IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Аз пък не мисля, че е цирк.Когато става въпрос за толкова пари (2 млрд евро трябва да се откраднат от Южен поток) съм склонен да повярвам, че наистина са се сритали. Времето ще покаже де.Къде ги премести,ако не е тайна? То навсякъде процентите по депозитите са една постна пица, направо си е ...
    и на мен ми се иска да крадна бре, чак без следовател си го казвам ,,,, но сега си говорим за банковата сфера и трябва да бъдем отговорни.
    ----------------------------

това прочетох от сайта им:
    "Финансов център Варна на КТБ АД ще работи днес, 17 юни 2014 г. - вторник, и утре, 18 юни 2014 г. - сряда, с удължено работно време от 8.30 часа, през целия ден, докато бъдат обслужени всички клиенти за деня."
    http://www.corpbank.bg/news_624.html

подчертаното - добър ход от тяхна страна, показваш ясно че не са пуснали кепенците по никое време измислейки претексти за наводнения, за да възпрепятстват тегленето ... между другото понеже беше наводнено, веднага няколко служителки от наводнения офис бяха качени в горния офис в "Левски" за да помагат на колежките си и това го видях с очите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Абе нямам идея кой, какво как и защо с КТБ-то, но убави хора се появиха днес в Инвесторчето. Привет комарджи!!! Гледам в другата тема Джей е влязъл и те така
      да Комарджи от 2 годин а Джей от една
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        аз ако имах пари в друга банка, нямаше да си правя труда да тегля от КТБ,,,, мисля че този цирк го разиграват да скъсат за пред нас връзката Бареков-Васивев-Пеевски, понеже на Барека мноо му тежи това на бляскавата му политическа кариера. .... е добре го направиха, поздравления!
        Аз пък не мисля, че е цирк.Когато става въпрос за толкова пари (2 млрд евро трябва да се откраднат от Южен поток) съм склонен да повярвам, че наистина са се сритали. Времето ще покаже де.Къде ги премести,ако не е тайна? То навсякъде процентите по депозитите са една постна пица, направо си е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Абе нямам идея кой, какво как и защо с КТБ-то, но убави хора се появиха днес в Инвесторчето. Привет комарджи!!! Гледам в другата тема Джей е влязъл и те така
          Привет бре, Наивник! ... да отдавна не бяхме писали тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Викаш - 200 000 си прехвърлил в др.банка, 200 000 са ти останали.Евалата, добър ход
            аз ако имах пари в друга банка, нямаше да си правя труда да тегля от КТБ,,,, мисля че този цирк го разиграват да скъсат за пред нас връзката Бареков-Васивев-Пеевски, понеже на Барека мноо му тежи това на бляскавата му политическа кариера. .... е добре го направиха, поздравления!

Коментар

da, на тази снимка няма вода, но вчера сутринта от гражданска защита помпиха и то яко помиха вода - видях го лично с очите си, и понеже ми трябваха джобни се насочих към другия офисв кв"Левски" (във Варна има само 2 офиса), това разбира се са го направили и други хора в това число лица, които имат и търговска дейност (банкови преводи по фактури) И...И опашката стана от 7 човека на 20 човека има-няма за 20 минути и като прибавим шума из медиите към "тапата" от наводнението, което си беше форсмажор (големи каръци тези от КТБ излязоха) и ей я на психозата.,,, аз също не издържах, понеже колкото повече стоиш на опашката толкова по ти минават разни мисли, и преведох едни 6 цифри към друга банка (без да имам преди това такова намерение- психиката на овцата попаднала в стадото), но оставих и 1/2 от общото в КТБ. .... и така. .... между другото, както гледате голямата опашката, имайте предвид че част от хората чакат по двойки (съпрузи и други роднини) т.е. не са чак толкова много теглещите, просто са направили калабалък по роднински.

.... друго какво да кажа по въпроса,,,,в нито една страна по света писаници против банки не се толерира, поради ефекта на мултиплицирането на паричния ресурс, който се прилага в банковата сфера - демек нарастването на парите е малко имагинерно т.е. която и да е банка трудно би издържала на напъна на вложителите в нея поради самия генезис на банковата система в цял свят (парите ги няма по подразбиране, където и да е по света, в която и да е банка и затова за съмненията за банковата ликвидност се пази тишина, точно като е при самолетите - във въздуха когато си, никога не се казва на висок глас "боба"),,, НО се помага: Преди няколко години помогнаха на ПИБа, Меркел на Гърците и т.н.т....

