Първоначално изпратено от MiroHristov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитна карта без месечна такса за поддръжка?
Collapse
X
-
Да ама таксите стават по-голями. Вече не е 50 ст а 2-3 лв. и отделно измислят такси за услуги, които са длъжни да ти предоставят. И така картата става 50-60 лв на година а може би и повече. Оказва се обаче че в доста по-богати държави в Европа има карти без такси за обслужване и минимални при теглене. Как да не се радваш че си българин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениети хубаво държиш на въпросите си, но защо сам не си провериш в сайта на банката или не се разходиш до някой клон?
Той иска да продава , печалба да прави през карта за която да не даде лев!
Знаеш ли колко такива после идват в полицията и се обясняват, че са имали само добри намерения....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mhanew Разгледай мнениеА ако имам сметка колко ще е месечната поддръжка без да притежавам карта и колко ще е таксата за теглене от сметката? Питам, защото смятам, че може би е по-изгодно да се направи карта, ако е висока таксата за теглене. Държа и на въпроса коя е дебитната карта на Уникредит с най-ниска поддръжка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mhanew Разгледай мнениеА ако имам сметка колко ще е месечната поддръжка без да притежавам карта и колко ще е таксата за теглене от сметката? Питам, защото смятам, че може би е по-изгодно да се направи карта, ако е висока таксата за теглене. Държа и на въпроса коя е дебитната карта на Уникредит с най-ниска поддръжка?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mhanew Разгледай мнениеА ако имам сметка колко ще е месечната поддръжка без да притежавам карта и колко ще е таксата за теглене от сметката? Питам, защото смятам, че може би е по-изгодно да се направи карта, ако е висока таксата за теглене. Държа и на въпроса коя е дебитната карта на Уникредит с най-ниска поддръжка?
Дръж го ...нямам нищо напротив...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене е задължително да имаш дебитна карта
щом имаш сметка това е достатъчно да ти превеждат заплатата
лошото е, че всеки месец ще трябва да ходиш да проверяваш дали имаш превод по сметката, а и да теглиш на каса
дебитната карта те улеснява леко, но пък ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiroHristov Разгледай мнениеМисля, че дебитните карти на ЦКБ са без такса.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеГрешка - с такса са. Даже наскоро си промениха (пак) общите условия и от 20-ти март месечната такса скача от 50 на 70 стотинки:
http://www.ccbank.bg/media/filer_pri...i_16012014.pdfМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mhanew Разгледай мнениеФирмата, с която работя, ме задължи да си направя сметка в Уникредит. Задължително ли е да имам дебитна карта? Кой от всичките варианти е с най-евтина поддръжка? Vpay?
щом имаш сметка това е достатъчно да ти превеждат заплатата
лошото е, че всеки месец ще трябва да ходиш да проверяваш дали имаш превод по сметката, а и да теглиш на каса
дебитната карта те улеснява леко, но пък ...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от MiroHristov Разгледай мнениеМисля, че дебитните карти на ЦКБ са без такса.
http://www.ccbank.bg/media/filer_pri...i_16012014.pdf
Коментар
Коментар