Така че, ако някой получи Индивидуално предизвестие че му променят или прекратяват условията и лихвите по старите продукти да пише да знаем кога мандрата спира каймака
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO звъня веке у банката и казаха - запазват се старите депозити и високите проценти , обаче закриеш ли ги - после край
Ако наистина зависи само от нас да не закриваме сметката и да не падаме под определения минимум сума ще е супер - ще спазвам това, ама ме съмнява КТБ да се е прецакала така, ако някой е наистина наясно да пише !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеКоригирани са, но за момента, няма по-атрактивниЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНц от 31.03 имат нови условия.Пет и три годишните ги спират.Отворините остават без промяна до изтичане на срока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеИнвестбанк са с най-добри варианти за момента.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеD банк имат хубав вариант))
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеНовите депозити са вече в сайта на КТБ ,мамбото свърши ,което го и очаквах .Не знам дали старите за съществуващи клиенти ще ги запазят ....Мисля че за сега ще ги задържат ,за да няма отлив на доста капиталец ,ама знае ли се никъде не е оповестено ,ще трябва да се ходи и да се питаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеДо колкото знам от тази година е 8%
Както и да е,щом не се плаща данък и е гарантиран от Фонда продуктът е още по-атрактивен. Кофтито е,че се предлага до петък.Който свари да си открие, че след това им стават дървени условията като на останалите баМки
Едит : " С два процентни пункта всяка година ще пада данъкът върху доходите от лихви по депозитите от следващата година, като през 2017 г. той ще стане нулев, а догодина ще е 8 вместо сегашните 10%.
Това реши парламентът, който прие окончателно промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лица."
Колегата е прав за 8-те %
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ за да посъживим малко темата - защо от моите пари http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...e8d211b90c544/
смятат, че „Преференциален безсрочен депозит“ в евро е спестовна сметка/влог,а не депозит ? Има ли нещо такова или ?
Като гледам из сайта на ФГВБ това не изглежда като проблем де,а даже е добре защото няма 10% данък? :
Коментар
Коментар