Коментар

.....и преведох едни 6 цифри към друга банка (без да имам преди това такова намерение- психиката на овцата попаднала в стадото), но оставих и 1/2 от общото в КТБ. ....
                Викаш - 200 000 си прехвърлил в др.банка, 200 000 са ти останали.Евалата, добър ход

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Ти на тая снимка вода некъде да виждаш?....

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1282056
                  da, на тази снимка няма вода, но вчера сутринта от гражданска защита помпиха и то яко помиха вода - видях го лично с очите си, и понеже ми трябваха джобни се насочих към другия офисв кв"Левски" (във Варна има само 2 офиса), това разбира се са го направили и други хора в това число лица, които имат и търговска дейност (банкови преводи по фактури) И...И опашката стана от 7 човека на 20 човека има-няма за 20 минути и като прибавим шума из медиите към "тапата" от наводнението, което си беше форсмажор (големи каръци тези от КТБ излязоха) и ей я на психозата.,,, аз също не издържах, понеже колкото повече стоиш на опашката толкова по ти минават разни мисли, и преведох едни 6 цифри към друга банка (без да имам преди това такова намерение- психиката на овцата попаднала в стадото), но оставих и 1/2 от общото в КТБ. .... и така. .... между другото, както гледате голямата опашката, имайте предвид че част от хората чакат по двойки (съпрузи и други роднини) т.е. не са чак толкова много теглещите, просто са направили калабалък по роднински.

.... друго какво да кажа по въпроса,,,,в нито една страна по света писаници против банки не се толерира, поради ефекта на мултиплицирането на паричния ресурс, който се прилага в банковата сфера - демек нарастването на парите е малко имагинерно т.е. която и да е банка трудно би издържала на напъна на вложителите в нея поради самия генезис на банковата система в цял свят (парите ги няма по подразбиране, където и да е по света, в която и да е банка и затова за съмненията за банковата ликвидност се пази тишина, точно като е при самолетите - във въздуха когато си, никога не се казва на висок глас "боба"),,, НО се помага: Преди няколко години помогнаха на ПИБа, Меркел на Гърците и т.н.т....

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Някой знае ли дека е Мустака и оти го нема в България в тез интересни дни ?
                    пп все пак ако беше туканка ........ щеше едно интервю да чуем от него барем
                    Ма глей го на тая снимка какъв е убавец.... Цял ден не мога да му се нарадвам. Кара ме да се усмихвам.
                    А..., и ръцете му едни такива направо говорят.... Все едно е имал 20 лева в ръцете си преди малко и после хоппп..."Глейте къф съм фокусник, опаааа.... и в ръцете ми няма нищо..."

http://www.telegraph.bg/telegraph.jpg

Коментар

• Някой знае ли дека е Мустака и оти го нема в България в тез интересни дни ?
                      пп все пак ако беше туканка ........ щеше едно интервю да чуем от него барем
                      Last edited by ТАТО; 17.06.2014, 19:06.
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                        Проблемът в КТБ-Варна - заради наводнение
                        http://www.blitz.bg/news/article/274051
                        Ти на тая снимка вода некъде да виждаш?....

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1282056

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          чак пък мастодонти ,,Мисля ,че Булгартабак повече ще загуби от развода:
                          Още веднъж декларираме, че "Булгартабак" и неговите дъщерни дружества нямат кредитни задължения към КТБ към настоящия момент, като всички кредити, които са ползвани преди пълното им погасяване, са обслужвани коректно. Само изплатените лихви и такси на банката през последните 3 години са в размер на над 4,5 млн лева, независимо от факта, че техният размер надвишаваше неколкократно пазарните нива в страната.

Коментар

• Интересното е,че към14.30 същата опашка се беше заформила и на Т.Александров.Е вярно беше в обратна посока,осем служители и моя светлост,ноо това не е от значение.Аз лично няма да тегля,щом финансовото гуро Ланфордо не го е страх всичко е наред
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Един колега е заложил 1000 *1 лв на аск-а

Коментар

• На мен ми е интересно, арменския какво становище ще даде, т.е асоциацията на банките.

Коментар

Working...
                                X