IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-изгодното изпращане на малки суми до Англия - Paypal или не?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
    Ползвам Skrill(moneybookers) да пращам на сина си. Ползвам акаунта и за друго.
    На мен ми е безплатно от БГ, а там го дерат банките с обменен курс.
    Ако си направиш картата им(на Скрил) и се разплащаш с нея избягваш кожодерските им обмени.
    Интересно, трябва да прочета малко повече за Skrill, сега разбивам, че всъщност е Британска компания.

Коментар

• Ползвам Skrill(moneybookers) да пращам на сина си. Ползвам акаунта и за друго.
      На мен ми е безплатно от БГ, а там го дерат банките с обменен курс.
      Ако си направиш картата им(на Скрил) и се разплащаш с нея избягваш кожодерските им обмени.

Коментар

• Най-изгодното изпращане на малки суми до Англия - Paypal или не?

Зравейте, заминавам да уча в UK и търся най-евтиния начин, по който родителите ми могат да изпращат малки суми от България. Банките тук са абсолютни кожодери и търся алтернативи, докато не започна на работа там, което сигурно ще стане по-скоро от момента, в който Българските банки ще заиграят по правилата на СЕПА.

Имам paypal акаунт от доста време, който е верифициран с карта Visa Electron в ДСК. Обмислях да направя акаунт на родителите ми и да се възползваме от новата функиция top up, след което те да ми изпращат парите, като gift. Те имат сметка в български левове и знам, че top up до 65eurо от сметка в левове е сравнително изгоден вариант.
        Моля, кажете ми дали решението ми е инключително неразумно от финансова гледна точка? Какво бихте ме посаветвали?
        Last edited by megts; 05.09.2013, 19:03.
      Working...
      X