IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Защитавал съм Бойко и ГЕРБ, защото мислех, че ще въведат нови стандарти в политиката, че ще направят в пъти повече, но сега Боко ми изглежда все по-гротескна фигура! Питам се, с какво пиянство трябва да е бил опит този народ /включая аз/ за да бъдем подведени по разни харизми?!
    Да Лорде, трябва да си си плюл на достойнството, дипломата, моралната хигиена да подкрепяш дембел, като Боко..... На мен ми е интересно, защо Стамбата постоянно пости мнения на Боко, като той си мени мнението по често то чорапите, ама айде от нас да мине...... Най комичното е че парламентариста от банкя още не е разбрал, че да си първа политическа сила не ти дава автоматично правото да управляваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Абе пичове седнали сме да коментираме селските маймунджилъци на Боко, Боко парламентарист ха-ха-ха.....
      Защитавал съм Бойко и ГЕРБ, защото мислех, че ще въведат нови стандарти в политиката, че ще направят в пъти повече, но сега Боко ми изглежда все по-гротескна фигура! Питам се, с какво пиянство трябва да е бил опит този народ /включая аз/ за да бъдем подведени по разни харизми?!
      Last edited by Лорда; 10.08.2013, 22:20.

Коментар

• Абе пичове седнали сме да коментираме селските маймунджилъци на Боко, Боко парламентарист ха-ха-ха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Нали знаеш че това са глупости?

Ако ГЕРБ искаха бюджета да се промени, то има смисъл да се бърза с прегласуването. Но дори и тогава ако са отговорни политици, ще искат по-задълбочено да се разисква, да се чуят повече мнения.
          Само че ГЕРБ не иска промените в собствения си бюджет. Така че би трябвало да ги устройва сегашното положение на вето. Сега важи техния бюджет.
          А Бойко какво иска? В петък внесе искане за извънредно гласуване и иска това да стане в НЕДЕЛЯ??????????????

Къде му е "отговорното" поведение?

ПАЛЯЧОВЦИ !!!

Е ти спомняш ли си - къв зор беше от страна на Гея и Бея - Бойко да върне мандата, че нямало време. Бързо трябва да се вземат спешни решения, бла, бла, защото страната била в безпрецедентна криза, бла, бла.

Кво стана - направиха правителство и почнаха със скандални назначения. И забравиха за бързането, че държавата била в криза.

Бойко им го връща сега. Медийна пропаганда се вика.

Понеже много депутатите са извън БГ, може да не съберат 121 гласа Гея, Бея и Злодея. Което значи, че най-вероятно няма да има сесия. Което значи, че пак Бойко ще спечели от медийното отразяване.

Едва ли ще направят тъпотията да нямат 121 гласа и да направят сесия и да прегласуват закона за бюджета. Тогава няма да мине очевидно. И това е единствения шанс - да не мине. Иначе септември ще си го прегласуват. Те така или иначе септември ще си го прегласуват.

Но ако не могат да съберат 121 гласа и се провали сесията - Бойко ще има дудне 2 седмици по ТВ-то. И хората ще ги намразят още повече. Миков свикал заседание - ама понеже нямало 121 гласа и не го гласували - провалили кворум, провалили нещо си.

М/у другото Кадиев се усети и писа точно това у фейсбук профила си оня ден. И призова да дойдат всички там от Гея, Бея и Злодея и да си прегласуват закона, че иначе хората ще ги намразят още повече.

Коментар

• Kiro

Почти 20 милиарда струва на България управлението на АЗззз Бандитски !
            D.Y.F-091066

Коментар

• ГЕРБ пръснали тайно 1 милиард
              www.vsekiden.com
              Плевнелиев прибрал повече от 355 милиона през 2010 г., без разрешение от парламента 1 млрд. лв. е пръснало ....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Първото ти що годе читаво мнение . Съгласен съм с теб !
                Благодаря !
                Фактите са си факти,нали гледаш форумните червено турски подлоги нямат факти, а когато нямаш факти започваш с обиди и лични нападки

Коментар

• Много интересна статия да един от организаторите на протестите:

http://anonybulgaria.wordpress.com/2...6%D0%B8%D1%8F/
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                    Сега нещата не са такива защото имотния балон се спука. В САЩ 2 000 000 човека останаха без домове (сигурно и там имаха бойко и пърДЯНКОВ), а преди дни и те си понижиха очакванията за развитие на БВП. Безработицата в гърция гони 30 процента, а Италия, ИСпания, Ирландия, Исландия също не вървят добре и десетки хиляди хора просто си изгубиха работните места (както се случи в България, само, че там си нямат Бойко ).
                    Че кой по света би търпял БОКО, бе Чунчо?
                    Боко е балкански феномен , който дълго ще се помни.
                    Такива, като него виреят дълго време само в Африка.
                    И недей дава примери с бели държави.
                    То че извън Люлин не си излизал е ясно, не се напъвай да мислиш.
                    Да оплакваш народа на "белите" страни е много смешно, вземи и излез от Люлин, поговори с "бели" хора и тогава пиши глупости.

