IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и впечатления КТБ и предлаганите депозити

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
    Не съм Коки.
    Че Искров е главен герой е ясно, всички помним как и сегашните го прегърнаха като свой, човека явно има тайни, и то големи.
    Дразнещото е, че се опитва да ни прави на балъци като крие информация, докато информацията не изтече от някъде. А така доверие не се гради.

Ако някой е нарушил правилата - пренебрегвайки ги, то той трябва да си носи отговорност за това, но в случая Искров не е задължително да е отговорен за това. Нека не правим заключения без да знаем достатъчно за това какво точно се е случило.
    Освен това аз си мисля, че това е същата мръсна чалга, на която станахме свидетели последните дни - задържани за опит за убийство - пуснати поради липса на доказателства;
    Много бързате колеги с генералните заключения !

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
      Браво Коки (korker)

"Дори започвам да си мисля че в целия сценарий участва директно и БНБ по някакви неясни причини"

само едно жокерче кой е главния герой - Искров

той пак остава и утре пак ще каже колко са стабилни БАМките
      Не съм Коки.
      Че Искров е главен герой е ясно, всички помним как и сегашните го прегърнаха като свой, човека явно има тайни, и то големи.
      Дразнещото е, че се опитва да ни прави на балъци като крие информация, докато информацията не изтече от някъде. А така доверие не се гради.

Коментар

• Браво Коки (korker)

"Дори започвам да си мисля че в целия сценарий участва директно и БНБ по някакви неясни причини"

само едно жокерче кой е главния герой - Искров

той пак остава и утре пак ще каже колко са стабилни БАМките

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Е, това е отвратително. Ще заложат на карта сигурността на банковата система, за да си мерят мъжкото "достойнство"...
          Не това е отвратителното.
          Само с замазване не се гради имидж и доверие.
          Защо БНБ не каза още вчера официално за случая, а се опита да го потули?
          И то с изявления от рода на "Наште банки са върха на стабилитета" ...
          Това си е подозрително, и то много, че нещо не е така както трябва да е.
          Дори започвам да си мисля че в целия сценарий участва директно и БНБ по някакви неясни причини. Засега. После ще се разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
            Използвам случая да поздравя екипа на Bg on air, защото не се поддават на тия мръсни корпоративно-политически борби.
            Може би ТИМ не са наясно кой ще надделее в битката за власт и затова не заемат страна.
            Шегичка ....
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• В двете изказвания има много истина .Същите са под новина касаеща анонимният мейл до медиите в който се твърди,че подуправител на БНБ е обвинен в престъпление по служба заради КТБ.Цитат ПРБ сложиха интересите на РБ след интересите на Доган и Пеевски чрез дикредитирането на банковата система чрез поредното измислено обвинение! Напълно давайки си сметка, че сривът само на една банка в България ще повлече като във ефекта на доминото и останалите- малко или много. Защо? Защото интересите на шепа хора са над тези на цялото общество. Защото опитът на БНБ да запази банковия пазар чист от мафиотските войни не влиза в сметките им. .
              ...................
              Е, това е отвратително. Ще заложат на карта сигурността на банковата система, за да си мерят мъжкото "достойнство"...
              Най-страшното е, че стожерът на законността върши най-големите беззакония в името на интереса на 1 човек, който от сараите си реди съдбите ни като детски пъзел... И всички ние му позволяваме.

http://www.legalworld.bg/37010.podup...aradi-ktb.html
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                Тука работата е на принципа-"Все нещо нередно ще изскочи"..
                Вървя по коридора.
                Влизам в първата стая - нищо.
                Отварям следващата врата - нищо!
                Влизам в следващата стая - пак нищо!!!
                Викам си: тука има нещо!

Коментар

• Така е, който иска да прави партия и да влиза в политиката. Можем спокойно да си припомни и съдбата на Ковачки с неговата Лидер. Хората са си го казали: Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Да бе да и прокуратурата съм сигурен че са изключително компетентни що се отнася до банкови регулации.

