Никога няма да им пълна човките, а и какви инвеститори има тук, които да взимат от тези супер неизгодни9 кредити
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли бързи кредити от небанкови институции?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение4i40, и аз бях черноглед като теб, но явно не е точно така положението.
При нас заплатите закъсняха Юни месец, просто така се случи, че нямаше как да чакам и взех един бърз кредит по интернет за да отидем на море, нищо особено. После го върнах на заплата и взех нов за ремонт, и така. От помощ е когато знаеш че нямаш проблем, но не можеш да чакаш.
Явно не си си направил сметка колко пари ще връщаш спрямо условията на която и да е банка. При такива случаи по-добре се обърни към добрите старомодни банки, доста по-евтино ще ти излезе. Пък и вече имат по-гъвкави условия и реагират бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнениеtea_cup, нали казах, забавиха ни заплатите, иначе едно море не струва много
Ей такива като като теб, когато вече не могат да се реререререфинансират и ги подгонят фирмите за събиране за борчове, тръгват да протестират на жълтите павета, щото вече нямали переспективи с това правителство... Ами ти твоите переспективи си ги изял, изпил, изпикал и изсрал... Няма ги вече... тю-тю, заминали са ти переспективите в безкрайните ловни полета и никое правителство не може да ти ги върне!Last edited by Forex Master; 11.09.2013, 18:34.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Все по-често
Накрая ще ми писне да чакам светлото бъдеще и ще ликвидирам целия си портфейл. Защото е смешно, от една страна имам акции, от друга напоследък все се случва да вземам от скъпите бързи кредити. Чакам просто, като ми прекипи един ден ще ликвидирам всичко независомо от цените и загубите по позициите, май все по-скоро изглежда да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеХората, за които 1 500 лв. не са много, обикновено отдавна са открили банковите карти.
Ако наистина едно забавяне на заплатата те води на опашката за скъпи кредити, не е много ОК работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение...
tea_cup, нали казах, забавиха ни заплатите, иначе едно море не струва много, на нас ни излезе около 1.5к, което определено е по-малко от заплатата ми.
Ако наистина едно забавяне на заплатата те води на опашката за скъпи кредити, не е много ОК работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение4i40, никого не зарибявам.
Коментар
-
4i40, никого не зарибявам.
Просто ми стана любопитно, особено тези дни като гледам колко реклами се въртят по телевизиите. И синоптичката рекламира дори с лошото време, и други кредити по интернет, и една камара други. Явно има пазар, което дори и на мен ми стана любопитно. Затова и пуснах темата.
tea_cup, нали казах, забавиха ни заплатите, иначе едно море не струва много, на нас ни излезе около 1.5к, което определено е по-малко от заплатата ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато искаш си вземи кредитна карта с 5000 лв лимит и 45 дни безлихвено ползване....
пп Що зарибяваш хората - ако ти пиша какви трагедии има сред бедняците...Ужас....
Само 40% такси!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение4i40, и аз бях черноглед като теб, но явно не е точно така положението.
При нас заплатите закъсняха Юни месец, просто така се случи, че нямаше как да чакам и взех един бърз кредит по интернет за да отидем на море, нищо особено. После го върнах на заплата и взех нов за ремонт, и така. От помощ е когато знаеш че нямаш проблем, но не можеш да чакаш.
пп Що зарибяваш хората - ако ти пиша какви трагедии има сред бедняците...Ужас....
Коментар
Коментар