If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е как, половината ви град стачкува на Албена Направо съм възмутен от персонала
половината ни град работи на албена за около 300 лв месечно.другата половина наглежда румънците и софиянците какви ги вършат на албена.Апна ли на ИНклозив
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Просто се чудя отде ви идва това високо самочувстие.Що не вземете да се отцепите умните красивите и интелигентните у София и да си стоите там.Коя си ти че да казваш кой е умен и кой има право на живот?Ти страх от Бога нямаш ли?Ти безсмъртна ли си?Или живееш по други правила?Агресивната простотия подплатена с високо самочувствие е типична за поддръжниците на драгалевския мангал и мутропростаците.
Ти изобщо познаваш ли ме?Имаш ли представа какво образование имам как живея с какво се занимавам?
Виж сега, много буквално приемаш думите ми, вземи малко се отпусни. Не намирам нищо лошо в самочувствието, не знам защо ти сам се определи като беден и грозен селянин. Цитирах те, нищо повече.
Герберка съм, нямам общо с драгалевския, нито с мутропростаците, щото последните са в средите на червените боклуци, въпреки че старателно се опитват да изкарат друго ...
Познавам те, доколкото те познават и дългогодишни посетители във форума, просто го чета отдавна, макар че не съм се изкушавала да пиша, както сега.
Нсъ връзвай толкова!
Абсолютно, цялата пасмина на наша хранилка трябва да е наясно, че в нас и хляба и ножа. Като не работят за нас, да ходят да пасат патки. Винаги има кандидати да се возят в мерцедеси и да хапват кюфтета по 25 стотинки. Само че това върви с основното им задължение - ние да живеем по-добре. За тях само евтините кюфтета и 4 години возене на мерцедес.
добре,решаваме аз,ти и наивник .септември правим избори.ние сме народът.в нас хляба и ножа кого ще изберем септември....ние тримата?
кого...?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Тоя па.... Бойко
Предлагам, всеки един да ги стяга да им вземем страха Обаче тези са най-малкото зло. Като се почне от обикновения фатмак, та докато се стигне до премиера и президентина, трябва да разберат, че последното което остана за крадене, няма да им го дадем.
Всеки един от нас да си разпише какво е направил през деня, действие по действие. Да махне нередните неща и почваме да се оправяме
Абсолютно, цялата пасмина на наша хранилка трябва да е наясно, че в нас и хляба и ножа. Като не работят за нас, да ходят да пасат патки. Винаги има кандидати да се возят в мерцедеси и да хапват кюфтета по 25 стотинки. Само че това върви с основното им задължение - ние да живеем по-добре. За тях само евтините кюфтета и 4 години возене на мерцедес.
моментния филм е ясен.или тия или боко.новото още го няма.ще се покаже но трябва време.не знам как и кога.но в момента, по твоя край не предлагате нищо.всеки ден се реве за избори и толкоз.в провинцията си работим,както казваш,всеки си гледа работата,който има такава който няма бистри политиката.
Абе, хайде не ми разправяй глупости Нали бях и по твоя край Работите, трънки
Много патетично!
Мислиш ли, че беден неинформиран необразован селянин може да налага стандарт на умния, образования и информиран човек, който се е откъснал от обикновеното битуване и е имал възможност да проумее същността на благополучието на едно цяло общество?
Просто е време да мирнете малко и да оставите бъдещето в ръцете на по-знаещи и можещи хора.
Ето сега чета внимателно.Кои са по знаещите и можещите?Ти сред тях ли си?Досега видяхме какво можете а вие можете
1Да подслушвате
2Да използвате държавата за рекет над граждани и фирми
3Да си раздавате премии по 100000
4Да избивате бременни животни
5Да крадете и унищожавате това което родителите ни са построили
6Да имате високо самочувствие и да обиждате несъгласните с вас
7Да хвърляте камъни по хора и автобуси
8Да налагате силово кражбите си
Но не можете да създавате
Тоя па.... Бойко
Предлагам, всеки един да ги стяга да им вземем страха Обаче тези са най-малкото зло. Като се почне от обикновения фатмак, та докато се стигне до премиера и президентина, трябва да разберат, че последното което остана за крадене, няма да им го дадем.
Всеки един от нас да си разпише какво е направил през деня, действие по действие. Да махне нередните неща и почваме да се оправяме
моментния филм е ясен.или тия или боко.новото още го няма.ще се покаже но трябва време.не знам как и кога.но в момента, по твоя край не предлагате нищо.всеки ден се реве за избори и толкоз.в провинцията си работим,както казваш,всеки си гледа работата,който има такава който няма бистри политиката.
Случка:
Разотиват се мангалите по рейсовете и единия пита другия
- Кво стана бе, избраха ли закона ?
- Ми сигурно щом ни казаха, че вече можем да си ходим.
БСП в коалиция с ДПС е най голямото зло сполетявало България.
Коментар