха споменали нещо от типа - отидете в клона в страната си, ако имате такъв, и отворете UK сметка.

Може и да не съм разбрал нещо, а и няма значение, тъй като нямаме техен клон в BG.

Иначе за отиването - ще отида, има нискобюджетни полети от Варна, така че...

Така или иначе ще звънна в Понеделник да попитам: мога ли да направя UK сметка от български клон; ако отида в UK, колко бързо и на каква цена ще мога да отворя сметката си;

Мен основно ме притеснява, че видях на няколко форума, че било изключително трудно да се отвори сметка в UK ако не живееш там, както и, че за чужденци било задължително да депозират 5,000-10,000 паунда. Вярно ли е това?

Коментар

• Категорично не е възможно от България да направиш сметка на острова!
                  А какви услуги ше правиш?
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Барклис е банката на Ми 5, английското разузнаване. По добре избери другата банка, ако не искаш да те следят постоянно.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Банкова сметка във Великобритания

Започвам бизнес с онлайн услуги. Сайта е готов, метода за плащане, който ще използвам е кредитна карта.

Проблема е, че за въпросния метод ми искат английска банкова сметка.

Не съм английски гражданин, но си направих английска фирма, наех си адрес в Англия (всички писма ми ги пращат по мейл), но не знам как стоят нещата със сметката - очаквах да е по-лесно!

Всички говорят за Barclays и HSBC, но те нямат клонове в България, заради което предполагам, че ще се наложи да ходя до там.

Piraeus, Allianz, Raiffeisen, Citibank, Alpha и Deutsche Bank имат клонове в Англия.

Някой има ли представа кой е най-лесният начин да отвориш сметка в Англия?
                    Working...
                    X