If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дава едни пари и получава други. Сигурно си прав, че дава повече, а получава по малко, но това няма значение за нашите юнаци. Парите, които дава излизат от държавата. Парите, които взема, влизат в джобовете на юнаците. Опростено казано.
Абе не го слушай мистър "нефт 500".
Прочети от достоверни източници какво сме дали и какво сме получили.
Такова нещо , като еврофондове за България не съществува ! Всички много добре го знаем, повечето сме поне на средно ниво в интелектуалното си развитие. България пари от Европа реално не получава ! Хайде да не ни промиваш мозъците , ако обичаш.
Убаво.
То няма нищо за промиване при вас.
Прочети какво казват Чобанов и Орешарски за еврофондовете.
Близо 60% от растежа ни е благодарение на тях.
Ма кво ли знам аз, че и те.
П.П. Най-добре си е Евразия и да не го мислим повече.
Сергия на всеки километър.
Такова нещо , като еврофондове за България не съществува ! Всички много добре го знаем, повечето сме поне на средно ниво в интелектуалното си развитие. България пари от Европа реално не получава ! Хайде да не ни промиваш мозъците , ако обичаш.
Дава едни пари и получава други. Сигурно си прав, че дава повече, а получава по малко, но това няма значение за нашите юнаци. Парите, които дава излизат от държавата. Парите, които взема, влизат в джобовете на юнаците. Опростено казано.
Тъжно е, че точно такива отрепки като ревера с петното > http://www.novini.bg//video/4894-video.html имат претенциите да са водачи на нацията. Ужас и безумие! Пуснали са орките си и си мислят, че ще оживеят с манипулация и долна игра.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Излагаш се с пристрастието ти към Герб . Трябва ли да демонстрираш съпричастност към сбирщината от малоумници, каквато е Герб , начело с главатаря и смешника с наполеонов комплекс АЗззз - Борисов. Просто не върви човек с претенции за поне на средно ниво интелект, владеещ прилично чужди езици да покрепя ..да не се повтарям.Много ниско падаш !
Монтито отдавна е държавен служител
Държавните служители обичат комунизма защото тогава не работят, кретат си на заплатки и никой не ги юрка да свършат това за което им се плаща .
А сега си представи оня тест за куба и пирамидата решен от държавен служител
Ето прекрасен пример как БСП и ДПС усвояват Еврофондове:
Ахааааа, чакаме държавна службица и да разпределяш парички.
Монтито отдавна е държавен служител
Държавните служители обичат комунизма защото тогава не работят, кретат си на заплатки и никой не ги юрка да свършат това за което им се плаща .
А сега си представи оня тест за куба и пирамидата решен от държавен служител
Искаш ли да се опитам да редактирам поста ти?
Лошото е, че дори да го коригирам синтактично, няма как да оправя логическите грешки в него (трудно ми е да вляза в червена кратуна).
А нали вече при вас е модерно да сте "екзактни".
Аноне ,ако не можеш да разбереш къде е противоречието и твойто действие в дадена насока...
Съжалямам ,но и 50 ти е много...
С две думи ...
Един циганин/БорисоФ/ е откраднал 100 лв. и ти го признаваш това ,но искаш пак да имаш възможност да крадне още 1000 лв /БорисоФ/ ,понеже и ти имаш интерест...,но когато друг/Орешарски/ иска да открадне 20 лв, но не е твоя циганин /фаворит/,ти го обвиняваш в липса на морал и смяташ ,че ти си морален ,понеже си спестил на другите 20 лв........ а ти си напълнил вече джобовете..
Мога и по още 20 начина да ти обясня ако не го разбереш..
ами те нали така се издържат и друго не могат да си представят
Да представяш ли си, как получавам нареждане да осмея с РЕАЛНИ факти и аргументи форумните тролове монти и гигов от форума на инвестор
Паляците си мислят, че някой ще плаща за да им се подиграват
Пичове народа ви се смее БЕЗПЛАТНО колкото по рано го схванете толкова по добре за вас самите
Разбира се ,че подкрепям Орешарски ,но те е защото го познавам лично и защото смятам че е професионалист ,а ти си платена форумна п...тутка ,на която друг пише постовете ,срещу кого и как да пише......
Ахааааа, чакаме държавна службица и да разпределяш парички.
Аз пък си мислех, че си само прост доносник. Оказва се, че си доносник с лични връзки.
Разбира се ,че подкрепям Орешарски ,но те е защото го познавам лично и защото смятам че е професионалист ,а ти си платена форумна п...тутка ,на която друг пише постовете ,срещу кого и как да пише......
Ахаа на червените боклуци все ви се привиждат платени, които пишат срещу заплащане Разбира се не можете да подкрепите твърденията си с факти и аргументи.
Олигарски експерт по какво ....по седянки или по издънки в стил пеевски
Чобанов и той ли е експерт
А на мен бивш висш офицер от разузнаването ми е казвал, че Бойко през деветдесетте е участвал в канал за крадени коли от Западна Европа.
А на мен настоящ офицер от разузнаването ми е казвал, че Станишко и Хидроинженера от сараите държат няколко канала за синтетична дрога.
Впрочем Бареков и Пеевски на са "наши". Те са лайномети, които 4 години величаеха Бойко, а после обърнаха плочата. Аз на такива гнусотници не бих подал ръка, даже да се давят
Тц, тц, тц - ти ръка не подаваш, а Серго и Олигарски искаха да ти го направят шеф на Държавна сигурност
Явно те не са гнусливи като теб!
Коментар