Първоначално изпратено от shpono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВърна ги, ама има недостиг в хазната защото явно са завишени очакванията за приходи в ГЕРБ-ерския бюджет, което не се случи.
Има два начина да има недостиг на хазната, грешно очакване и истинската причина НЕСЪБИРАНЕ на приходите. Когато контрабандата разсте и фирмите минават в сивата икономика което се случва ВИНАГИ по време на управление на червените боклуци няма как да си изпълниш очакваните приходи.
Няколко пъти вече писах, но е истина, която виждам с очите си, че тук по морето вече никой не чука касови бележки, а не беше така.
Нали олигарски щеше да събира пари от контрабанда и щеше да прави 250 000 работни места, а сега се оказа,че ще тегли един милиард който самия той не може да обясни за какво ще бъде "усвоен", а за недоразумението чобанов да не говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТези 800 млн. ЕК ги върна 2 месеца след заема. Дай по-добър аргумент.
Как да правиш политика на стимулиране на икономиката, дори с кейнсиански подход да речем, без да използваш привлечен ресурс? И какво пречи, като дори с новия заем няма да увеличим процентната задлъжнялост спрямо БВП с повече от 18%.
Това е нищожна задлъжнялост, която полулиста Бойко нарича дълг, който ще го плащат нашите внуци!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТези 800 млн. ЕК ги върна 2 месеца след заема. Дай по-добър аргумент.
Червените конспиративни теории издишат от всякъде
Не казват защо ще теглят милиард ЗАЕМ, а се вглъбяват в това как Бирисов плати предварително едни 800 милиона които ЕС възстановиха
Щеше дае смешно, ако не беше жалко
Коментар
-
Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение?????
Gigow .... показа си интелекта!
С едното проявява нескромни претенции за интелигентност
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИнтелигентността ми е достатъчно висока
А с другото се държи като руски турско дупеблиз чобанин от дълбоките руски степи
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПонеже 4ун4о вече почти не се показва, ти си на път са спечелиш приза "Най-голян герберски лайняр"
Първото лице се базира на комплекси по отношение на степентта на интелигентност, а второто на реалността която колкото и да се мъчи не успява да прикрие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа напълно съм съгласен с теб. Аз си промених мнението за Бойко откакто малодушно си подаде оставката и обяви Дянков за злия демон, въпреки, че Бойко е носителя на политика на т.н. "фискална стабилност", която еВа мамата на народа.
Не съм съгласен с такова йезуитско поведение, когато си теглил 800млн за зърнопроизводителите, само преди година, сега 1млрд за соц. плащания да обявиш за кражба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз винаги съм защищавал позицията на ГЕРБ от 5 години и ти много добре знаеш това. Ти си промени позицията не знам защо. Аз имам 6000 поста в подкрепа на Бойко Борисов.
Когато се обсъждат проблемите на бюджета и на кономическата политика се обсъжда хляба на народа и харченето на парите на данъкоплатците. Морално е депутатите да не ваканцуват на плажа и да не приемат безропотно изяжадането и разграбването на новоемитиран дълг, а да влязат в парламента и отговорно да обсъдят как се разходват народните пари. Това те следва да го направят не заради ГЕРБ, а заради отговорността си пред народа - нали са се клели като народни представители.
Не съм съгласен с такова йезуитско поведение, когато си теглил 800млн за зърнопроизводителите, само преди година, сега 1млрд за соц. плащания да обявиш за кражба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтамби айде спри се щото си смешен.Ми нали тоя бюджет го правихте вие!!!Сега ли се сетихте за народа!!!!!Ей жалки смешници сте мутропростаците.Боко ви каза няма мощност.
Не сме ние тръгнали да актуализиламе бюджета по непрозрачен начин. Вие червените следва да доказвате правотата си пред гражданите, защого гова са техните пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНяма как в анонимен форум да съм запознат с възгледите на когото и да било.И това с възгледите го разправяй на някои наивник.Интереса е водещото а възгледите са само инструменти за прикриване на интереса.Аз не ходя да гласувам щото не виждам за кого.Не разчитем на партии за нищо и не ме интересуват.Който не ходи да гласува и не се интересува от партии не се интересува и от политика и не си дава зор да пише в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз винаги съм защищавал позицията на ГЕРБ от 5 години и ти много добре знаеш това. Ти си промени позицията не знам защо. Аз имам 6000 поста в подкрепа на Бойко Борисов.
Когато се обсъждат проблемите на бюджета и на кономическата политика се обсъжда хляба на народа и харченето на парите на данъкоплатците. Морално е депутатите да не ваканцуват на плажа и да не приемат безропотно изяжадането и разграбването на новоемитиран дълг, а да влязат в парламента и отговорно да обсъдят как се разходват народните пари. Това те следва да го направят не заради ГЕРБ, а заради отговорността си пред народа - нали са се клели като народни представители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТака е, редно е.
Редно е да отбелязвам, когато коментарите не са мои, както и правя.
Редно е, като сядаш да пишеш, да поотгърнеш страниците и да се вкараш малко в час по темата.
Редно е, като комуникираш с някой, да си поне частично запознат с възгледите му. Сега ти отговарям, ама знам, че не си заслужава, защото хабер си нямаш какво мисля, нито те интересува, нито си чел. Ясно ми е, че само си запълваш времето, но ако това изисква усилия и концентрация, предпочиташ да си ги спестиш.
Редни са много работи, но да започнем с ОСТАВКА-та! После с ГЕРБ напред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМочета, учуден съм колко много сте наизлезли да защитите тезата на Борисов!
Защо три години и половина като защитавах Бойко мълчахте като мишоци? Сега ли точно ви взеха хляба, сега ли точно ви плащат да тролите?
Стамба, защо си въобрази, че думите на Бойко са меродавни? Защо ще е популизъм ако някой веднага не скочи да си прекъсне ваканцията за да влезе в конфронтационния стил на Офшорлиев?
АКО Боко и неговата все повече заприличваща на хунта партия имат проблем с намаляващ рейтинг с всеки изминат ден, то останалата част от нацията няма такъв. Тогава откъде накъде ще се играе по свирката му!?
Аз винаги съм защищавал позицията на ГЕРБ от 5 години и ти много добре знаеш това. Ти си промени позицията не знам защо. Аз имам 6000 поста в подкрепа на Бойко Борисов.
Коментар
-
Иво Прокопиев е за ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ?!?!?!
http://ivoprokopiev.com/2013/07/18/%...BE-17-07-2013/
И за радост модерните технологии вече позволяват пряката демокрация и директното участие на гражданите във вземането на решения, които пряко ги засягат. Да бъдат много по-активни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБате Пешо, кво ще праим с падащите цени на зърното? А те тепърва започват спада си.
Ще молите ли на колене БСП за увеличаване на субсидията?
Коментар
-
Мочета, учуден съм колко много сте наизлезли да защитите тезата на Борисов!
Защо три години и половина като защитавах Бойко мълчахте като мишоци? Сега ли точно ви взеха хляба, сега ли точно ви плащат да тролите?
Стамба, защо си въобрази, че думите на Бойко са меродавни? Защо ще е популизъм ако някой веднага не скочи да си прекъсне ваканцията за да влезе в конфронтационния стил на Офшорлиев?
АКО Боко и неговата все повече заприличваща на хунта партия имат проблем с намаляващ рейтинг с всеки изминат ден, то останалата част от нацията няма такъв. Тогава откъде накъде ще се играе по свирката му!?
Коментар
Коментар