IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    а бе, Коки, да не си станала ПР на Богомил Манчев?
    Първанов и Дончева вече се включиха открито ...
    Манчев във всички управления си има своите подръжници, съответно спонсори с държавни пари

Затова и Темата Белене и Козлодуй е опасна и за БСП, и за ГЕРБ
    Само за БСП. ГЕРБ няма проблеми - против Белене и точка

Прави впечатление твоята активност - заета си изцяло да обвиняваш опонентите за греховете и престъпленията, извършени от новата Тройна и правителството. Защо считаш, че това ще те доведе до успех По-вероятно е обратното - още повече колегите да са критични с управляващите

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Хихих, не съм изумена хич, че ти звучи комплексарско упоменаването на евроинституции ... да слушаш интернационала и Царь-колокол и да четеш за европейски институции вероятно е разтърсващо противоречие ... . От наблюдатели е харесването, не от депутати, затова и политическата им ориентация не се побира в партии, поради широтата си.... ако ме разбираш ...

Имам подозрения към всяко изменение на изборния кодекс /на която и да е част от правната ни уредба, всъщност/ от управляващата коалиция! По-добре да не го пипат изобщо, освен ако не приемат това:
      1. Никакво гласуване в чужбина! Който иска - да си е седял тук!
      2. Никакви субсидии за партиите - да се издържат от членски внос!
      3. Никакъв имунитет! На такъв да имат право: Патриарх, Гл. прокурор, Президент, М-р председател и Председател на Народното събрание!
      4. Никакви служебни автомобили - десетина само за посрещане и изпращане на чуждестранни гости на Народното събрание!!! Останалите да пътуват, както пътуват всички други граждани на държавата!
      5. Брой депутати - 100! И те са много, ама хайде!
      6. Увеличаване на броя подписи за регистриране на партия! У нас те гонят 300 бр.!? 10-15 са достатъчни!

за което писах по-долу, че е наивно да се очаква.
      Надявам се този път да съм последвала апелите ти към "конкретика" ... и "екзактност" може би?! Ако не съм, няма да си го слагам на сърце!
      Тук да кажа съм на 60 % съгласнен с теб...
      По т. Първа... всички турци ,цигани и Имигранти от българско потегло да не гласуват за парламент , местни органи и президент... може тези от ЕС да гласуват за евродепутати...
      По т. Две..субсидиите да са лефче на година.... иначе ако отпаднат ще взимат като в Сащ от големите акули

т. 3 Имунитета трябва да бъде само ограничен...без да обхваща престъпление против човека и имущество..

по т.4 Данат им по 50 билета за самолет за година , влак и карта за градския транпорт или по 100 литра бензин на месец...
      по т.5 може да бъде 120 ... 60 мажоритарни и 60 партиини листи...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        На живо > http://offnews.bg/index.php/250168/o...ogomil-manchev Пресконференция на Богомил Манчев – изпълнителен директор на „Риск инженеринг”
        а бе, Коки, да не си станала ПР на Богомил Манчев?
        Първанов и Дончева вече се включиха открито ...
        Манчев във всички управления си има своите подръжници, съответно спонсори с държавни пари

Затова и Темата Белене и Козлодуй е опасна и за БСП, и за ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Аз съм сигурен за този, за който ти казах.
          А на OMG вече се извиних. Просто исках да я подразня.
          Биеш ме по "конкретика" отсекъде!
          Yeah

Коментар

щом те кефи да разглеждаш парламентарната работа и твоя принос като избирател по ...Търговския закон ... - няма място за дискусии

Поне на това можеш ли да отговориш:

Харесваш ли измененията, които направи ГЕРБ в ИК в последния момент преди изборите???

- Премахване на мажоритарния вот(при това беше съвсем малък % и благодарение на него(с помощта на Първанов) в предишните избори взеха мнозинство ...макар и не пълно и пак разчитаха на помощта на Атака
            - премахване на мажоритарния елемент в пропорционалните Партийни листи - т.е. както Партията реши - тя дефакто избира народните предствители
            - премахване на прозрачността в последния етап на броене на бюлетините
            Лично мое мнение:
            - Като оставим настрана това, че исторически погледнато пропорционалната система се приема като по-съвършената от двете (бидейки тази, която дава по-пълна представеност на избирателите - при мажоритерен вот с 2-ма кандидати и минимална победа с 51%, останалите 49% са непредставени - справка изборите в България до 1911 г.), аз съм против каквото и да е мажоритерно гласуване в днешно време и на това ниво на развитие на обществените отношения в България. При условията на мажоритарен избор в днешна България, спокойно можеш да разделиш страната на 240 малки Несебър-а и да си правиш избори по Несебърски (куул)
            - Ако имаш предвид премахване на преференцията - категорично съм против. Преференцията дава възможност за съчетаване предимствата на двете системи. Възможно най-пълно представителство от пропорционалната система и някакъв елемент на лични качества на кандидатите от мажоритарната система.
            - относно прозрачността, не знам какво имаш предвид, ако ми дадеш конкретен отменен текст ще ти отговоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ами на единия компютър не виждам кой кога е регистриран ,а на другия виждам...
              сигурно модератора ме е резнал по ИП ,че бях погнал тези регистрираните последните два месеци...
              Гигов ще излезне прав.....
              Аз съм сигурен за този, за който ти казах.
              А на OMG вече се извиних. Просто исках да я подразня.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                гледате ли концерта по олигарх тв....... смяяяяяяях ------бареков от цяло русе има няма 100 човека иначе имал 2-3% подкрепа.в пловдив неговия град същата работа.
                Бареков е отвратително разцапано свинско л..но. На всеки нормален човек му се драйфа от него.
                Не си струва да му се обръща внимание. Игнор и толкова.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Съни, нали още от 3ти октомври щяхте да почнете в парламента да променяте ИЗБОРНИЯ ЗАКОН....
                  научи първо какви са стъпките, за да се промени или приеме един закон
                  второ, чети внимателно и когато Лъжеш за нещо нагло, потърси някъде грам достойнство да се извиниш
                  _______
                  И протестите през февруаари НЕ искаха оставката на Борисов - ИСКАХА НЯКОЛКО КОНКРЕТНИ ИЗМЕНЕНИЯ на законите!
                  Но и това не ти е удобно да помниш

