Първоначално изпратено от alpes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение29 февруари?"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеИ при мен е 30.06.Оправили са сумата,но като че ли съм прецакан с един ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГледам и днес седи 30.06"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
При мен е до стотинка и дата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеНовата счетоводна дата по депозитите е 30.06.
Обачеееее.....начислената лихвата е до 26-ти вкл.А процента си е стария! Някакво обяснение??
При мен е до стотинка и дата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеНовата счетоводна дата по депозитите е 30.06.
Обачеееее.....начислената лихвата е до 26-ти вкл.А процента си е стария! Някакво обяснение??Last edited by road_runner; 01.07.2014, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеАБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Една ера си отиде, ерата на високите лихви по депозит и заблуждението, че депозита е инвестиция..... ....дойдоха други времена, отрезвяващи.
Коментар
-
Информация ще има като приключи проверката до 2-3 дена максимум.
Може и да отворят по-рано,ако положението не е както някои го описват.
А то изглежда не е толкова зле,както се спекулираше нон-стоп.
gtomm,какво по-точно те притеснява?Не разбра ли,че ще разполагаш с парите си скоро?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВчера пак беше 27.06.2014.
В неделя пишеше 26, в понеделник - 27, сега пак е 27. Ще следим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеОткакто го пуснаха, счетоводната дата е 3 дни назад спрямо текущата.
Честно казано, не съм обръщал внимание преди как е било.
Коментар
Коментар