Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Поздрави на лъжливия комунист gigow
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлед като цяла вечер се надпреварват да ме обиждат, ти какво очакваш?
Не виждаш ли, че тук два-три трола са с единствената цел да обиждат съфорумците? И че постовете им са построени на лъжи, клевети и тъпи педерастки колажи?
Само че те са служители на тролските фирми и собствениците на сайта ги траят, защото им носят кликове и активност във форума.
Бойко Борисов: Популизма на управляващите ще проличи, ако няма заседание следващите дни
10-08-2013
„Ако са верни всички изказвания, които направиха за апокалипсиса и катастрофата заради ветото, би трябвало веднага да се направи заседание на парламента“. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Събуди се” на Нова телевизия. Той допълни, че ако депутатите не се съберат в следващите два дни, ще проличи популизма от страна на лидерите на управляващите партии в парламента. ,,Това означава, че президентът е прав, но те искат да го атакуват политически и да му прехвърлят вини. Това са хора, които нямат морално право да управляват“, каза Борисов.
Той изрази съмнение дали ще успеят да се съберат необходимите 121 гласове, тъй като управляващите депутати са в почивка и то не в България. „В този случай Атака няма как да избяга, че е патерица на БСП и ДПС. Атака ги крепи на власт и ако те не влязат в пленарна зала и ние не гласуваме, няма как да мине актуализацията на бюджета и правителството пада“, прогнозира Борисов.
Лидерът на ГЕРБ заяви, че би подкрепил вземането на дори по-голям заем, който обаче да бъде инвестиран в енергийна ефективност, за електронно правителство, в сектори които ще реализират печалби за държавата. „Да ги сложат там където ще има придадена стойност, а не да вкарват парите в резерва на ниска лихва, а да ги взимат на висока и да ги похарчат непрозрачно. Ако теглят заем поне да го сложат прозрачно и там, където може да се види, да го сложат там, където тази актуализация след това няма да задължи следващите поколения“, каза Бойко Борисов.
„Факт е, че вече толкова години побеждаваме БСП, където и да ги срещнем. На всички избори. Сега пак сме първи, но не можем да изравним резултата на БСП и ДПС заедно. Сега трябва да потърсим партньори”, коментира Борисов. Той уточни, че се е обърнал към избирателите и симпатизантите на партиите в дясно, а не към техните лидери. „Всички трябва да се обединим, за да свалим това правителство. Трябва да се организира нов национален митинг, за да дадем надеждата на хората, че може да падне това правителство и да се направи национално отговорно правителство. Нито съм ги обидил, нито съм им давал акъл”, каза Борисов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение?????
Gigow .... показа си интелекта!
Гигов - "Заслужил инвеститор" 7900 поста ... гОлем си СМЕХ!!!. Не се излагай пред инвеститорите ти дружки с няколко хиляди поста. Толкова ниско ли падна, бе момче?
Не виждаш ли, че тук два-три трола са с единствената цел да обиждат съфорумците? И че постовете им са построени на лъжи, клевети и тъпи педерастки колажи?
Само че те са служители на тролските фирми и собствениците на сайта ги траят, защото им носят кликове и активност във форума.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПонеже 4ун4о вече почти не се показва, ти си на път са спечелиш приза "Най-голян герберски лайняр"
?????
Gigow .... показа си интелекта!
Гигов - "Заслужил инвеститор" 7900 поста ... гОлем си СМЕХ!!!. Не се излагай пред инвеститорите ти дружки с няколко хиляди поста. Толкова ниско ли падна, бе момче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПонеже 4ун4о вече почти не се показва, ти си на път са спечелиш приза "Най-голян герберски лайняр"
Та това написано от ясно изразен силно подчертан червен боклук като теб едва ли би впечатлило някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеМиков едвам се е прибрал от кварталното кръчмеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Аз ако бях на мястото на Миков щях да го насроча заседанието на 11 август в 6 ч сутринта.
Коментар
-
ГЕРБ иска депутатите да заседават на 11 или 12 август (обновена)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ili_12_avgust/
Аз ако бях на мястото на Миков щях да го насроча заседанието на 11 август в 6 ч сутринта.
И един коментар под статията
до 60-Пещерняк,какви комунисти в 2013!?Дотам ни докарахте герберастите,за бсп да гласуваме,че да се спасим от вас!!!За 38 години живот доживях да искам да управляват червените,мале,мале...И много са като мен,много!
Единствената причина да гласувам за БСП е Бойко Борисов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениестранно ми е, все още, единомислието ти с чунчо-анончо, Стамболов, шоно-боно и ....цялата герберастка дружинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе знам някой от вас дали е работил пряко с оперативни програми по Еврофондовете.
Аз имам поглед върху две / за едната имам сертификат за консултантски услуги/ и мога да рекна, че другаде не съм срещата така добре узаконено крадене
Ама имало наредби, ама имало ЗОП, ама имало сертифициращи органи ... мижи да те лажем
от самия старт започваш с нагаждане на потоците
или пък тази новата "JEREMIE" - всичко е Ок и уж държавата си партнира с банките и гарантира съфинансирането, но последните искат обезпечение като за някоя африканска фирма
Проблем си остават и високите лихви по кредити тук на отворен пазар, какъвто е европейския
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДобре де, защо гледате само чистите парични потоци? Има и други начини, по които ни взимат и единият е този- с изчезналите сергии по магистралите (това съвсем елементарно казано).
Съвсем образно представено)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАнончо-чунчо, жалко човече си
Погледнах ти мненията от профила само за деня, в който си ме броил и набързо видях - над 30 мнения само в политика си изцвъкал....
Много малко си писала. Само 15 мнения!!! Затова си помислих да не са ви налазили хлебарки в офиса и да сте викнали "службитте" да пръскат следобеда.
П.П. От къде ти дойде това" чунчо" към моя ник?Last edited by anon6706; 10.08.2013, 11:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТуй, последното, анончо-чунчо си набий в главата, че САМО комунистите са го правили!
Но виЙ сте по-нагли, по-алчни и по-бездарни и от архи - комунистите
Ще бъде интересен опит..... особено за БСП, ДПС и Атака.
А и не съм тръгнал да искам взривяване на църкви като вас.Last edited by anon6706; 10.08.2013, 11:55.
Коментар
Коментар