Това си е гаден, долнопробен натиск от едни самозабравили се хора, които рискуват стабилността в България за да си откраднат това което са си харесали. Да я измъкват най-после прокуратурата от съдебната система, да я сложат в изпълнителната власт - и за подобни постъпки да ги съдят след това до дупка.
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                      СПЕЦЕАЛИСТА Искров вчера говореше че БАМките са стабилни
                      Аха той е знаел че вече са хванали къртицата и няма вече да има ядове

ПИТАМ: А кога ще хванат БАШ МАЙСТОРА?

НАли не мислите че ИСКРЕНИЯ не е знаел какво става в БАШ БАМката

Колега не разбираш ли, че това с опита за убийство на дебелия е същата партенка в стил "Костинбродската афера", защо според теб прокуратурата се отказа да протестира освобождаването на тримата заподозряни в опит за убийство ( медиен шум без доказателства)??!?!?!
                      Играта се превърна във война, в която няма да има победители!!
                      За сметка на това ще загубят най-много дребосъците резиденти на милата ни държава!!
                      Медиите на главния герой трябва да се бойкотират от нас самите, защото те изливат мръсна чалга върху цялото ни общество, а страдаме ние от това. За съжаление БГ журналистите са се превърнали в лешояди търсещи мърша и в повечето от тях няма нищо градивно. Използвам случая да поздравя екипа на Bg on air, защото не се поддават на тия мръсни корпоративно-политически борби.

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                        И аз съм съгласен, че е отвратително. В смисъл, подкрепям да има досъдебно производство, ако има причини за това, разбора се. Но не подкрепям че са чакали до момента и са си мълчали. Ето това е дразнещото. Може и да е съвпадение на момента, но не ми изглежда да е така.
                        Досъдебното явно е започнато преди 2 седмици по сигнал на Протестна мрежа
                        То явно всичко се крепи на сигнали на Протестна мрежа
                        Щом не искат отстраняване (щото видиш ли, вече бил в отпуск) всичко е пушилка и Цаци го знае

http://pik.bg/%D1%86%D0%B0%D1%86%D0%...ews192552.html
                        Last edited by andy2000; 18.06.2014, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Това което прави прокуратурата е отвратително. Не че защитавам олигарха Цветан Василев. Не, но са се прави политика с ръцете на съдебната система е абсолютно недопустимо.
                          И аз съм съгласен, че е отвратително. В смисъл, подкрепям да има досъдебно производство, ако има причини за това, разбора се. Но не подкрепям че са чакали до момента и са си мълчали. Ето това е дразнещото. Може и да е съвпадение на момента, но не ми изглежда да е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            По изключение съм на едно мнение с теб.
                            Това което прави прокуратурата е отвратително. Не че защитавам олигарха Цветан Василев. Не, но са се прави политика с ръцете на съдебната система е абсолютно недопустимо.

Трябва прокуратурата да се извади от съдебната система, да се уволнят ВСИЧКИ прокурори и да се направи нова прокуратура КЪМ изпълнителната власт, като разбира се правомощията на прокурорите да се орежат ДРАСТИЧНО. Те да са само едни адвокати на държавата. Без магистратски функции.
                            А съдът да се превърне в арбитър мецжду двете страни-държавата и обвиняемия. Без да дава предимство на прокуратурата, както сега.
                            И аз мисля по същия начин

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                              Ако е така,довечера трябва да излезе ново съобщение от БНБ,противиположно на вчерашното
                              Едва ли ще излизат повече съобщения от БНБ .

Те не са Прас Прес

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Да бе да и прокуратурата съм сигурен че са изключително компетентни що се отнася до банкови регулации.

Това си е гаден, долнопробен натиск от едни самозабравили се хора, които рискуват стабилността в България за да си откраднат това което са си харесали. Да я измъкват най-после прокуратурата от съдебната система, да я сложат в изпълнителната власт - и за подобни постъпки да ги съдят след това до дупка.
                                По изключение съм на едно мнение с теб.

Трябва прокуратурата да се извади от съдебната система, да се уволнят ВСИЧКИ прокурори и да се направи нова прокуратура КЪМ изпълнителната власт, като разбира се правомощията на прокурорите да се орежат ДРАСТИЧНО. Те да са само едни адвокати на държавата. Без магистратски функции.
                                А съдът да се превърне в арбитър мецжду двете страни-държавата и обвиняемия. Без да дава предимство на прокуратурата, както сега.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X