IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
    ...
    Китай нищо не е направил на Тибет, освен че се грижи за развитието на региона. Ако не беше Китай, Тибет сигурно щеше да е много изостанал регион, главно поради липсата на каквито и да е местни ресурси. А Китай дори и железница им направи.
    ...
    Ти за човешки права ли говориш ИЛИ за нечии интереси?!

щото, холандци и англичани направиха от ЮАР едно не само райско място, но и икономическо чудо, НО ....все пак, СВЕТЪТ призна Апартейда и даде Нобелова награда на Нелсън Мандела!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      а ние сами да нападнем и да превземем Сирия с нашата армия само?

Абе ..... (няма да кажа какъв си щото ще ме изтрият).
      сирийската армия е 7-8 ПЪТИ по-голяма от българската.
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Гигоу, и аз предполагам че Сирия може да има по-голяма армия от нашата, но размерът не винаги е от значение. Навремето, ако си чувал, нашите военни обучаваха сирийските на новите военни технологии. Ама сигурно не си го чувал. Нашата армия е много по-съвременна и нова от сирийската, а в днешните времена е важна техниката и опитния персонал, а не размера на пехотата.
      Нашите военни са добре обучени и тренирани, постоянно ги пращаме по мисии и там показват уменията си. Сигурен съм че и техниката ни е много по-добра от сирийската. А като сложиш и Плевнелиев да командва армията, предимството става твърдо на наша страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Нали и аз това казвам!!!
        Съвсем отказвате диалог, а си пеете вашата песен!

ГЕРБерастите спечелиха изборите, но ВОЖДът им отказа да поеме отговорност, защото не му отървали резултатите
        Та, същият, по-добре да се скрие и замълчи, само така повече хора ще се включат и повярват в Протестите.
        Протести СРЕЩУ СТАТУКВОТО, а НЕ за идването на ГЕРБ отново на власт!
        Както многократно съм отбелязвал, използването на подчертания от мен епитет е характерно за червената простакеса Мая Манолова. Явно толкова ти е нивото....

Отговорността е на създалите уродливия римейк на Тройната коалиция. Очевидно е че управление на БСП ДПС и Атака е най-лошото за България.

И за първи път ще се съглася с теб, че Протести СРЕЩУ СТАТУКВОТО, а НЕ за идването на ГЕРБ отново на власт! Промяна на статуквото значи:

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

НОВИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА

Коментар

Ние сме българите, а ще нападнем с армията ни и нейната техника.
          Дори както имаше предложение тук го бях чел, защо направо американците не се погрижат за защитата от трети страни, а ние сами да нападнем и да превземем Сирия с нашата армия само?
          Така от една страна хем американците ще излязат чисти от конфликта, хем ние ще покажем че сме световна сила, хем и президента ни ще се покаже като главнокомандващ армията.
          а ние сами да нападнем и да превземем Сирия с нашата армия само?

Абе ..... (няма да кажа какъв си щото ще ме изтрият).
          сирийската армия е 7-8 ПЪТИ по-голяма от българската.
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

... Дай да нападнем американците да освободим поробените индианци.
            Много добра идея

Коментар

изостанала, изостанала, колко да е изостанала

На теб какво точно ти е направила Сирия???

За човешки права, ако говорим, аз бих подкрепила една война срещу Китай, за да защитим Тибет
              На мен лично Сирия нищо не ми е направила. Става дума за защитаване на човешките права и свободи, за това че не трябва да се ползва химическо оръжие, както казват американците.
              Китай нищо не е направил на Тибет, освен че се грижи за развитието на региона. Ако не беше Китай, Тибет сигурно щеше да е много изостанал регион, главно поради липсата на каквито и да е местни ресурси. А Китай дори и железница им направи.
              Иначе, това ми прилича на Дай да нападнем американците да освободим поробените индианци.