Коментар

Не разбирам кое не разбра. По времето на тройната коалиция световната икономика беше в подем съответно приходите разстяха макар и сивата икономика да бе доста и контрабандата (пробвай да изброиш акции за разкриване на контрабанда, пране на пари, крадене на ддс или отвличания)също. По морето най хубавите места бяха засрани с бетон.
                      Подем имаше дори и в Гърция.
                      Сега нещата не са такива защото имотния балон се спука. В САЩ 2 000 000 човека останаха без домове (сигурно и там имаха бойко и пърДЯНКОВ), а преди дни и те си понижиха очакванията за развитие на БВП. Безработицата в гърция гони 30 процента, а Италия, ИСпания, Ирландия, Исландия също не вървят добре и десетки хиляди хора просто си изгубиха работните места (както се случи в България, само, че там си нямат Бойко ).
                      За финансовите инжекции които спасяваха много компании и икономики няма какво да говорим .Нека не забравяме колко пари задраскаха от сметката на Гърция само и само да не фалира ЕС.
                      Световната криза е нещо което съществува и някъде се отразява ужасно зле и това е факт който почива на конкретни икономически измирители.
                      Нали сме интелигентни хора и знаем, че не сме остров на стабилността и няма как световните тенденции били те лоши или добри да ни подминат, както твърдяха тройната ламя през мандата си.

Та човек трябва да вижда по далеч от носа си и да се ориентира не само в местната, а и в световната икономика. Например кризата която червените боклуци направиха през 97-ма си беше вътрешна, а тази е външна.

Разбира се, че като типичния Българин можеш да ми изброиш много неща които Бойко не е направил, някои от които самия той ги призна (първия премиер в родната история който си признава грешките и се извинява на народа публично), а аз пък понеже съм положителен човек и не гледам лошото, а хубавото мога да ти изброя и неща, които направи.
                      Мога да ти изброя и мого неща които червените боклуци не направиха, а ти сигурно можеш да ми изброиш много които са направили.
                      Обаче колкото и да си изброяваме разни неща и да си чешем пръстите няма да изясним за какво ще се изхарчи тоя милиард. Нито ще преборим или променим световните икономически течения.
                      То май и самия олигарски който до последно твърдеше, че криза няма, та чак сте му повярвали, май май и той не знае за какво ще се харчи този милиард.
                      Първото ти що годе читаво мнение . Съгласен съм с теб !

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Когато се обсъждат проблемите на бюджета и на кономическата политика се обсъжда хляба на народа и харченето на парите на данъкоплатците. Морално е депутатите да не ваканцуват на плажа и да не приемат безропотно изяжадането и разграбването на новоемитиран дълг, а да влязат в парламента и отговорно да обсъдят как се разходват народните пари. Това те следва да го направят не заради ГЕРБ, а заради отговорността си пред народа - нали са се клели като народни представители.
                        Нали знаеш че това са глупости?

Ако ГЕРБ искаха бюджета да се промени, то има смисъл да се бърза с прегласуването. Но дори и тогава ако са отговорни политици, ще искат по-задълбочено да се разисква, да се чуят повече мнения.
                        Само че ГЕРБ не иска промените в собствения си бюджет. Така че би трябвало да ги устройва сегашното положение на вето. Сега важи техния бюджет.
                        А Бойко какво иска? В петък внесе искане за извънредно гласуване и иска това да стане в НЕДЕЛЯ??????????????

Къде му е "отговорното" поведение?

ПАЛЯЧОВЦИ !!!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bloodforblood Разгледай мнение

Ивчо, твоята дейност пряко ме засяга- кажи ся ко праим
                          Не му вярвай. Пряка демокрация с авторитети не се гради.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Не разбирам кое не разбра. По времето на тройната коалиция световната икономика беше в подем съответно приходите разстяха макар и сивата икономика да бе доста и контрабандата (пробвай да изброиш акции за разкриване на контрабанда, пране на пари, крадене на ддс или отвличания)също. По морето най хубавите места бяха засрани с бетон.
                            Подем имаше дори и в Гърция.
                            За финансовите инжекции които спасяваха много компании и икономики няма какво да говорим .Нека не забравяме колко пари задраскаха от сметката на Гърция само и само да не фалира ЕС.
                            Световната криза е нещо което съществува и някъде се отразява ужасно зле и това е факт който почива на конкретни икономически измирители.
                            Нали сме интелигентни хора и знаем, че не сме остров на стабилността и няма как световните тенденции били те лоши или добри да ни подминат, както твърдяха тройната ламя през мандата си.

Та човек трябва да вижда по далеч от носа си и да се ориентира не само в местната, а и в световната икономика. Например кризата която червените боклуци направиха през 97-ма си беше вътрешна, а тази е външна.

Разбира се, че като типичния Българин можеш да ми изброиш много неща които Бойко не е направил, някои от които самия той ги призна (първия премиер в родната история който си признава грешките и се извинява на народа публично), а аз пък понеже съм положителен човек и не гледам лошото, а хубавото мога да ти изброя и неща, които направи.
                            Мога да ти изброя и мого неща които червените боклуци не направиха, а ти сигурно можеш да ми изброиш много които са направили.
                            Обаче колкото и да си изброяваме разни неща и да си чешем пръстите няма да изясним за какво ще се изхарчи тоя милиард. Нито ще преборим или променим световните икономически течения.
                            То май и самия олигарски който до последно твърдеше, че криза няма, та чак сте му повярвали, май май и той не знае за какво ще се харчи този милиард.
                            Last edited by shpono; 10.08.2013, 16:31.

Коментар

Ами например заради имотния балон и световната икономика която беше в подем.

Само, че балона се поспука и сега е обратното.
                              Преди малко написа точно обратното, а сега потвърждаваш написаното от мен, като го оправдаваш със световната финансова конюнктура.
                              Да изброя ли колко неща не направи Бойко за да раздвижи икономиката или и ти мислиш, че те са толкова често повтаряни, че няма смисъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Ааа, чакай, ама как тогава точно при тройната ламя приходите се преизпълняваха и фискалния резерв растеше непрекъснато?
                                Ами например заради имотния балон и световната икономика която беше в подем.

Само, че балона се поспука и сега е обратното.

Коментар

Working...
                                X