IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    В банкирането седят още старите нива, но и счетоводната дата е 27.06.2014.
    Откакто го пуснаха, счетоводната дата е 3 дни назад спрямо текущата.
    Честно казано, не съм обръщал внимание преди как е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
      оня боклук, дето се скри във виена като мишка и не може една дума да обели в своя защита
      Какво стана с Василев, някой да е чул/прочел нещо - дали се е върнал. Защо се крие ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
        Няма никаква информация още - типично по български!

В банкирането седят още старите нива, но и счетоводната дата е 27.06.2014.

Коментар

• Няма никаква информация още - типично по български!
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Точно така, важното е главницата да е сигурна, ебем ти и лихва иначе.
            Надявам се да не кажат, че намаляват лихвата със задна дата, щото ще е много весело...ще се окаже, че сме финансирали оня боклук, дето се скри във виена като мишка и не може една дума да обели в своя защита, за едното нищо.
            И както казва Баш Майстора -нервите, нервите кой ще ми ги плати

Но факт е, че една ера си отиде, вече няма лесно,

Коментар

Мнение оценено с 6.00Точно така, важното е главницата да е сигурна, ебем ти и лихва иначе.
              Надявам се да не кажат, че намаляват лихвата със задна дата, щото ще е много весело...ще се окаже, че сме финансирали оня боклук, дето се скри във виена като мишка и не може една дума да обели в своя защита, за едното нищо.

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Една ера си отиде, ерата на високите лихви по депозит и заблуждението, че депозита е инвестиция. Всичките ми експозиции на БФБ се равняват на половината от влога ми в тази банка....дойдоха други времена, отрезвяващи.

Коментар

• Точно така, важното е главницата да е сигурна, ебем ти и лихва иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                  Колега, лихви има.

Поздрави!
                  интересно в моя клон защо ми казаха че няма . но и да има то вече все едно няма с тези смешни % от утре . абе важното е главницата да си е там пък лихвите .... ще се търси алтернатива
                  Last edited by gabarduk; 01.07.2014, 10:09.

Коментар

• [QUOTE=Jekata;1059655714][B]Сбогом, дано сте щастливи, утре далече от ...

Най-добрите! Поклон !
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                      ако имаш работа в банката или до трезора ако ходиш, попитай

Колега, лихви има.

Поздрави!
                      Last edited by Anyone; 01.07.2014, 00:20.
                      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                        Утре най-вероятно трябва да ги разберем новите.
                        Някой беше постна лик, май са към 4, но ако си с безсрочно какъв ще е новия матуритет? Ще се облагат ли и от кога?
                        Надзора е 3 месеца, а отваря на 21.

Коментар

• Утре най-вероятно трябва да ги разберем новите.

Коментар

• В Закона за кредитни институции чл.116 пише, че когато БНБ поставя банка под специален надзор, има право „да намали лихвите по задължения на банката до средния им пазарен размер”. Както виждам, това важи САМО ЗА ВРЕМЕ НА СПЕЦИАЛЕН НАДЗОР, т.е. от 1 по 20 юли включително. Нов собственник трябва да каже, какво ще стане след 21 юли.
                            Още няма одит, няма нов собственник, лихви по влоговете, открити след 1 април са намалени значително и са средни на пазара. -Копирано мнение от друг сайт

Коментар

• И какво се оказва сега?

Държавата е майка за ПИБ, мащеха за КТБ!
                              Основните новини от днес биха накарали депозант в КТБ като мен , да изтеглят депозита и да го вложат в ПИБ.
                              Пояснявам, ПИБ не е засегната в политиката на срочни депозити, КТБ бе поставена под особен надзор и това се отразява зле на депозитантите.
                              Както каза Вежди Рашидов, вложил съм си парите в банката която дава най-висока лихва по депозит. Ако е нереалистична тази лихва, аз ли съм дал лиценз на банката. Сега БНБ коригира лихвите. Защо регулатора не виждаше години наред, че те са нереално високи спрямо другите банки?

Коментар

• Сбогом, дано сте щастливи, утре далече от нааас!

Attached Files

Коментар

Working...
                                X