IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
    Да, ама ББ ви бие вече за осми път на избори. И пак няма да го победите при следващите.
    А иначе си яжте кебапчетата на Бузлуджа. То пикника не е лошо нещо.

ПП Гиговчо, не успя ли от първия път?
    http://grada.bg/151086/%D1%88%D1%83%...2%D0%BE%D0%B7/
    Това е "Планът Борисов" - превърна политиката в спортно състезание. Редовните реплики са "бием", "мачкаме" и т.н. Не вярвам Бойко да го е измислил този жаргон, но тези зад него са добри режисьори. А политиката е просто една професия. Сложна и много отговорна и изборите са интервю за работа на политиците пред народа като работодател. Грешка. Така е в нормалните страни. При нас властва пълната запалянковщина. Аз съм от еди кой си отбор и искам той да бие противниковите състави. С всякакви средства, дуспи, гол от засада, съдийски тесли....... В България няма на практика нито политици, нито политика. Разиграва се едно селско първенство на разкалян терен пред озверяла публика. Тъжно, гадно, но много вярно, точно и правдиво казано. ( пак е моя мисъл ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
      Не знам дали се бъзикаш,
      Разбира се, че се бъзикам.
      Освен БСП и отчасти ДПС, в България са взимали властта само лидерски партии (НДСВ, ГЕРБ) или партии, които взимат властта, след като БСП/ДПС за загробили държавата ни. Те (БСП/ДПС) тогава по-скоро дават властта, а не я изпускат.

БСП рядко има изявен лидер, защото е партия на задкулисието и това я прави безсмъртна в очите на избирателите й.

Щом преглътнаха Виденов и хиперинфлацията, която заличи 30-40 годишни техни спестявания..... значи, че БСП добре умее да манипулира хората с IQ под 100. А те са много.
      Last edited by anon6706; 09.08.2013, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Не може да си умен, морален и интелигентен и да сложиш Бойко Борисов на власт. Той е антипод на всякакъв морал и интелигентност.
        Това според кого ?!?!
        А може ли да си умен, морален, интелигентен и НЕЗАВИСИМ и да сложиш дилян пеевски
        Можеш ли да си морален и да сложиш Бат Сали, шеф на вис, областни с присъди и т.н. в групата на атака има 21 годишен депутат
        Можеш ли да си интелигентен, а дипломната ти работа в русия да е била на тема руската униформа

Коментар

Точно това е искането на тъй наречените "интелигентни" протестиращи.
          Оставка и мутрата отново на власт. Не ми приказвайте за някакви морални, умни интелигентни протестъри.
          Не може да си умен, морален и интелигентен и да сложиш Бойко Борисов на власт. Той е антипод на всякакъв морал и интелигентност.
          Да, ама ББ ви бие вече за осми път на избори. И пак няма да го победите при следващите.
          А иначе си яжте кебапчетата на Бузлуджа. То пикника не е лошо нещо.

ПП Гиговчо, не успя ли от първия път?
          http://grada.bg/151086/%D1%88%D1%83%...2%D0%BE%D0%B7/

Коментар

Оставка и мутрата отново на власт.
            Защо очакваш при предсрочни избори ГЕРБ да ги спечелеи, че и на власт да дойде?

Нали вече почти цялата власт е в БСП и няма да има фалшификации.... печатане на бюлетини в Костинброд (или някъде другаде ), Капута ще ви подкрепи по ТВ-то си и т.н. и т.н.

Наистина е странен този ваш страх от нови избори.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Това от къде го преписа/преведе?

Страхотно задълбочен анализ, който разкрива цялата истина.
              Не знам дали се бъзикаш, но защо трябва да съм го "превел" или "чул" от някъде или някой? Не е ли по-лесно да мисля с главата си? Верно, че сега не са такива времена и е доста по-доходоносно човек да има "правилните" мисли насадени от медии и разни платени гурута. Ама аз съм със старовремски разбирания и си ползвам мозъка по предназначение. Затова все не ми стигат парите и имам лошо мнение за банките, политиците и изобщо икономическата среда. И на всичкото отгоре нито съм комунист, нито турчии и за жалост и евреин не съм. Забравих и атакист и куневист не съм, но понякога забелязвам, че Волен Сидеров е от малкото политици, които умеят да си служат със словото. Не е никак глупав човека и си гони своите интереси. Но по темата - само се замисли от колко знакови фигури се отказа Бойко. Като се почне от Румяна ( не й помня фамилията ) , мине се през Трайчо, Дянков и стигнем до И.Ф. ???
              Как си го обясняваш това? И този човек има претенции за експертност и иска да управлява държава? Ти ако имаш фирма би ли назначил шеф Кадри ( модерното Хюман Ресурсес ) , който да ти привлича към фирмата все неподходящи хора и после да ги сменя и фирмата да търпи загуби от това? Добре помисли!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                но да започнем с ОСТАВКА-та! После с ГЕРБ напред!
                Точно това е искането на тъй наречените "интелигентни" протестиращи.
                Оставка и мутрата отново на власт. Не ми приказвайте за някакви морални, умни интелигентни протестъри.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                  Бойко с тази "покана" към така наречения Реформаторски блок показа и на слепите и глухите, че изобщо не се интересува от благото на народа и държавата. Човека си иска любимата играчка - едноличната власт! Каза го в прав текст - "Искам да сваля правителството, за да управлявам Аз, но нещо напоследък не ми достига мощност. Затова идвайте да помагате да го свалим. Няма значение кои сте и какви сте. Важното е да ми помогнете да бутнем сегашните, за да седна на престола Аз!". Не е цитат, а точен превод на думите му за тези, които още лесно се манипулират и търсят някакви "благородни" мотиви в думите и действията му! Спокойно. Няма такива. Бойко е взел много от Тодор Живков и от Царя и комбинира стратегиите. Солов играч. Не отричам - силен. Самата "партия" Герб като мозъчен тръст е кръгла нула и това е идеята на основателя! Иначе как си представяте, ако беше силно изразена демократична партия със сериозни знаещи и можещи хора в управителните тела? Дали Б.Б. , Цв.Цв., И.Ф. и други знакови инициали нямаше отдавна да бъдат отлюспени или в краен случай партията да се разцепи на фракции?! За справка - БСП и какво стана с Жан, СДС- та и т.н.
                  Това от къде го преписа/преведе?

