Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИП Бенчмарк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеУведомление за промени в тарифата на БенчМарк Финанс, считано от 19.02.2018
12.02.2018
Уважаеми клиенти,
С решение на Съвета на директорите от 12.02.2018 г. са приети промени в Тарифата за събираните от ИП „БенчМарк Финанс” АД комисиони. Новата Тарифа влиза в сила от 19.02.2018 г. Промените касаят комисионите за сделки с ценни книжа, сключвани на БФБ. Клиентите, които не са съгласни с измененията и допълненията в Тарифата, имат право да прекратят договора си без предизвестие преди датата на влизане в сила на новата тарифа като уведомят писмено за това инвестиционния посредник, без да носят отговорност за неустойки и разноски, с изключение на разноските, свързани с притежаваните от тях активи.
Новата Тарифа можете да видите на следния линк: Тарифа на БенчМарк Финанс
Коментар
-
Уведомление за промени в тарифата на БенчМарк Финанс, считано от 19.02.2018
12.02.2018
Уважаеми клиенти,
С решение на Съвета на директорите от 12.02.2018 г. са приети промени в Тарифата за събираните от ИП „БенчМарк Финанс” АД комисиони. Новата Тарифа влиза в сила от 19.02.2018 г. Промените касаят комисионите за сделки с ценни книжа, сключвани на БФБ. Клиентите, които не са съгласни с измененията и допълненията в Тарифата, имат право да прекратят договора си без предизвестие преди датата на влизане в сила на новата тарифа като уведомят писмено за това инвестиционния посредник, без да носят отговорност за неустойки и разноски, с изключение на разноските, свързани с притежаваните от тях активи.
Новата Тарифа можете да видите на следния линк: Тарифа на БенчМарк Финанс
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
Досега комисионата беше 0.4%, а не 0.6%. Демек, увеличението си е доста - точно 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Гледам досега е 0.5, отива на 0.6 %, но минимума си е така - от 2 на 3 лв.
Иначе можеше като са я качили вчера да разпратят по мейла, ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеТо аз преди всичко заради ниските тарифи избрах бенча. Ако някой знае по - изгодни да каже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеБлагодаря за информацията и аз нямаше да обърна никакво внимание ... Еми явно полека лека ще се мигрира на някъде с по-малки комисионни .. ( ако не решат и другите да си вдигат ..... , всичко е пазар тъсене/предлагане)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kufara Разгледай мнениеКлиент съм от 2011 и смело мога да заявя, че това е най-добрият брокер в България.
..
се конкурира дори с някои световни лидери в сектора.
С много мъка бихме приели закриването, особено - ако те ни поемат таксите, както е при СВЕТовните. Трудно ще го дочакаме!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Гледам досега е 0.5, отива на 0.6 %, но минимума си е така - от 2 на 3 лв.
Ок, едното е се вдига с 20%, а минимума - с 50%
Малко ли ти се струва да плащаш поне по 20% повече комисиони?
А за уведомлението съм просто без коментар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнениеhttps://www.benchmark.bg/news_item.php?id=309
Бенча си вдигат комисионата на бфб с 50%!!! И го видях напълно случайно! Не съм получил мейл или съобщение, а са си забили някаква новинка на сайта... така направиха и с другата си плаформа, преди да я махнат
Коментар
-
https://www.benchmark.bg/news_item.php?id=309
Бенча си вдигат комисионата на бфб с 50%!!! И го видях напълно случайно! Не съм получил мейл или съобщение, а са си забили някаква новинка на сайта... така направиха и с другата си плаформа, преди да я махнат
Коментар
Коментар