Коментар

За човешки права, ако говорим, аз бих подкрепила една война срещу Китай, за да защитим Тибет
                пък, АКО ни завладеят китайците ще е добър геополитически ход - така ще се озъбим на Америка и Русия едновременно

Коментар

Защо? Не разбирам.
                  Да не би да мислиш, че не можем да се справим с нападението на една изостанала арабска страна от третия свят? Не мисля, все пак ние сме европейци, имаме съвременна и модерна армия.
                  Ако се притесняваш за отговор от Русия, нали казах че идеята е американцитеда защитават от трети страни.
                  изостанала, изостанала, колко да е изостанала

На теб какво точно ти е направила Сирия???

...може и на Турция война да обявим - кюрдите к'во ли не патят там, пък за центъра на Истанбул и обикновените турци, да не говорим, ама не ми харесва идеята пак турски флаг да се вее по площадите ни
                  Last edited by съни(тя); 03.09.2013, 10:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Тоя пост ще го приема като шега и ще се посмея от сърце.
                    Защо? Не разбирам.
                    Да не би да мислиш, че не можем да се справим с нападението на една изостанала арабска страна от третия свят? Не мисля, все пак ние сме европейци, имаме съвременна и модерна армия.
                    Ако се притесняваш за отговор от Русия, нали казах че идеята е американцитеда защитават от трети страни.

Коментар

Дори както имаше предложение тук го бях чел, защо направо американците не се погрижат за защитата от трети страни, а ние сами да нападнем и да превземем Сирия с нашата армия само?
                      Така от една страна хем американците ще излязат чисти от конфликта, хем ние ще покажем че сме световна сила, хем и президента ни ще се покаже като главнокомандващ армията.
                      Майтапчия

да не си PR на някоя от американските бази в България

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

ГЕРБ спечели изборите, а ГЕЯ БЕЯ и ЗЛОДЕЯ произведоха нелегитимен уродлив римейк на тройната коалиция...

Сега кьопавото правителство ще плаща за своята некадърност и тази на създателите си....
                        Нали и аз това казвам!!!
                        Съвсем отказвате диалог, а си пеете вашата песен!

ГЕРБерастите спечелиха изборите, но ВОЖДът им отказа да поеме отговорност, защото не му отървали резултатите
                        Та, същият, по-добре да се скрие и замълчи, само така повече хора ще се включат и повярват в Протестите.
                        Протести СРЕЩУ СТАТУКВОТО, а НЕ за идването на ГЕРБ отново на власт!

Коментар

Тоя пост ще го приема като шега и ще се посмея от сърце.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Кои сме ние и с какво ще нападнем?

Коментар

Именно
                              Изгубихте предсрочните избори и стига сте ревали, защото -
                              Сами се отказахте да поемете отговорност след предсрочните избори!
                              А да се вярва на думите на един видимо шизофренично проявен политик, който през ден си сменя мнението е вредно...
                              Глупости. Ще цитирам статията, която съм постнал по-долу:

Ако има някой, който не би трябвало да харесва резултатите от последните избори, това са именно ДПС и особено БСП. По време на управлението си ГЕРБ им даде не един и два повода да натрупат точки пред избирателите.

Те обаче така и не успяха да артикулират пред обществото солидна алтернатива на герберите и в крайна сметка партията на Бойко Борисов за пореден път се оказа първа политическа сила. Даже ако не беше т.нар. костинбродска афера, за която става все по-ясно, че е най-обикновена уйдурма, изборният резултат на ГЕРБ щеше да е по-добър, а резултатите на БСП и ДПС по-слаби.
                              ГЕРБ спечели изборите, а ГЕЯ БЕЯ и ЗЛОДЕЯ произведоха нелегитимен уродлив римейк на тройната коалиция...

Сега кьопавото правителство ще плаща за своята некадърност и тази на създателите си....

Коментар

Защо, не подкрепяш ли идеята на президента ни да се включим в удара срещу Сирия? За разлика от друг път, сега тонът на президента ни е твърд и убедителен. Ясно е, че е добре и ние да нападнем Сирия за да я накажем за употребата на химически оръжия. След като ООН и международната общност явно са решили да действат, нека и ние да се включим подобаващо и подходяща веонна техника. Президентът е главнокомандващ, нека той да решава с какво и как.
                                Президентът на България да се съсредоточи върху интересите на България
                                в арабския свят и добрите ни контакти, а НЕ върху американските и израелски интереси!!!

Коментар

Working...
                                X