Страхотно задълбочен анализ, който разкрива цялата истина.

Коментар

• Бойко с тази "покана" към така наречения Реформаторски блок показа и на слепите и глухите, че изобщо не се интересува от благото на народа и държавата. Човека си иска любимата играчка - едноличната власт! Каза го в прав текст - "Искам да сваля правителството, за да управлявам Аз, но нещо напоследък не ми достига мощност. Затова идвайте да помагате да го свалим. Няма значение кои сте и какви сте. Важното е да ми помогнете да бутнем сегашните, за да седна на престола Аз!". Не е цитат, а точен превод на думите му за тези, които още лесно се манипулират и търсят някакви "благородни" мотиви в думите и действията му! Спокойно. Няма такива. Бойко е взел много от Тодор Живков и от Царя и комбинира стратегиите. Солов играч. Не отричам - силен. Самата "партия" Герб като мозъчен тръст е кръгла нула и това е идеята на основателя! Иначе как си представяте, ако беше силно изразена демократична партия със сериозни знаещи и можещи хора в управителните тела? Дали Б.Б. , Цв.Цв., И.Ф. и други знакови инициали нямаше отдавна да бъдат отлюспени или в краен случай партията да се разцепи на фракции?! За справка - БСП и какво стана с Жан, СДС- та и т.н.

Коментар

Откъдето и да го гледам, все стигам до образователен ценз за гласуване. Иначе цигани, помаци, турци и най-необразованата прослойка от българското село, ще ни дърпат надолу.
                      Как очакваш БСП/ДПС чиито основен електорат е БЕЗ образователен ценз да сложат подобно изискване в новия изборен кодекс който уж пишат, но се оказва, че не пишат, а само мотаят и шикълкавят за да се докопат до кражбите.

Нали е ясно, че подобно законово изсикване би пратило бсп и дпс в небитието при сдс

Коментар

Откъдето и да го гледам, все стигам до образователен ценз за гласуване. Иначе цигани, помаци, турци и най-необразованата прослойка от българското село, ще ни дърпат надолу.
                        Достатъчно е задължителното гласуване, поне само за едни парламентарни избори.
                        Нищо друго не ни трябва.

Коментар

• Откъдето и да го гледам, все стигам до образователен ценз за гласуване. Иначе цигани, помаци, турци и най-необразованата прослойка от българското село, ще ни дърпат надолу.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                            Точно така си е. Много чобани ревяха, че асфалт не се ядяло, но сега им е кеф, като пътуват по лесно, по бързо, по безопасно по евтино. Иди кажи на хората във Видин, че не се яде асфалт. Който е чел за голямата депресия в САЩ знае как те са излезли от това икономическо положение.

Е тия дето не ядат асфалт, сега ще ядат имамбаялдъ, гюзлеме и прочие гозби и то само с разрешение и позволение от турските им господари.
                            Когато имаш Жигули или Москвич на 30-40 години, на теб ти е все едно какъв е пътя. Дори и просека ти стига, щото тогава "издухваш" новите возила и изпитваш пролетарски кеф.

Но, когато по магистралата издухат Жигулката ти 2-3 Мерцедеса или Аудита, тогава се поражда "класовата борба" и завист, която БСП така добре успява да управлява по време на избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Дори напротив. Те са против тях.

В момента настава бедствие за търговците по пътя София - Бургас.
                              Помниш как бяха през 5 километра лятото да продават кайсии, праскови и дини.

Сега, с магистралата, селата ще умрат от глад, а все се оплакваха от тировете и движението.... .

Ако трябва да бъда честен - те имат своите основания, но не защото мислят цивилизовано и по европейски, а по ориенталски.

Затова и с техните гласове се ориентираме към Евразия - сергия на всеки километър.
                              Точно така си е. Много чобани ревяха, че асфалт не се ядяло, но сега им е кеф, като пътуват по лесно, по бързо, по безопасно по евтино. Иди кажи на хората във Видин, че не се яде асфалт. Който е чел за голямата депресия в САЩ знае как те са излезли от това икономическо положение.

Е тия дето не ядат асфалт, сега ще ядат имамбаялдъ, гюзлеме и прочие гозби и то само с разрешение и позволение от турските им господари.

Коментар

• Няма какво да се лъжем цялата борба в момента е за усвояването на Европарите и отчасти за парите от контрабандните канали... не остана за приватизация.

И ББ и БСП+ДПС се борят за едно и също.

в момента е затишие
                                герберските фирми са стоп машина, а дпс фирмите още не са изпълзели от сенките

въпрос на време
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X