например, протестите за НЕразпускане на Народното събрание през март
                  Last edited by съни(тя); 04.10.2013, 14:59.

Коментар

щом те кефи да разглеждаш парламентарната работа и твоя принос като избирател по ...Търговския закон ... - няма място за дискусии

Харесваш ли измененията, които направи ГЕРБ в ИК в последния момент преди изборите???

- Премахване на мажоритарния вот(при това беше съвсем малък % и благодарение на него(с помощта на Първанов) в предишните избори взеха мнозинство ...макар и не пълно и пак разчитаха на помощта на Атака
                    - премахване на мажоритарния елемент в пропорционалните Партийни листи - т.е. както Партията реши - тя дефакто избира народните предствители
                    Не ги харесвам Комунистке червена, и за това подкрепях протестите срещу БАНДИТА ОТ СИК.

Сега обаче, Комунистке, не харесвам твоите червени комунисти, защото повече от 100 (сто) дена са на власт и не са направили още нищо за да променят ИЗБОРНИЯ ЗАКОН !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      ....
                      никаква конкретика по моите въпроси - само общи приказки, отдалечени в някакво неизвестно пространство и време

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Ти ОСА на живо виждала ли си?
                        ...

Коментар

• Съни, нали още от 3ти октомври щяхте да почнете в парламента да променяте ИЗБОРНИЯ ЗАКОН. Какво стана. Днес 4ти октомври ли е или май ми е спрял часовника. И календара ми е спрял. Що лъжеш тъй нагло.

А, нямало кворум. И как тогава образувахте правителство като нямате баре половината депутати.

Значи, за да образувате правителство и да крадете по комунистически имате повече от половината депутати, обаче като опре яйцето до г***ъза и се наложи да промените ИЗБОРНИЯ ЗАКОН изведнъж се оказва, че нямате половината депутати да си осигурите кворум.

Бог да я прости МАТЕМАТИКАТА !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Това наблягане на източник от Европарламента ...малко комплексарско ми звучи...

Ти харесваш ли измененията, които направи ГЕРБ в последния момент преди изборите???
                            - премахване на мажоритарния елемент в прорционалните Партийни листи - т.е. както Партията реши - тя дефакто избира народните предствители

Та, от коя партия в Европарламента харесват тези наложени от ГЕРБ правла???

А Твоето мнение???
                            Хихих, не съм изумена хич, че ти звучи комплексарско упоменаването на евроинституции ... да слушаш интернационала и Царь-колокол и да четеш за европейски институции вероятно е разтърсващо противоречие ... . От наблюдатели е харесването, не от депутати, затова и политическата им ориентация не се побира в партии, поради широтата си.... ако ме разбираш ...

Имам подозрения към всяко изменение на изборния кодекс /на която и да е част от правната ни уредба, всъщност/ от управляващата коалиция! По-добре да не го пипат изобщо, освен ако не приемат това:
                            1. Никакво гласуване в чужбина! Който иска - да си е седял тук!
                            2. Никакви субсидии за партиите - да се издържат от членски внос!
                            3. Никакъв имунитет! На такъв да имат право: Патриарх, Гл. прокурор, Президент, М-р председател и Председател на Народното събрание!
                            4. Никакви служебни автомобили - десетина само за посрещане и изпращане на чуждестранни гости на Народното събрание!!! Останалите да пътуват, както пътуват всички други граждани на държавата!
                            5. Брой депутати - 100! И те са много, ама хайде!
                            6. Увеличаване на броя подписи за регистриране на партия! У нас те гонят 300 бр.!? 10-15 са достатъчни!

за което писах по-долу, че е наивно да се очаква.
                            Надявам се този път да съм последвала апелите ти към "конкретика" ... и "екзактност" може би?! Ако не съм, няма да си го слагам на сърце!
                            Yeah

Коментар

• На живо > http://offnews.bg/index.php/250168/o...ogomil-manchev Пресконференция на Богомил Манчев – изпълнителен директор на „Риск инженеринг”

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                гледате ли концерта по олигарх тв....... смяяяяяяях ------бареков от цяло русе има няма 100 човека иначе имал 2-3% подкрепа.в пловдив неговия град същата работа.
                                1 част >http://bulgaria-bez-cenzura.tv7.bg/%...87_c.1123.html
                                2 част > http://bulgaria-bez-cenzura.tv7.bg/%...88_c.1123.html
                                и 3 част http://bulgaria-bez-cenzura.tv7.bg/%...91_c.1123.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X