Първоначално изпратено от vinkel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеТука работата е на принципа-"Все нещо нередно ще изскочи"..
Щото преклонена глава сабя не я сече .
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеТука работата е на принципа-"Все нещо нередно ще изскочи"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеТова е така, но друг беше върпоса, че все пак е имало за какво да се хване прокуратурата. Като излезе повече информация по случая и деянието за което се разследва, тогава ще знаем. Засега само гадаем.Което също не е нещо добро.
Съвсем сериозно си мисля че ако следващото мнозинство е от над 2/3 и не включва БСП и ДПС трябва да се промени конституцията по отношение на прокуратурата. Не може някакви хора да си правят каквото си искат - или каквото други искат от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПо българските закони всеки е мръсен до доказване на противното .
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеТоя човек е чист, докато не каже съдът друго!!! Нали видя колко може да се вярва на полицич и прокурора Грух
Чакам да дойдат и мен да ме арестуват вече, да не кажеш, че има защо?
(Прати ми 3 имена на лични ако си решил да го направиш все пак)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНе е върпоса в мачкането.
А защо е имало за какво да се образува досъдебно производство срещу началника на Банковия надзор у нас. Човекът на този пост трябва да е чист, да няма за какво да почнат да го разследват, за да е стабилна системата на банките у нас. Е очевидно май не е толкова чист. Не са виновни в сарая че са им дали възможност да го изловят, ако искаме всичко да е ясно и чисто дори трябва да сме благодарни за разследването.
Това си е гаден, долнопробен натиск от едни самозабравили се хора, които рискуват стабилността в България за да си откраднат това което са си харесали. Да я измъкват най-после прокуратурата от съдебната система, да я сложат в изпълнителната власт - и за подобни постъпки да ги съдят след това до дупка.
Коментар
-
А защо е имало за какво да се образува досъдебно производство срещу началника на Банковия надзор у нас. Човекът на този пост трябва да е чист, да няма за какво да почнат да го разследват, за да е стабилна системата на банките у нас. Е очевидно май не е толкова чист. Не са виновни в сарая че са им дали възможност да го изловят, ако искаме всичко да е ясно и чисто дори трябва да сме благодарни за разследването.
Коментар
-
А защо е имало за какво да се образува досъдебно производство срещу началника на Банковия надзор у нас.
Чакам да дойдат и мен да ме арестуват вече, да не кажеш, че има защо?
(Прати ми 3 имена на лични ако си решил да го направиш все пак)Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеДокога някой ще ни мачка така? Ако някой е изперкал в сарая, ние до кога ще търпим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеДа не стане като тримата "убийци"-че има дим без огънMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар