IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИП Бенчмарк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
    Айде бе ! стига сте цапали ИПто
    Аз съм сравнително доволен за това което търся - достатъчно ми е платфармите да работят когато трябва и преводите да пристигат бързо ,имат си и детайлна отчетност.
    Ползам три ИП и към тея нямам кой знае какви забележки.

Има много други изпечени изманимници в тоя бизнес например тарикатите от делташит и разни кипърски офшорки примерно .
    Никой не казва, че няма и по-лоши!
    Просто искам брокер, който да влиза с мен в боя на БФБ и межд.пазари, а не само да гледа как да ме преджоби - чувам че има и такива! Искам брокера ми да ми е приятел(като в Джери Макгуайър) и да му имам доверие!

Коментар

• До сега съм нямал забележки от Бенчмарк но от една седмица насам започнах да се съмнявам в тях.

Коментар

• Тея измамници още ли не са ги затворили !?

Коментар

• незнам какво са направили, но в гугъл като напишеш benchmark.bg и от
          долу излиза надпис предупреждение This site may be hacked.
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Айде бе ! стига сте цапали ИПто
            Аз съм сравнително доволен за това което търся - достатъчно ми е платфармите да работят когато трябва и преводите да пристигат бързо ,имат си и детайлна отчетност.
            Ползам три ИП и към тея нямам кой знае какви забележки.

Има много други изпечени изманимници в тоя бизнес например тарикатите от делташит и разни кипърски офшорки примерно .

Коментар

• Понеже получих доста запитвания на лични и за да не обидя никой - ще отговоря кратко.
              Разочаровах се от ИП Бенчмарк и ще ги сменя. Какво точно е станало си е нещо между мен и тях, но те разрушиха най-важното ВЕЧЕ ИМ НЯМАМ ДОВЕРИЕ, ето защо не ги препоръчвам на никого.
              Докато ми се усмихват с гелосана муцуна, докато бъркат в джооба ми за да докопат портфейла, като циганин в автобус - невярвам да прокопсат!!!
              Почнали са толкова силнно преди години и после:
              Изакаха се със асет мениджмънта, като предадоха клиентите си и ги бутнаха на тим
              Изакаха се със сградата на входа на Сф, че чак името на адсиц-а смениха че да забравим и докараха цената до 3стинки
              Изакаха се на клиентите преди две години с незнанието и липсата на съвет какво да правим с данъка върху кеша

И сега ми вгорчиха седмицата с оса-то Софарма!
              Е стига толкова, а?

Който иска да си оставя парите на този:

аз вече им нямам доверие.
              Last edited by tony1975; 17.06.2015, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Боклуци, които си гонят клиентите!!!
                Дано Монбат ги купят и ги направят читаво ИП, че аман от гелосани ТИКВИ, които нищо не успяха да направят освен да откраднат пари на клиенти и инвеститори!!!!

не искам да си губя вечерта в разговори за тях! НЕ ХОДЕТЕ В БЕНЧМАРК!!!
                Може и сайт да направя, за да съветвам бъдещи клиенти - ама разказа ми ще почне още от сградата на входа на София, през бележките за данъци преди 2 години та до сега - МОШЕННИЦИ КРАДЛИВИ!!!

Нещо не ме кефят тия Бенчмарк.Преди няколко дена забелязвам в платформата едни налични пари а няколко дена по късно с 200 лв по малко.Поисках справка и уж документално излизат нещата обаче това което видях с очите си не могат да ме убедят че не е така.Имам страхотна визуална памет когато нещо ме интересува а и професионален навик от миналото е все пак.След няколко дни кацам в БГ и ще търся да ги сменя.Някой ако има идея за добър и коректен ИП да каже.Благодаря предварително!!

Коментар

Дано Монбат ги купят и ги направят читаво ИП, че аман от гелосани ТИКВИ, които нищо не успяха да направят освен да откраднат пари на клиенти и инвеститори!!!!

Може и сайт да направя, за да съветвам бъдещи клиенти - ама разказа ми ще почне още от сградата на входа на София, през бележките за данъци преди 2 години та до сега - МОШЕННИЦИ КРАДЛИВИ!!!

Нещо нервен ми се струваш

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Бат Тони какво те ядосаха тези може и на ЛС

Коментар

• Бат Тони какво те ядосаха тези може и на ЛС

Коментар

Кога да сменимм кораба?

Ако се окажете в хронично пропускаща лодка, енергията, вложена в смяната на плавателния съд, вероятно ще бъде по-продуктивна от енергията, вложена в запушването на пробойните!

Бъфет 1997г.

„В света на бизнеса, лошите новини често изплуват серийно: виждате една хлебарка в кухнята си, и с течение на времето, се запознавате и с роднините й”, пак Бъфет

п.п. цитатите с пълна сила важат и за групата на Еврохолд
                        Титаника да не е прибрал тъпото ипе !?

Коментар

• Кога да сменимм кораба?

Ако се окажете в хронично пропускаща лодка, енергията, вложена в смяната на плавателния съд, вероятно ще бъде по-продуктивна от енергията, вложена в запушването на пробойните!

Бъфет 1997г.

„В света на бизнеса, лошите новини често изплуват серийно: виждате една хлебарка в кухнята си, и с течение на времето, се запознавате и с роднините й”, пак Бъфет

п.п. цитатите с пълна сила важат и за групата на Еврохолд

Коментар

• ???
                            Дето има една приказка, наложително е да се кажат 2 приказки.
                            По който ти е удобно начин.

Коментар

СМОТАНЯЦИ СМОТАНИ!!!
                              Лош ИП, ЛОШ!!!
                              Дано фалирате, като имотите ви, дано!!!!
                              ???
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• СМОТАНЯЦИ СМОТАНИ!!!
                                Лош ИП, ЛОШ!!!
                                Дано фалирате, като имотите ви, дано!!!!

Коментар

Working...
                                X